Pufi 2010 (223) LMA Sara, Miruna, Matei, Andrei!
Raspunsuri - Pagina 5
lalitica2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Pentru varsta si kg lor acum se dau 5 ml de Nurofen, dar acuma tu stii, poate tu ai alte indicatii, combinatii, dar peste un an asa se da. Mie asa mi-a prescris doctorita si am vazut si pe prospect la nurofen. de Yannis |
n-am nici o indicatie speciala, ca nu contine zahar, deci nici nu-i influenteaza glicemia. eu am aruncat prospectul si cutia si nu stiam cam cat sa-i dau, ca dovada ca azi noapte a primit in totl 4,5ml si s-a calmat. mercic de info.
miremia spune:
Ayanna zgubi mica.
Mara cand sunt la calc vine si-mi intoarce monitorul, dupa care incearca sa-l traga jos de pe masuta. Daca nu face asta vine si trage de mouse sau de tastatura, imi scoate alimentarea monitorului....
De ceva timp nici ea nu se mai joaca cum se juca odata....singura cu jucariile. Daca o face, este doar pt un timp scurt. Acum prefera sa umble in gunoi (pe care l-am desfiintat), sa se urce pe masuta de activitati, sa se catere pe mobila, sa verifice vasul de toaleta, sa se joace cu peria de la WC!!!! Efectiv ma oboseste maxim de cateva zile, bine ca mai sta ta-su cu ea cat mai ies la o piata sau o sala pt ca altfel cred ca eram pe campii.....
Daca aveti sfaturi referitor la cum sa-i facem sa renunte la activitatile periculoase pls HELP! Am incercat cu ignore...nu functioneaza.
Si daca tot eram la capitolul asta...cat am scris mesajul mi-a intors monitorul de 2 ori si s-a luptat cu mine pt mouse fara numar. Acum 2 zile nu stiu ce a facut ca mi-a intors afisajul monitorului pe o parte.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
blue_flower spune:
M-am enervat, am gasit si eu o pastila de slabit care imi place si aia din USA o livreaza in Ro cu un cost al transportului dublu decat cel al produsului, iar distribuitorii zonali din UK nu livreaza in Ro.
Pai...vedeti ce naspa e ca locuim intr-o tara din lumea a treia!!!??!!!
este vorba despre Abdominal Cuts http://www.revolutionlifestyle.com/abdominal-cuts.html
danasor spune:
Salut
Plateea mai ai o bucatica de tort ca tare bine suna
Ayanna of prin cate ai trecut..., sa-i treaca repede lui zgubi, parca ai stiut de ce-i zici asa , si cand mai vii prin Iasi da un semn... poate, poate... sa vedem Plateea daca se tine de cuvant cu intalneala
MP da-i cu miere amestecata cu lamaie, calmeaza gatul pe loc,
Ale12 dragutza faza
Ruxita un cartofior poti sa-i pui acolo, sa-i cedeze, nu stiu daca poti face analizele acum, poate ar fi mai bine sa astepti ca deja a fost chinuit la vaccin, e destul de traumatizant la recoltare daca iti ia din vene
Lali eu ii dau acum 5 ml de nurofen, dar ea e si maricica are 10,5 kg
VREAU SI EU A SALA!!!, dar nu am cu cine... si mi-e tare lene sa ma duc singura, m-as duce la piscina mai degraba, ca am una aproape de mine, si e apa calda si buna, si simti ca-ti lucreaza tot corpul, dar tot asa nu am cu cine, am fost de vreo doua ori singura si e ciudat tare, nu mai era nimeni pe acolo.
Tomaca esti belea: sevraj culinar... de unde le scoti, din dosar?
