Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)
Raspunsuri - Pagina 11
sashenka_h spune:
Eliza nici gand sa ma supar numai ca sunt speriata ptr Horea si in 2 sapt avem si noi botezul.
Merci mult fetelor de incurajari si sa speram ca nu va fii cazul.
Raluca eu as zice sa schimbi pediatrul daca poti....si pe mine ma enerveaza doctorii care nu se implica
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
beatrice75 spune:
Bebeii vostri papa putin? Avem joi programare la pediatru, dar parca nu mai am rabdare pana atunci. Alataieri a mancat 600 ml pe zi, ieri aprox 500, iar azi s-a trezit la 6.30, a mancat, 80 ml, dupa 3 ore jumate a mancat doar 30. Noaptea nu se trezeste deloc.
Elfica spune:
'Neatza! Am citit un articol: http://www.qbebe.ro/bebelusul/ingrijirea_bebelusului/totul_despre_rutina_zilnica_a_bebelusului?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebe si am vazut o poza tare, poate voi stiti... eu una nu am stiut: in poza a doua apare mama care ii da biberon bebeului ca si cum i-ar da san. Ma gandesc ca si pt copil e mai usor si si pt mama, ca sta mai comod. Oare se gasesc si la noi astfel de chestii? Eu sper sa am laptic cat mai mult timp de acum incolo, dar daca va veni vremea biberonului, mi-ar placea sa i-l dau asa pana reuseste bebe sa il tina singur...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
ana_o spune:
Hello!
Raluca, sper sa iei cea mai buna decizie cu pediatra!
Geniusa, pupam si noi!
Anymona, o intalneala cand mai facem?
Olga, si tu, si Alina sunteti mame potrivite pentru toate varstele copiilor vostri! Stiu eu!
Beatrice, eu nu stiu cat papa puiul meu, dar papa mult, ca ar sta toata ziua cu titica in gurita. Dar ti se pare ca n-a luat in greutate?
Eliza, mai ai putin si o crestinezi pe Antonia! Va doresc o zi minunata maine!
Elfica spune:
AnaO: Ce placut e sa te citim iar! Sa speram ca de acum incolo te vom avea zilnic alaturi de noi!
Daca a vazut cineva suport de biberon ca in poza din articolul mentionat anterior, o rog sa imi spuna si mie unde se gaseste si, eventual, cat costa.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
Vasari spune:
Anymona, vreau si eu! In ce format ai cartea? Sau pe unde o pot gasi? O vreme am tras speranta sa ajungem la o gradi montessori sau waldorf, dar sunt prea departe de noi.
Olguta, eu astept putin sa vina indemnizatia si apoi comand. Am o lista lunguta, in special pentru Maria... dar mi-e groaza de astea 2 luni cu bani putini. Bine ca mi-ai adus aminte de Salome. O imprumutasem si nu mi-a fost returnata. A citit-o doar sotul meu pe asta.
Fluturasha .
Beatrice, nu stiu ce sa zic de cantitate. Nu am stiut niciodata cat ar trebui sa manance un bebelus sau cat mananca ale mele. Tu ii dai si ceai si alte lichde? Eu mi-as face griji doar pt hidratare, altfel nu. Tu stii cel mai bine, te-a speriat ceva in afara de partea "tehnica"? Daca nu, mai bine relaxeaza-te si nu-l mai urmari asa pe bb.
syl spune:
Buna dimineata fetelor.
Ce faceti, cum va mai simtiti? Eu inca sunt racita, n-am mai stat de 2 zile langa Thomas si mi-e asa dor de el...Ma mai furisez cateva secunde in camera lui si il pup pe piciorus...muoah.
El nu a facut febra, nu tuseste, mai are mucisori dar il aspir. Afara n-a iesit de 2 zile, ce sa fac il mai scot daca e si el racit?
Mi-e sa nu-i fac mai rau.
Raluca, merci de raspuns. Doamne ajuta sa se linisteasca mai repede.
beatrice75 spune:
Doar partea tehinica ma ingrijoreaza, pe cutiile de LP scrie ca tre sa pape acum 180, chiar 210 ml la o masa. Nu ii mai dau niciun fel de alte lichide. De cantarit, nu l-am mai cantarit, voi incepe monitorizarea zilnica de astazi.