Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Vasari, Diana, pt cartea "Mintea absorbanta" am dat un mail la adresa mkpraru@yahoo.com cu numele si adresa. Este mail-ul celui care a tradus cartea in lb romana (Marcel Capraru). A venit prin posta dupa vreo 3 zile si a costat 40 lei cu tot cu transport.

Ana_o, ca bine zici cu intalneala! Poate stabilim ceva curand. Eu merg destul de des in sun plaza pt ca sunt dependenta de rulourile cu scortisoara de la cinabon . Stiu ca sunteti mai multe fete care stati in zona aia si poate facem cumva sa ne vdm in mall intr-o zi. Cine se mai baga?
Imi pare rau sa aud ca bb David a fost bolnavior. Ati fost internati? Unde?

Dana, INCREDIBIL!!!!!

Petrecere frumoasa celor care au maine botezul!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

si eu ma bag la intalneala....dar o intrebare stupida...unde este sunplaza??..na eu sunt de la tara

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fetelor

Anymona, Ana- ma bag si eu la intalneala. Nu stau langa Sun, dar imi place sa merg pe acolo. La debenhamsu din Sun au cea mai buna selectie de haine de copii mie imi plac praji de la Brioche doree, da gasim noi o solutie de compromis

Beatrice, ce fel de rochita cauti? Ai incercat la Debenhams sau Karen Millen? Eu pt botezu de am fost we trecut mi-am luat de la D. rochita, la mega reduceri chiar!

Adipapazi, si eu sunt la vanatoare de kineto sa vina acasa. Cea care venea la noi e in concediu medical acum, nu stiu exact cat dureaza si ce are, si mi-a zis ca si cand se intoarce nu o sa poata sa faca anumite proceduri care implica ridicarea lui bebe. Noi acum mergem la ortoclinic la cabinet, e ok acolo, poate iti e mai aproape ca recover. Au si un sistem de abonament, iese mai ieftin. Cealalta kineto cu care mai vorbisem, de m-a ametit saptamana trecuta ca vine, nu vine, vine, saptamana asta nu a aparut, si nici nu a mai dat nicio explicatie, dar nici nu am mai contactat-o, ca e neserioasa si nu are rost! La voi hipertonusul cum se manifesta? Unde? La ce muschi? Nu mai stiu daca ai zis, ai apucat sa mergi la neuro? Uite, eu am fost la 3 neuro (deh, paranoia in floare) cel mai mult mi-a placut de Irina Florescu de la Ortoclinic. O ora juma l-a analizat, a zis lucrurile cele mai pertinente si pe limba mea. Si m-a linistit destul de bine!

Mergi la inceput

Sashenka, ce mai fac puii, se simt mai bine? Cu dieta am citit ca iti merge bine, o incep si eu de luni, azi am fost la consultatie. Cica imi da si pentru tiroida niste alimente potrivite

Mergi la inceput

Elfica, mi-am facut sambata analizele pentru nutritionista, si erau incluse pe lista si astea standard de tiroida. Altfel... Habar nu as fi avut. Nici eu nu am avut niciodata problema cu asa ceva. Se pare ca am ceea ce se numeste tiroida anti-imuna postpartum. deci de la stresul psihic si fizic care a fost nasterea, sistemul meu imunitar a luat-o razna si i s-a casunat pe tiroida, a clasificat-o ca inamica, si a decis sa o atace eficient sau, cum fac singura misto ca sa nu ma apuce plansul, cand nu am mai avut cum sa il atac pe bebe (absorbindu-i lichidul si dind in el cu anticorpi de grup de sange) m-am reorientat catre propria tiroida

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Sashenka, ce mai fac puii, se simt mai bine? Cu dieta am citit ca iti merge bine, o incep si eu de luni, azi am fost la consultatie. Cica imi da si pentru tiroida niste alimente potrivite

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

ne-am vindecat cu totii slava cerului...multumim de intrebare. mi-e mi-a placut ff mult tipa - nutritionista..luni ma duc si eu sa-mi dea cealalta dieta adica a doua . poate o sa arat si eu mai omeneste la botez...mai am fix 2 saptamani

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Si acum sa va zic ceea ce daca nu aparea minunea cu tiroida ar fi fost stirile saptamanii!

Miercuri am fost la ortoped, si picioarele lui bebe s-au refacut COMPLET!!

Si, vestea nr 2: de luni bebe a inceput sa isi tina capsorul sigur, inca nu e perfect, ii mai scapa uneori. Dar il tine!! E ceva fantastic pentru mine, eram tare ingrijorata ca a fost cumva afectat neurologic de vreuna din minunatiile din sarcina, nastere, dupa nastere. l Dar din moment ce a inceput sa si-l tina, cred totusi ca suntem pe drumul cel bun! iar kineto zice ca deja muschii de pe spate nu mai sunt asa incordati!Mi se umfla inima in mine cand il iau in brate si nu mai trebuie sa ii sustin capul, ci sta cu el drept si vertical si il invarte curios sa priveasca in jur!

Ah, mai e si vestea nr 3: am pus poze noi pe galerie, de la sedinta profi, si unele de i le-am facut eu de VDAY

Mergi la inceput

La ce ora mergi? Poate ne vedem pe acolo! Eu cred ca merg pe la 11, tb sa iau prima dieta si, oroare, sa ma masoare!

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui danaint

ne-am vindecat cu totii slava cerului...multumim de intrebare. mi-e mi-a placut ff mult tipa - nutritionista..luni ma duc si eu sa-mi dea cealalta dieta adica a doua . poate o sa arat si eu mai omeneste la botez...mai am fix 2 saptamani

Mergi la inceput

dana superbe pozele ...dar zau ca nu mi se pare ca esti grasa ca sa mergi la nutritionist...parerea mea nu da cu paru

Mergi la inceput

dana mi-a spus ca intre 8.30 si 11.30...si eu la fel la cantarit si masurat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

danaint, esti cu "paranoia" ca mine, draga mea, si noi tot la 3 neurologi: raluca teleanu, mihaela poppa si acu o vanez pe carmen burloiu. noi tinem capu, dar nu ne studiem minile si nu apucam jucarii. de aceea ma mai duc. plu fata are hipertonie la picioare. nu vreau sa las sa treaca timpul. dar saptamana viitoare aflu de kinetoterapeut care vine acasa. am o amica la care au venit 2, pt procedurile vojta. copilul este recuperat total, dupa ce avusese mari probleme: convulsii, lovit de oasele bazinului mamei la nasterea naturala etc. te tin la curent

Mergi la inceput