Sorina esti tare draguta, m-ai facut sa , din pacate am mult de lucrat la partea de imagine , lasatul de tigari, sedentarismul, poftele, faptul ca o am pe mama sa ma scoata la greu , toate si-au spus cuvantul ; dar nu vine ea vara, nu mai pun picior in casa toata ziua, ca daca stau in casa imi vine sa rontai intruna..., pupam si noi cele trei frumoase si fitzoase
Haircut sper ca Maia e mai bine astazi
Alexutzza vino, te asteptam cu bratzele deschise, ce noua nu ne-ar place pe insoritele meleaguri cu un grec asa frumos
Lucia, Nyny
Pana la ora asta de aseara A. nu a facut deloc in pampers, dimineatza cand s-a trezit am pus-o pe oala, mai inainte la fel... ar fi culmea sa renuntze la pampers inainte de tt
Va doresc sa avetzi o zi frumoasa si linistita
Ruxita spune:
si eu am problema asta... nu mai pot sta linistita la calc (de vreme buna de cand era de 4-5 luni)... si cu cartile imi face la fel... citesc 2-3 propo... trage de carte, o ascund (cand nu sunt cartile mele)... se ia cu altele, imi continui lectura pentru alte 5 min... si e pasionat de catarari... se urca in carucior si-i place sa stea in el in picioare si sa-l zgaltzaie, l-am inconjurat cu perne si plapume ca sa nu sa accidenteze... se urca pe fotolii si vrea sa apuce chestii (cutii, carti), se urca pe premergator...
dar faza cu calculatorul e ca acum e atent la imagini, si-i place sa-i arat iepurasi, pinguini, pisicute, catelusi... sau filmulete cu el cand era mic... cat mai multe imagini (statice)... inca nu are rabdare sa-i citesc si textul alaturat, si ne multumim numai cu privitul imaginilor...
... tati nu ne da voie sa ne cumparam orchestra ... nu instrumente de suflat, nu tobe... cel mult un pian cu sunete matzaite (eu vreau unul cat mai adevarat), cica un xilofon sau o chitara (tambal), ceva strune si atat... si care mai e bucuria copikilului? tobele si trompetelele mi se par cele mai funny pentru ei ... si mai putin complexe decat cele cu strune sau clape... am zis ca o sa-i cumpar pe ascuns si o sa ne jucam numai cand suntem noi acasa (daca o sa tina figura)... cica deranjam vecinii... eu nu cred ca aceste instrumente nu sunt prevazute cu decibelii necesari pentru a nu deranja vecinii (stiu ca suflatorii profesionisti exerseaza printre daramaturi, cladiri dezafectate si nelocuite, dar nu cred ca e cazul instrumentelor de suflat pentru copii...) macar atat... cu Ela n-am avut niciun spor ca i-am tarat pian de 900 de kg de la tzara in 3 oameni, including me, pe scari de bloc...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Salut Plateea mai ai o bucatica de tort ca tare bine suna Ayanna of prin cate ai trecut..., sa-i treaca repede lui zgubi, parca ai stiut de ce-i zici asa , si cand mai vii prin Iasi da un semn... poate, poate... sa vedem Plateea daca se tine de cuvant cu intalneala MP da-i cu miere amestecata cu lamaie, calmeaza gatul pe loc, Ale12 dragutza faza Ruxita un cartofior poti sa-i pui acolo, sa-i cedeze, nu stiu daca poti face analizele acum, poate ar fi mai bine sa astepti ca deja a fost chinuit la vaccin, e destul de traumatizant la recoltare daca iti ia din vene Lali eu ii dau acum 5 ml de nurofen, dar ea e si maricica are 10,5 kg VREAU SI EU A SALA!!!, dar nu am cu cine... si mi-e tare lene sa ma duc singura, m-as duce la piscina mai degraba, ca am una aproape de mine, si e apa calda si buna, si simti ca-ti lucreaza tot corpul, dar tot asa nu am cu cine, am fost de vreo doua ori singura si e ciudat tare, nu mai era nimeni pe acolo. Tomaca esti belea: sevraj culinar... de unde le scoti, din dosar? Sorina esti tare draguta, m-ai facut sa , din pacate am mult de lucrat la partea de imagine , lasatul de tigari, sedentarismul, poftele, faptul ca o am pe mama sa ma scoata la greu , toate si-au spus cuvantul ; dar nu vine ea vara, nu mai pun picior in casa toata ziua, ca daca stau in casa imi vine sa rontai intruna..., pupam si noi cele trei frumoase si fitzoase Haircut sper ca Maia e mai bine astazi Alexutzza vino, te asteptam cu bratzele deschise, ce noua nu ne-ar place pe insoritele meleaguri cu un grec asa frumos Lucia, Nyny Pana la ora asta de aseara A. nu a facut deloc in pampers, dimineatza cand s-a trezit am pus-o pe oala, mai inainte la fel... ar fi culmea sa renuntze la pampers inainte de tt Va doresc sa avetzi o zi frumoasa si linistita pui mic |
i-am pus cartofior si ieri si azi noapte si tot umflat e... o sa-i treaca de la sine intr-o saptamana...
si mie mi-ar fi placut sa-mi iau sotul subtioara si sa alergam de nebuni prin parc, sa facem miscare, sa dansam impreuna... wrong guy! nici pe Ela n-o pot urni din loc, e comoda si putoare pe de-asupra... mai noi vrea dansuri, sa vedem cat o tine...
dar nu lasa o buna intentie sa moara in fasa... tot cautand scuze ca n-ai cu cine...
daca as avea si eu un bazin in apropiere m-as duce cu mare drag si spor si indarjire! Un timp vei fi singura, apoi vei gasi o pretena de inot sau sala sau alergari...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
Ayanna imi pare rau sa aud ca zgubi are manuta in ghips,sper sa nu fie o perioada tare dificila pt voi,eu as pastra ghipsul,macar o "perioada",adica pana decide ea sa-l arunce,e foarte fain ca vreti sa il faceti mai colorat.multi pupici ....
Am si eu aceeasi parere despre FB,eram impotriva pana cand am descoperit ca e mai usor de comunicat,mai putine cheltuieli,mereu ma termina faza cu sortat pozele de "n" ori pt familie,prieteni etc....acum e mai usor
Si Ariana e calare pe mine cand stau la laptop,mai rau e cand am de invatat,cand ma vede cu cartile si pixurile e pe mine,asa ca ma pun in mijlocul locului ei de joaca cu cartile,ii dau si ei foi si pixuri ca sa pot face un exercitiu,2 ....dar tot ce am eu e mai bun
Fetele care alaptati voi aveti rana pe sani?eu de cateva saptamani ma confrunt cu ele
pt voi
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."
simplicity spune:
Danasor ce fata frumoasa si scumpa aiiiiiiii e o papusica finuta
BF ma bucur ca ati avut un concediu placut,frumoase poze,mai ales alea de la aniversare,unde plutea fericirea
Plateea ce baiat frumos ai,iti cucereste inimioara,un cavaler scump si drag
Cuscra imi pare rau sa aud ca ai probleme,sper sa te faci bine cat de curand,Ariana iti trimite cativa pupici dulci de noruta si un brat de ghiocei (i-a cules personal )
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."
arwen92 spune:
am dat sa va scriu un mesaj si nu eram logata.dupa ce "l-am trimis"mi-a spus eroare!
asadar revin pana nu inchide d pc-ul
buna!
va scriu si eu pe fuga...
am apucat sa citesc ,dar nu imi permite timpul sa raspuns si eu la mesaje.
din pacate dam din una in alta.darius este tot mai racit.tuse,harcaieli,mucisori,temperatura...o adevarata raceala
ne pregatim sa ajung la dr si sa vad ce spune.
in loc sa ne scada febra a crescut.cu panadol...si supozitor novocalmin.nu mai poate nici vb sau respira.nu a dormit toata noaptea .s-a foit intr-una .de dimineata de la 5.30 este treaz.pana acum a dormit 30min cat l-am avut eu in brate.l-am lasat jos 5min sa reusesc si eu sa strang putin pe aici ca este un mare dezastru...tot ca gaseste arunca si imprastie...haine din dulap,pampersi din sertar...pixuri hartii...nu cred ca mai are rost sa insir.plus de alta stie butonasele de imi inchide pc instant
va pup si sa ne auzim/citim cu vesti bune
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Danasor ce fata frumoasa si scumpa aiiiiiiii e o papusica finuta BF ma bucur ca ati avut un concediu placut,frumoase poze,mai ales alea de la aniversare,unde plutea fericirea Plateea ce baiat frumos ai,iti cucereste inimioara,un cavaler scump si drag Cuscra imi pare rau sa aud ca ai probleme,sper sa te faci bine cat de curand,Ariana iti trimite cativa pupici dulci de noruta si un brat de ghiocei (i-a cules personal ) Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare." |
Multuuu....
de ce ai rani pe sani?