Pufi 2010 (223) LMA Sara, Miruna, Matei, Andrei!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Deci stiam io ceva cu inghetata . Offff asa era Yannis saptamana trecuta cu faringo amigdalita, nu inghitea nimic
Dar cine slabeste?
sa te faci bine repede !

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ziua buna fete dragi,

eu vin dupa o noapte la fel de grea ca si cealalta. de data asta am marit doza de nurofen. eu de obicei ii dadeam 2,5ml dar azi noapte daca am vazut ca nu si nu pe la 2 dimineata i-am mai dat vreo 2 ml si l-am dat si cu gel de dinti si de abia asa s-a calmat. de bine ce ma laudam ca al meu doarme toata noaptea...iaca, s-au cam dus vremurile alea. Voi cat nurofen/panadol le dati alor vostri ca sa-i mai lase durerile de dinti/masele?

MP, multa sanatate. Stiu cum e sa ai amigdalita si e naspa rau. Sa te faci bine repede.

ayana, off saracutza zgubi. va doresc sa treaca repede astea 2 saptamani si sa nu ai batai de cap cu ghipsul.

ce bine de voi fetelor ca mergeti la sala. vreau si eu. i-am zis sotului,ca dupa ce se face bine si il pot lasa singur cu David, am sa merg si la sala, mai ales ca am doua sali la 2 pasi de mine. de fapt e musai sa fac putin sport, ca sunt cam anchilozata plus ca face bine la topirea grasimilor de ici colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

ziua buna fete dragi,

eu vin dupa o noapte la fel de grea ca si cealalta. de data asta am marit doza de nurofen. eu de obicei ii dadeam 2,5ml dar azi noapte daca am vazut ca nu si nu pe la 2 dimineata i-am mai dat vreo 2 ml si l-am dat si cu gel de dinti si de abia asa s-a calmat. de bine ce ma laudam ca al meu doarme toata noaptea...iaca, s-au cam dus vremurile alea. Voi cat nurofen/panadol le dati alor vostri ca sa-i mai lase durerile de dinti/masele?

MP, multa sanatate. Stiu cum e sa ai amigdalita si e naspa rau. Sa te faci bine repede.

ayana, off saracutza zgubi. va doresc sa treaca repede astea 2 saptamani si sa nu ai batai de cap cu ghipsul.

ce bine de voi fetelor ca mergeti la sala. vreau si eu. i-am zis sotului,ca dupa ce se face bine si il pot lasa singur cu David, am sa merg si la sala, mai ales ca am doua sali la 2 pasi de mine. de fapt e musai sa fac putin sport, ca sunt cam anchilozata plus ca face bine la topirea grasimilor de ici colo.

Lali de David luptatorul nostru

Pentru varsta si kg lor acum se dau 5 ml de Nurofen, dar acuma tu stii, poate tu ai alte indicatii, combinatii, dar peste un an asa se da. Mie asa mi-a prescris doctorita si am vazut si pe prospect la nurofen.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

multa sanatate zgubilicei! sa treaca cat mai repede cele 2 saptamani cu ghips la manutza!

je are amigdalita acuta pultaceem-am saturat de febra ca de mere padureteaseara alex a fost foarte mirat cand l-am pus la tztz...era fierbinte...nu avea nici curajul sa o bage in gurita...oricum,nu a vrut sa suga decat foarte putin,iar azi noapte deloc...dimi la 9.30 era tare fericit ca s-a intalnit cu tztz lui

va pup pe toate,o zi minunata!

mami de Alex si Radu

Eu am scoase amigdalele si polipii de la 6 ani. Nu stiu ce e durere de amigdale, dar tare rau trebuie sa fie. De ce nu le scoti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari si de la noi.
ia uitati www.fantanamuzicala.ro/live2.htm" target="_blank">aici cume vremea pe la Craiova.
Asta ca tot vorbeati de sky, zapada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari si de la noi.
ia uitati www.fantanamuzicala.ro/live2.htm" target="_blank">aici cume vremea pe la Craiova.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

la noi ninge de azi noapte...zici ca e mijlocul lui decembrie

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

Salutari si de la noi.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Sincer, sincer, mie una mi s-a cam luat de frig si zapada.
Cam vreau cald, caldut, nu prea cald, asa....de sacou subtire, eventual geaca de piele. ....hm...si miros de primavara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

Salutari si de la noi.

Sincer, sincer, mie una mi s-a cam luat de frig si zapada.
Cam vreau cald, caldut, nu prea cald, asa....de sacou subtire, eventual geaca de piele. ....hm...si miros de primavara....

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Si eu vreau la fel
chiar speram sa vina primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

multa sanatate zgubilicei! sa treaca cat mai repede cele 2 saptamani cu ghips la manutza!

je are amigdalita acuta pultaceem-am saturat de febra ca de mere padureteaseara alex a fost foarte mirat cand l-am pus la tztz...era fierbinte...nu avea nici curajul sa o bage in gurita...oricum,nu a vrut sa suga decat foarte putin,iar azi noapte deloc...dimi la 9.30 era tare fericit ca s-a intalnit cu tztz lui

va pup pe toate,o zi minunata!

mami de Alex si Radu

Eu am scoase amigdalele si polipii de la 6 ani. Nu stiu ce e durere de amigdale, dar tare rau trebuie sa fie. De ce nu le scoti?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Eu sunt de parere ca amigdalele n-ar trebui scoase, isi au rolul lor in organism. Probabil daca nu s-ar opri la ele infectia, ar pleca mai departe prin organism. Zic si eu desi am tras ceva cu ele de-a lungul timpului, prefer sa le pastrez.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

salut!

fetele ce fac pufii vostri cand voi sunteti la calculator? sunt in grija altcuiva sau se joaca singurei cu jucariile? Zgubilicea mea solicita mereu atentie, chiar daca se joaca cu jucariile ei, ma striga, vine si ma trage de pantaloni sau ce apuca ca sa merg sa ma joc cu ea...mie mi se pare mult mai solicitant decat cand era mica...trebe antrenata mereu, se plictiseste repede, alearga prin casa...de cand s-a lovit la manuta s-a specializat in mersul singurica si are o vitezaaaa...eu sunt ca un catzel in urma ei. Acum de exemplu sta in patut si se joaca, dar ma tot cearta acolo pe limba ei si arunca jucariile pe jos si apoi cere sa i le dau, ori isi baga picioarele printre zabrele si ramane blocata...e funny tare, ce sa mai discutam!

Multumesc pentru gandurile voastre bune...ati fost intodeauna dragute si ati avut o vorba buna! Zgubi n-are nici o problema cu ghipsul, nu pare sa o doara nimic, e vesela si binedispusa in general...ea incearca sa foloseasca amandoua manutele, desi i se vad numai oleaca degetelele din ghips se prinde cu ele sa se ridice, apuca jucarii, intoarce paginile la carti, tine lingurita sa-i dea papa lui bebe...se mai uita din cand in cand contemplativ la ghipsul ala si se intreaba probabil in sinea ei ce cauta acolo, dar nu zice nimic mititica. Tati a primit instructiuni clare sa ne cumpere carioci sa inveselim ghipsul alb si tern cu desene animate...si eventual il pastram si-l punem la cutia cu amintiri la capitolul 'aventuri natafletze'.LOL! :)))

Cuscra, nici eu nu eram fan FB, dar am constatat ca e foarte practic pentru comunicarea cu rudele si prietenii din departari. Si nu mai zic ce economii facem la factura telefonica, ca nu-ti spun cat timp petreceam in telefon cu soacra-mea in incercarea de a o face pe pitica sa scoata un sunet cat de mic sa o auda si ea ca sa aiba ce boci dupa aia, ca nu mai poate de dorul lu asta mica, ca vrea s-o vada etc ...asa ca FB a rezolvat problema, vorbim mai rar la telefon, dar sharuim la greu info online...profitam si noi de tehnologie, ce sa facem...

Trimit...ca nu mai are matza rabdare, deja da in plans...v-am

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput