Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Olguta, tu sigur esti. Eu ma gandeam la maturitate, nu la imaginatie. De-aia am, dar sunt cam copil si cam aeriana. De fapt "aeriana" strica. Copii suntem multi dintre noi.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Beatrice, pai nu te mai stresa atata cu tehnica. Copiii sunt prea diferiti sa te iei dupa statistici.
Acum vin si eu cu alta, dar in totala necunostinta de cauza: LP-ul hidrateaza bine? Credeam ca trebuie completat cu lichide. Repet, doar din auzite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Doar partea tehinica ma ingrijoreaza, pe cutiile de LP scrie ca tre sa pape acum 180, chiar 210 ml la o masa. Nu ii mai dau niciun fel de alte lichide. De cantarit, nu l-am mai cantarit, voi incepe monitorizarea zilnica de astazi.

eu zic sa nu-ti faci griji fiecare copil are ritmul lui, al meu rar mananca 120 ml in rest 90 ml dar daca a crescut normal il las in ritmul lui

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:

Doar partea tehinica ma ingrijoreaza, pe cutiile de LP scrie ca tre sa pape acum 180, chiar 210 ml la o masa. Nu ii mai dau niciun fel de alte lichide. De cantarit, nu l-am mai cantarit, voi incepe monitorizarea zilnica de astazi.

beatrice trebuie sa ai in vedere faptul ca nu exista bebelusul ideal despre care se vorbeste in carti si pe etichete.La fel ca si adultii au si ei zile si zile, in care mananca mai mult sau mai putin. O sa vezi si cand o sa incepi diversificarea. Verifica cu doctorul oricum, sa nu aiba altceva. Iar monitorizarea pe cantar fa-o cel mult de 2 ori pe saptamana caci altfel o iei razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Beatrice asa si bebelu meu papa mai putin. Pana acum sugea ambii sani si voia si LP. Acum nu mai vrea deloc LP si nici nu-mi mai goleste macar un san dapai amandoi... M-am gandit ca probabil oi avea mai mult lapte si deia refuza LP, dar el nu goleste sanul, suge 5 min si gata ii ajunge vreo 4 ore....Noaptea imi doarme si 8 ore legate si doar cu LM.

Citat:

Bebeii vostri papa putin? Avem joi programare la pediatru, dar parca nu mai am rabdare pana atunci. Alataieri a mancat 600 ml pe zi, ieri aprox 500, iar azi s-a trezit la 6.30, a mancat, 80 ml, dupa 3 ore jumate a mancat doar 30. Noaptea nu se trezeste deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Recomand si eu o carte: "Mintea absorbanta" de Maria Montessori. Este minunata...
Eu mi-am dorit mult o gradinita montessori pt Clara, dar nu am gasit nimic in zona

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

unde pot gasi cartea asta? se poate comanda pe net?
ce inseamna mai exact o gradinita montessori?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Am uitat sa va spun ca in final am obtinut lumanarea dorita la un pic mai putin de 3 mil., deci reducere cam de 1 mil, iar nasii au acceptat. Sper sa fi meritat zbuciumul :) Oricum, toata stima doamnei de acolo, o recomand cu drag oricui mai vrea. Ce e drept, calitatea costa, dar decat sa fi fost o lumanare obisnuita (din care iti mai si taie la biserica o mare parte), pe care sa o arunc intr-un sertar, ca florile, oricat de frumoase, se vor ofili repede, mai bine o lumanare deosebita. Sper ca rezultatul sa fie pe masura asteptarilor! Voi reveni cu poze de sapt. viit. incolo.

Pupici tuturor!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Si sa va mai spun un of al meu: mi-au spus de la serv., ca nu imi vor trece salariul acela mediu pe societate primit bonus dupa nastere, ca luna nasterii e octombrie, iar eu am incasat acel salariu in noiembrie. Si chiar daca in noiembrie am primit remuneratia pentru octombrie, ea cica trebuie sa treaca in adeverinta 12 luni incepand din oct in urma. Dar eu pe 5 oct am incasat salariul pt activitatea din sepembrie... nu e corect! Aveam si eu 11 zile de prenatal luate inainte de nastere, nici alea nu conteaza... Stie cineva cum se va calcula indemnizatia: fix salariul net din ultimele 12 luni adunat si impartit la 12 si suma rezultata o voi primi pana ce copilul implineste doi ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Si sa va mai spun un of al meu: mi-au spus de la serv., ca nu imi vor trece salariul acela mediu pe societate primit bonus dupa nastere, ca luna nasterii e octombrie, iar eu am incasat acel salariu in noiembrie. Si chiar daca in noiembrie am primit remuneratia pentru octombrie, ea cica trebuie sa treaca in adeverinta 12 luni incepand din oct in urma. Dar eu pe 5 oct am incasat salariul pt activitatea din sepembrie... nu e corect! Aveam si eu 11 zile de prenatal luate inainte de nastere, nici alea nu conteaza... Stie cineva cum se va calcula indemnizatia: fix salariul net din ultimele 12 luni adunat si impartit la 12 si suma rezultata o voi primi pana ce copilul implineste doi ani?

primesti 75% din media veniturilor pe ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului, plus 200 lei alocatia pana la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

si acum sa va salutam si noi, ca am tras chiulul o perioada...am fost tot creanga, plecati si acum ne-am cules catre casa.

piciulina e bine, mananca, doarme totul ok...a luat in greutate, a crescut...super multumita sunt..

am citit pe sarite din urma si vreau sa va spun ca nici Antonia nu are nici un fel de regula asupra cantitatii de lapte pe care o mananca; de ex ieri a mancat 210 ml la una din mese si 90 ml la alta..asa oscileaza apropape in fiecare zi; dimineata mananca foarte mult iar spre seara ii ajunge si foarte putin. sunt convinsa ca se satura pentru ca ultima masa e la maxim ora 23 si pana la 8 dimineata nu se trezeste, indiferent cat a mancat.

mai citesc din urma.
va pupacesc pe toate

Mergi la inceput