Pufi 2010 (223) LMA Sara, Miruna, Matei, Andrei!
Raspunsuri - Pagina 6
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arwen92 am dat sa va scriu un mesaj si nu eram logata.dupa ce "l-am trimis"mi-a spus eroare! asadar revin pana nu inchide d pc-ul buna! va scriu si eu pe fuga... am apucat sa citesc ,dar nu imi permite timpul sa raspuns si eu la mesaje. din pacate dam din una in alta.darius este tot mai racit.tuse,harcaieli,mucisori,temperatura...o adevarata raceala ne pregatim sa ajung la dr si sa vad ce spune. in loc sa ne scada febra a crescut.cu panadol...si supozitor novocalmin.nu mai poate nici vb sau respira.nu a dormit toata noaptea .s-a foit intr-una .de dimineata de la 5.30 este treaz.pana acum a dormit 30min cat l-am avut eu in brate.l-am lasat jos 5min sa reusesc si eu sa strang putin pe aici ca este un mare dezastru...tot ca gaseste arunca si imprastie...haine din dulap,pampersi din sertar...pixuri hartii...nu cred ca mai are rost sa insir.plus de alta stie butonasele de imi inchide pc instant va pup si sa ne auzim/citim cu vesti bune |
Arwen, imi pare rau ca aveti iar probleme de sanatate.
Ciudat ca nu a scazut temperatura cu panadol si novocalmin. Chiar sunt curioasa ce zice dr.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei
simplicity spune:
citat din mesajul lui blue_flower Multuuu.... de ce ai rani pe sani? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Presupun ca e din cauza felului in care mananca,nu ma musca,dar ii simt dintii,acum cum ii are si pe cei de sus e greu sa se coordoneze ,cand ii avea numai pe cei de jos era mai usor(ca ii acoperea cu limbuta)
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Presupun ca e din cauza felului in care mananca,nu ma musca,dar ii simt dintii,acum cum ii are si pe cei de sus e greu sa se coordoneze ,cand ii avea numai pe cei de jos era mai usor(ca ii acoperea cu limbuta) Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare." |
Pana una alta, poate mai ai prin casa Garmastan.....din ala de foloseam cand eram insarcinate....poate ajuta.
simplicity spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Pana una alta, poate mai ai prin casa Garmastan.....din ala de foloseam cand eram insarcinate....poate ajuta. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Motto-ul de azi:
blue_flower spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare." |
Ei zic ca e ok pt copil, adica nu e toxic, dar eu nu am crezut niciodata ca e safe sa manance cineva, inclusiv copilul meu, garmastan , so ma spalam inainte de supt si dupa si imediat ma dadeam cu garmastan, puneam tampon de san si sutien.
ayanna_xem spune:
Arwen, aoleo, urat...nu mai scapati odata de crocobaurii aia, mama lor, duca-se pe pustii si sa nu mai chinuie pufuletii...
Sanatate multa si pupici!
...(cand iti mai apare eroare ca ai uitat sa te loghezi, da un back, iti revine la pagina cu mesajul, te loghezi si dai trimite din nou...eu patesc frecvent faza asta...)
De altfel, sanatate la toti pufulicii bolnaviori...si la mamicile lor...un la fiecare.
Si pe mine vad ca ma chinuie din ce in ce mai tare o tuse care rupe din piept ceva si incepe sa ma cam doara...sper sa nu ma ia vreo bronsita sau ceva si sa o ia si zgubi de la mine, ca ma duc pe aratura...
Ruxi, zii sotului ca sunt chiar foarte indicate instrumentele muzicale, mai ales cele gen percutie...ajuta foarte mult la comunicare, exprimare, descarcare...cand nu pot sa se exprime altfel, pentru ca nu pot inca vorbi sa se faca intelesi daca sunt suparati, furiosi, bucurosi etc, prin sunetele care le scot cu instrumentele exprima tot si daca stai sa-i observi o sa vezi ca difera modul cum folosesc instrumentele in functie de starea lor...si tot prin intermediul instrumentelor poti sa-i raspunzi, sa-i arati ca ai inteles ce-a vrut sa-ti zica...de exemplu atunci cand e nervos il lasi pe el sa loveasca xilofonul sau toba cat de tare vrea, tu ii raspunzi la fel, faceti ca un fel de dialog din sunete si apoi incet incet tu reduci 'tonul' si il directionezi spre o 'discutie' calma, melodioasa si ai sa vezi ca se linisteste si el...e simplu si de efect...un fel de meloterapie...
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui miremia Ayanna zgubi mica. Mara cand sunt la calc vine si-mi intoarce monitorul, dupa care incearca sa-l traga jos de pe masuta. Daca nu face asta vine si trage de mouse sau de tastatura, imi scoate alimentarea monitorului.... De ceva timp nici ea nu se mai joaca cum se juca odata....singura cu jucariile. Daca o face, este doar pt un timp scurt. Acum prefera sa umble in gunoi (pe care l-am desfiintat), sa se urce pe masuta de activitati, sa se catere pe mobila, sa verifice vasul de toaleta, sa se joace cu peria de la WC!!!! Efectiv ma oboseste maxim de cateva zile, bine ca mai sta ta-su cu ea cat mai ies la o piata sau o sala pt ca altfel cred ca eram pe campii..... Daca aveti sfaturi referitor la cum sa-i facem sa renunte la activitatile periculoase pls HELP! Am incercat cu ignore...nu functioneaza. Si daca tot eram la capitolul asta...cat am scris mesajul mi-a intors monitorul de 2 ori si s-a luptat cu mine pt mouse fara numar. Acum 2 zile nu stiu ce a facut ca mi-a intors afisajul monitorului pe o parte. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
A, pai parca povestesti de fii-mea...si daca adun toate mesajele cu toate nazbatiile pufuletilor se incadreaza si fii-mea la toate...
Ei nu constientizeaza acum pericolul, ceea ce putem face deocamdata e sa-i pazim, sa le distragem atentia spre lucruri mai putin periculoase...pana or creste ei un pic mai mari si or intelege cat de cat...pana atunci RABDACOL si supraveghere si antrenare in activitati potrivite lor in asa fel incat sa nu mai aiba timp de alte nazbatii...
...desi uneori se intampla accidentele fara sa ne dam seama...cum a fost cu fii-mea, o cazatura de altfel banala, ca oricum toata ziua facea buf prin casa cand dadea s-o ia la fuga mai repede, dar uite ca acum s-a intamplat sa cada rau si tocmai reflexul de aparare ,ca a intins manuta in fata sa se sprijine, a fost baiul...dar mai bine asa decat sa dea cu capul doamne feri de ceva...cum sa previi toate astea? ei tre sa exploreze, sa cunoasca, asa se dezvolta si achizitioneaza info noi...nu putem sa-i tinem in tarc toata ziua...ne asumam riscuri si uneori mai suportam consecinte....asta e viata!
_
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lalitica2000
n-am nici o indicatie speciala, ca nu contine zahar, deci nici nu-i influenteaza glicemia. eu am aruncat prospectul si cutia si nu stiam cam cat sa-i dau, ca dovada ca azi noapte a primit in totl 4,5ml si s-a calmat. mercic de info. Lali de David luptatorul nostru |
Si noi tot 5 ml de Nurofen dam...asa ne-a zis si noua pediatra, de la 1 an se dau 5 ml...acum chiar ii dau ca antiinflamator pt manutza, de trei ori pe zi timp de 5 zile...macar ne ajuta si la dinti in perioada asta...
_
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui danasor Salut ... Ayanna of prin cate ai trecut..., sa-i treaca repede lui zgubi, parca ai stiut de ce-i zici asa , si cand mai vii prin Iasi da un semn... poate, poate... sa vedem Plateea daca se tine de cuvant cu intalneala ... pui mic |
M-am gandit la voi, dar din pacate nici vorba de timp de intalneala....am fost tot pe fuga...intai pentru consultatie, apoi operatie, apoi control dupa operatie, am batut drumul iasi-tg neamt de mi s-a acrit...luni tre sa venim pt controlul de o saptamana, dar cu siguranta tot pe fuga o sa fiu...Pentru mine e si stresant cu condusul, ca noi la Tg n-avem tramvaie si prin Iasi ma cam incurc de ele, plus ca nu cunosc toate scurtaturile si e un adevarat stres sa gasesc drumul bun pana la clinica...
_
simplicity spune:
Ayanna un brat de flori pt ca impartasesti cu noi cunostiintele esti fenomenala ,eu una iti spun MULTUMESC FRUMOS
am citit cartea d-nei Savin,e tare draguta,ma bag la cealalta a lui Dolto( multumesc pt recomandare Sorina si Xela )
Pe mine ma ajuta fff mult cartile astea,sunt ca o confirmare a ceea ce simt,ma rog cele cu care rezonez ca si idei,citesc si cele cu care nu rezonez,dar ca si o confirmare a faptului ca eu nu pot sa adopt ideea respectiva si ma incadrez mai bine dincolo,in fond nu pot sa aplic ceva in ce nu cred
Motto-ul de azi: