Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
geniusamb spune:
Buna seara barlog!
Raportam un mare progres cu care trebuie sa ne laudam: bebe incepe sa stea in patut !!! Bine, cate putin in timpul zilei dar e minunat! si azi a atipit putin acolo
Suntem extaziati
Daca s ar trezi si el la ora ceva mai mari de 3 (sa ne bem cafeaua macar la 5 in loc de 3.30) ar fi si mai bine
Acum are ochii cat cepele si se joaca in patut.. zici ca i dimineata pt. el
Ne pregatim de botez sambata, sper sa fie totul ok
Ana, ma bucur sa te recitesc
MAcaroane am ursoaice si ursuleti
Ana, mami fericita Matei [b] (1.11.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralucaspm spune:
Sashenka , o sa-ti trimit PM.
Incepe sa ma enerveze pediatra. Desi multi cunoscuti vin de departe la ea, iar noi stam f aproape si aud numai lucruri bune despre ea, mie parca tot imi face cate ceva ce mi se pare dubios. Pana anul trecut aveam alt pediatru de care eram f multumiti, dar care a plecat la spital.
Prima data cand am fost la pediatra asta, se plangea Ioanna ca o durea o ureche, iar ea s-a uitat prima data in urechea cu problema si apoi in cealalta fara sa schimbe conul acela de unica folosinta care se baga in urechiusa.
Acum , ne-am duc cu Nicholas la ea de vreo 2 luni ca are probleme cu pielicica si ne tot da tot felul de creme, uleiuri si alifii care nu prea dau rezultat, in afara de cea cu antibiotic.
Acum cateva zile o suna Mihalis ca Nicholas face kk verde si zice ca nu e nimic. Incepe Mihalis sa caute pe Internet si gaseste ceva informatii. Astazi o suna din nou , se duce cu un pampers la ea si ea zice ca s-ar putea sa aiba alergie la lapte si ca sa nu mai mananc eu produse lactate. Si Mihalis o intreaba (a citit pe Internet) daca si problemele de piele pot fi din aceeasi cauza si ea zice ca se poate.
De ce nu ne-a spus mai frate asta de la inceput?! Ce ne costa sa nu mai mananc eu cateva zile branza si lapte ca sa vedem cum merge ?! Si de ce nu ne-a spus ea prima de problemele de pielicica?! Trebuie sa cautam singuri motivul si solutia si sa mergem la ea sa o intrebam daca e adevarat ?!
Raluca cu Ioanna ,
Georgios si
Nicholas
ana_o spune:
Geniusa, felicitari pentru reusita cu patutul! Pupam si noi!
Raluca, nu te stresa. Sanse pentru alta pediatra nu sunt?
ralucaspm spune:
Ana, e f usor sa schimb pediatra, dar nu stiu alta/altul mai bun. Adica stiu dar are f multi copii si nu mai ia altii.
Oricum , macar sa fi fost asta prolema cu laptele si sa fi gasit in sfarsit solutia.
Ma mai enerveaza si ca lui Mihalis ii e rusine sa intrebe si alti medici, alte pareri pt ca se vede in carnetul copiilor si pe urma ea zice ca nu am avut incredere in ea si am fost si la altii. Eu, desi de obicei sunt destul de timida, cand e vorba de copiii nostri nu ma mai intereseaza nimic altceva. De exemplu, Ioanna a avut o problema mare cu constipatia si ea ne-a zis sa ii punem un supozitor cu glicerina si sa asteptam pana a doua zi. In conditiile in care copilul urla de durere si tremura de ti se rupea sufletul. Bineinteles ca am plecat la o alta dr., gastrenterolog care ne-a dat o clisma, s-a linistit copilul si apoi am urmat si o medicatie.
Cum puteam sa o las pe Ioanna sa sufere pana a doua zi , cand eu am problema cu constipatia si cand ma apuca simt ca lesin de durere ?!
Noapte buna si linistita tuturor !
Raluca cu Ioanna ,
Georgios si
Nicholas
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eliza_cri/eliza_cri.jpg)
eliza_cri spune:
[red]sashenka[/re] nu vreau sa te speri..la noi e de groaza la sot e epidemie dinainte sa nasc si noi nu avem niciunul anticorpi ne-am facut analiza...iti spun noi suntem terminati sotul nici nu intra in clasele cu bolnavi de varicela ca de obicei afecteaza cate o clasa...eu imi fac singura curaj ca nu i-a stranutat in nas si alte cele si de multe ori imi bag vina ca am citit atatea...important e sa evitati pe cat posibil. Dumnezeu stie mai bine. hai sa nu deznadajduiesti.va fi bine.
observati ora la care scriu...am mai terminat din treaba prin casa
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limiteDimitrie Gabriel 12.11.2008 si de
Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
geniusamb spune:
Neata !
Va poftesc la cafea/ceai/cappuccino cu sau fara cofeina
Raportam noapte fff bine dormita: 22-5 // 5.30-7.30
Pupam, o zi cat mai buna
Ana, mami fericita Matei [b] (1.11.2010)
anymona spune:
Neata,
Si noi raportam o noapte super. De la 22.30 pana la 8. De fapt, de vreo 3 sapt am scapat de masa de noapte. Doarme neintrerupt de seara de la 22.30-23.30 pana a doua zi la 8. Se pare ca amandoi copiii mei au fost "setati" la fel. Si Clara si Robert de la fix 3 luni si o sapt nu s-au mai sculat noaptea deloc
Beatrice, noi vom face acel ritual cu baita de dupa botez. Nu vom tine cont chiar de toate miturile, cum ar fi sa cobor cu apa de baita de la et 8 si sa o arunc la radacina unui copac. Mi se pare amuzant si distractiv pt bb cu conditia sa nu participe 100 de pers. Doar parintii si nasii.
Joi, nici eu nu angajez fotograf profesionist pt botez. Am o cunostinta care se pricepe. Dc va putea sa vina bine, dc nu...nu
Sashenka, eu zic sa nu te panichezi in leg cu varicela. Vb cu dr. Parca Vasari zicea ca Maria a facut la 7 luni si a trecut foarte usor peste
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Beatrice, a pus mama in cadita flori, miere, un banut de argint si doua picaturi de lapte. Atat, parca...
Anymona, super!!!!
Alina, ce mi-ai facut Sunt mai saraca cu 160 de lei, ca pe langa alea doua am mai comandat inca doua
...De Salome ce parere ai? Aveam in biblioteca "Mami, tati, ma auziti?", cumparata nici nu stiu cand, am dat peste ea cautand altceva...o am in plan zilele astea. Eu sunt convinsa ca sunt o mama mai buna pentru 0-3 ani decat peste. Nu am atata imaginatie ca Sof, sau cata are ea nevoie, si adeseori simt ca nu ii fac fata. De asta de acum inainte mizez mult si pe gradi, ca eu nu am atata timp si rabdare ca sa ma joc cu ea...
Elfica, copilul e cu atat mai independent cu cat e mai sigur e relatia cu parintii lui, cu tine...E ca o casa, unde daca fundatia este solida, si casa va fi pe masura. O sa tot mai vorbim despre asta . Ca invata sa se joace si sa doarma singura nu inseamna mare lucru din punctul asta de vedere, dupa parerea mea
Sashenka, sa speram ca nu va lua niciunul nimic. Cu cat sunt mai mici, cu atat boala e mai usoara.
Raluca, e vorba aia, ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. E delicat ca tu deja ti-ai pierdut increderea in doctorita asta, si iti va veni tot timpul sa te indoiesti de deciziile ei...Mai bine o schimbi, decat sa te duci de fiecare data sa ceri o alta opinie ( cum a fost in cazul Ioanei..)
Va pup, azi nu vreau sa ies din casa, imi e frig. Sper sa conving copilul mare...
Olga mami de Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
fluturasha23 spune:
Daca tot vorbiti despre carti va recomand si eu cateva:
http://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?t=manualul+parintilor+eficace
http://www.librarie.net/carti/145118/Educa-pozitiv-copilul-ofera-vrei-primesti-Tanya-Byron
http://www.librarie.net/carti/145121/Parinti-consecventi-copii-fericiti-Pilar-Sanchez-Ester-Lopez
http://www.librarie.net/carti/160230/Arta-fauri-oameni-Virginia-Satir
http://www.librarie.net/carti/152571/Cum-educam-copiii-Aldo-Naouri
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucaspm Fetelor, am si eu o intrebare: Nicholas face de ceva timp caca verde. Am sunat la pediatra si a zis ca nu e nimic, dar parca nu mi se pare normal. Aveti vreo idee de la ce poate fi ? Raluca cu ![]() ![]() ![]() |
Si buburuza mea a facut multa vreme kk verde. Am asteptat sa treaca si nu a trecut. Dr. zis sa-i schimb laptele Nan cu Nativa, ambele de la Nestle (cu concentratie mare de fier - am vazut pe eticheta). Atunci am schimbat laptele de la mine putere cu Milumil - am vazut ca are concentratia de fier mai mica - si de atunci si-a revenit, face si ea o culoare normala, mustar.