Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_o spune:
Dana, draga de tine, prin cate ai mai trecut! Imi pare bine insa, ca sunt atatea vesti bne despre Lucas.
Nu pot scrie mai mult, ca am un bebe devorator la san.
ana_o spune:
si eu vreau cinnabon. pe dana o vrajim cu un starbucks, ioana! andreea, sun plaza e la piata sudului.
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o si eu vreau cinnabon. pe dana o vrajim cu un starbucks, ioana! andreea, sun plaza e la piata sudului. Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
m-ai pierdut
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
danaint spune:
Adipapazi, noi am fost la burloiu, la sanador. Am stat o ora pe acolo sa o asteptam, ca a intarziat... Sfatul meu: dc mergi la ea la sanador, programeaza-te intr-o zi la prima ei ora de program (parca 17). I se pun programari din 20 in 20 de minute, si dureaza clar mai mult fiecare programare, si se tot aduna intarzierile astea! Plus ca in ziua cand am fost noi a si venit ea cu intarziere...
ana_o spune:
parcul tineretului... calea vacaresti... mihai bravu... cam astea sunt reperele
Citat: | ||
citat din mesajul lui sashenka_h
m-ai pierdut Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
danaint spune:
Ce imi place cand va aud ca stati mult cu bebe la san! Al meu raaar leneveste la san, in rest e eficienta in persoana, 10, maxim 15 minute de tras vartos, si gata, e satul. Cred ca pentru ca nu poate vorbi cu sfarcul in gura, desi tot incearca si asta, si are tare multe de spus, mereu. Nu stiu cu cine seamana asa vorbaret
adipapazi spune:
danaint, am programarea de la 17. dar e buna drita? sotul ei e very profy. nu ti-a recomandat kineto acasa?
eu am fost foarte multumita de dr poppa de la gr alexandrescu. s-a uitat la copii vreo 2 ore, meticuloasa, scrupuloasa. vine peste o sapt sa ii vada iar, tre sa o sun luni.
Hera25 spune:
Iar al meu mai mult de 5 min nu sta la san. Am facut azi proba suptului si in 5 min trage 110 ml ceea ce mi se pare putin pt varsta lui.....
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Ce imi place cand va aud ca stati mult cu bebe la san! Al meu raaar leneveste la san, in rest e eficienta in persoana, 10, maxim 15 minute de tras vartos, si gata, e satul. Cred ca pentru ca nu poate vorbi cu sfarcul in gura, desi tot incearca si asta, si are tare multe de spus, mereu. Nu stiu cu cine seamana asa vorbaret Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Elfica spune:
Fetelor, a venit sotul cu lumanarea si e extraordinara! Nu am cuvinte... Eu as vrea sa ii punem 1 sau 3 cupe de orhidee imperiala, ca nu am vazut niciodata lumanare de botez fara flori, dar sotul e temator, ca daca ne strica tipa lumanarea. I-am spus ca poate o face pe loc, sa nu i-o lase acolo. Sa vedem. Abia astept sa va pun poze... e bestiala. AnaO: Din inima iti recomand sa apelezi la serviciile lor! Si ca sa te lamuresti, du-te saptamana viitoare, oricand ai tu timp, intre 9 si 21, ca te primesc sa iti arate showroom-ul. Eu nu l-am vazut, am fost acolo, dar a avut doamna o problema si a plecat de urgenta. Sotul a mai luat si un decor pt tort, dragutz, e drept, dar nu mi se pare ca merita 60 RON. A venit si cu baloanele cu heliu acasa, stau cocotate pe tavan. Sunt super si ele, dar si aici a luat mai mult decat i-am spus... mana sparta! A luat si confeti inimioare rosii si roz, ca sa presaram pe mese. Parca la cat de frumos va iesi decorul, imi pare rau ca am chemat doar lumea cea mai apropiata. Si din ei ne-au mai si refuzat cativa si uite-asa vom fi o manuta de oameni. :(
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
sashenka_h spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_o parcul tineretului... calea vacaresti... mihai bravu... cam astea sunt reperele
Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
am inteles...poate daca va hotarati un pic mai aproape....macar la unirii...daca nu cer prea mult
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)