Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***307***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Am uitat ceva important: Ilinca, felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Floric, nu e bai pt contorizare, insa sper sa nu pun la loc kilele slabite acu, ca ma duc in ro... mi-ar fi tare necaz :(

Simply, bine ca e mai bine Mura, imi statuse inima in loc Pe cine mai asteptam, pe Oli?
Daca tu ai chef de vizite, e f simplu: iei copilu sub brat si la aeroport va asteptam noi, va cazam tot la noi, sintem ca-n familie, cum s-ar spune :D
Desi, drept sa spun, prefer varianta sa venim noi, ca sa dam de soare si de calduraaaa, ca mi s-a urit de friggg!!!

Ilink, felicitari pt note

Dodo, ce e cu tine de esti asa de tacuta?

Pisigrix, nici io nu-s AP, si fie-mea nu e traumatizata
Parerea mea la educatie e asa: fermitate cind e necesar, lasat la alegerea ei cind variantele nu ma incomodeaza La joaca insa face absolut ce vrea ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bai, deci sunt oarba, eu nu vazusem postarea Simplyanei, cred ca a aparut exact cand ma laudam io cu f@#$ii mei de 10 si n-am observat!! Apoi auzindu-va pe voi cu "e bolnava Mura" am mers inapoi
Dar cuuuum s-a intamplat, a mancat ceva de soareci sau cineva nenorocit i-a aruncat in curte?!! Trebuia invatzata sa nu manance de pe jos Manole stia asta, dar din cand in cand o mai comitea si el, adica doar lua ceva in gura si cand urlam eu o data total non-AP o lasa rapid:)))
Sper ca e bineeee Mura!!

Mergi la inceput

Pisigri, nu tre sa fii derutata caci Brazelton NU e AP; e un fel de hibrid si el, merge pe unele principii asemanatoare, dar nu e considerat AP. Pe mine de multe ori cand ne dadea Aris citate din el ma enerva stilul lui, dar nu pot sa-mi dau seama de ce, ar trebui sa citesc ca lumea macar cateva pagini sa vad ce anume mi-a declansat antipatia Il are cineva in format electronic?

Mergi la inceput

Foarte mishto ai scris, Anaan, despre copii si despre al tau propriu!
Eu, desi la prima vedere par toba de carte, nu am citit vreun autor sau carte despre cresterea copilului din scoartza-n scoartza! Am citit doar articole pe net si efectiv mi-am dat seama ca cele scrise de autori AP sunt...ca si cum ar fi scrise de mine, ierte-mi Dumnezeu modestia. Atitudinea AP de fapt era atitudinea mea dinainte sa stiu ca exista asa ceva, ca e un curent, ca se scriu carti pe tema asta etc. Deci practic tot instinctul m-a ghidat si pe mine in "abordarea" copilului. Doar ca citind am putut constientiza in ce mod unele posibile greseli ale noastre ar putea avea repercusiuni asupra copilului, asta am constientizaT, DE CE nu sunt ok metode precum: bulinele rosii sau negre, pusul la coltz, facutul pe suparata ca "nu mai vorbesti cu copilul" etc etc. Eu aceste metode le respingeam instinctual dar n-as fi stiut sa argumentez logic DE CE.
Revin ca tre sa tai cartofi (asa e diviziunea muncii la noi: huzband ii curatza io ii tai cu cruzime:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

ilinca, nu erau niste pagini scanate si puse pe mail? Dar cred ca erau mai de pe la inceputuri...de pe vremea bebelusilor, nu a copiilor :D

Ma miram si eu cum nu zici nimic de Muroaca...acu se elucida misterul

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Hai ca am facut si ultimul update, am stat 40 min le tel cu sor-mea. Mura era cat pe ce sa moara ca Madalina Manole . Adica din aceeasi otrava. A cucerit peste noapte toata facultatea de medicina veterinara din TM, si ea n-a stat in cusca precum altii, a stat gugulita la camera de garda si plimbata prin curte si pupata...dar a fost folositoare sederea, ca intr-adevar a mai facut o criza si a mai primit o doza de atropina. Acum e in afara de orice pericol. Cand a ajuns acasa, a mancat bine si s-a dus la somn . Pe sora-mea au felicitat-o toti pentru prezenta de spirit si spiritul de observatie, ca a oprit dr cu seringa in aer, cand tocmai administra tratamentul gresit (credeau ca a inghitit anticoagulante, de-alea de sobolani, dar ea fusese otravita cu slanina inmuiata in Furadan, si aruncata prin gradina sora-mii , au gasit o bucatica in voma, ceva mai tarziu). Am stiut eu de ce i-o las ei, si nu altcuiva . De regula sora-mea o supravegheaza cand o lasa afara, dar de data asta iesise cu Maria, nepoata-mea, care nu se impune deloc (e foaaaarte AP ), si care s-a simtit groaznic de vinovata, a mers cu sor-mea si Mura peste tot, a facut si febra spre dimineata, cred ca de grija, ca e foarte empatica, biata de ea!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Dodo, ce e cu tine de esti asa de tacuta?

Nu-s tacuta...doar cu timp limitat rau...am avut ceva martisoare urgent de terminat...acum sunt in pauza de dupa masa de pranz...hunii misuna prin casa.Si caut un programel ...care-l am pe undeva salvat....sa obtin diagrama pentru o racheta sa o tricotez pe un plovaras

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Doamne, Simply, ce oameni!!! Cum sa arunce slanina otravita in curte la om?? Trebuie gasit vecinul ala, s-ar putea face ancheta, fiindca din ce am auzit io la TV Furadanul ala e INTERZIS, e ILEGALA DETINEREA LUI!!! Macar de asta sa faca o ancheta politia si sa-l umfle pe scarba ala de om!!! Dar ce i-a facut lui Mura de n-a incaput de ea? Eu fatza de asemenea monstri n-am decat ura profunda, i-as strange de gat cu mana mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ilinca felicitari
Simply bine ca a trecut ce a fost mai rau

mai vroiam sa scriu ceva...dar numai stiu ce si cui

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput