Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***307***
Raspunsuri - Pagina 8
Nicky09 spune:
Ramona-m-ai pus pe jar, imi e cam frica sa nu inceapa si Nicho sa se incuie prin camere, asa ca trebuie sa anticipez dublarea cheilor sau chiar triplarea, sa am in fiecare camera cate un manunchi. Bine ca te-ai descurcat repede.
Simplyana-totul e bine cand se termina cu bine, o mangaiere intre urechi Murei!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010
Floric spune:
Sa va dau un anunt... "Transferul doamnei Florentina CAMBUR, de la Serviciul .....Galati, la Serviciul.... Braila īncepānd cu 01.03.2011"
Deci, e negru pe alb. De acum, incep masa, dansul, plansul, suspinele...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
simplyana_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, puteti sa o luati de la capat cu felicitatul, ca am primt cataloagele examenelor pe mail, in calitate de "shefa de an" si sunt singuraaaa cu 10 pe linieeee :)))) Ma simt din nou ca in clasele I-IV![]() ![]() ![]() |
Daaaaaa, coronitaaaa!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/
Floric spune:
Ilinca, la ce "doctor" esti? Pe ce domeniu? Ma gandesc ca nu esti pe chimie alimentara dar totusi intreb din curiozitate.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
simplyana_m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
deci se va intoarce cu o valentina Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si zece luni |
Cam asa e pronosticul, la ce chiuluri trage de pe-aici!

simplyana_m spune:
| citat din mesajul lui Floric Sa va dau un anunt... "Transferul doamnei Florentina CAMBUR, de la Serviciul .....Galati, la Serviciul.... Braila īncepānd cu 01.03.2011" Deci, e negru pe alb. De acum, incep masa, dansul, plansul, suspinele... ![]() Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
yuhuuu!!!

Ilinca_M. spune:
Eeeei, Floric, deci revii cu totul in urbea-ti? Mai tii minte cand asta era ce-ti doreai cu ardoare? Fii optimista si acum, cu colegii de dincolo poti pastra legatura oricum. Important e ca economisesti moneeeey! Si timp, nu, ca dura eva naveta?...
Io-s la doftorat in Filosofie. Chimia nu am iteles-o niciodata dar alimentele imi plaaac!

Nicky09 spune:
Vreau sa anunt ca noaptea ce a trecut...Nicholas a dormit doar in patutul lui, pana la 8 jumate, ceea ce nu s-a mai intamplat dinainte de Mos Nicolae cand mi s-a imbolnavit...iar de la 8.30 inca o ora jumate in patul mare. Sper sa isi revina la bunele obiceiuri, desi ceva ma strange in suflet cand il stiu singur in patutul lui. Ultimele 2 luni a dormit cam jumate de noapte in patul lui si cealalta jumate in al nostru.Azi dimineata abia asteptam sa aud un scancet sa il pot lua in patul meu, dar nimic....pana la 8 jumate.
De o saptamana tot incerc sa incarc un filmulet cu Nicholas numarand, insa ceva se intampla, nu stiu ce, ori computerul,ori marimea filmuletului...ori ori site-ul ca mi se blocheaza pe la 30 la suta, dupa o zi intreaga de asteptat. Nu stiu ce sa fac, cred ca o sa il incarc pe "iutub", sau mai bine o las balta.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010
simplyana_m spune:
Niky,
! Ce-ti mai face burtica cu Penelopa (si mai cum era?) din ea?
Si Giorgiyuli mai are un picut...
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui Floric Sa va dau un anunt... "Transferul doamnei Florentina CAMBUR, de la Serviciul .....Galati, la Serviciul.... Braila īncepānd cu 01.03.2011" Deci, e negru pe alb. De acum, incep masa, dansul, plansul, suspinele... ![]() Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
bravo floricule, pai noi nu pentru asta strangeam pumnii, faceam spirale si alte alea?
1.deci de acum rareselul o va avea pe mamica lui mai mult timp iar mamica din dotare nu va mai umbla fleaura cu tot felul de masini/autobuze si se va prezenta regulamentar la bebelakele din dotare, zis
2. deci azi bem si mancam praji

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni