Pufi 2010 (223) LMA Sara, Miruna, Matei, Andrei!
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dandanaG/dandanaG.jpg)
dandanaG spune:
neata de la mare!
multumim de cofee si de bunatati plateea
BF acum ca ati zis voi ma gandeam si eu ca si tomaca cred ca asociaza persoana cu tipul de activitate, nucred ca te pedepseste
si am observat ca si la masa le trebuie cat de cat un ritual, dragos daca nu e in scaunul lui nu mai mananca la fel de bine ( si nici stare nu are )
alexa cred si eu ca te-ai topit tizu'
Dragos Andrei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ruxita spune:
Neatza!
Aynna, ne bucuram ca nu e grav, totusi veti avea o perioada creatza, multa putere si insanatosire grabnica!!!
arwen, eu am ales calea mai simpla - o mica donatie, as fi vrut si eu sa fac colet, dar mi-e greu sa ies din casa si sa fac cumparaturi pe alese, ies cel mult la magazinul din colt si in jurul blocului. Sper sa-ti foloseasca banutii macar de un lapte praf, detergent, un scutec. Pupam.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Noi am facut reactie eu zic urata la vaccin, i s-a umflat local o galma cat un pumn de-a lui si e rosu, tare... presupun ca-l si doare...si ma intreb daca in atare conditii pot sa-l analizez... n-o sa-i dea ca are infectie/inflamatie in corp? voi astepta pana saptamana viitoare...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG neata de la mare! ![]() ![]() multumim de cofee si de bunatati plateea BF acum ca ati zis voi ma gandeam si eu ca si tomaca cred ca asociaza persoana cu tipul de activitate, nucred ca te pedepseste ![]() si am observat ca si la masa le trebuie cat de cat un ritual, dragos daca nu e in scaunul lui nu mai mananca la fel de bine ( si nici stare nu are ![]() alexa cred si eu ca te-ai topit ![]() ![]() mami de shugubetz ![]() |
eu nu cred ca ar nevoie de cine stie ce ritual, cat de rabdare din partea noastra... taica-su ii da mancare cu lingurita si se asteapta ca piciu sa deschida gura, sa-i basculeze mancarea, s-o molfaie si dupa aia sa deschida gura pentru o noua portie... si pentru ca refuza sa faca toate acestea, trage concluzia ca nu-i este foame... ba da, ii este, dar n-are rabdare sa manance, si de aia ne trebuie noua rabdare in schimb... stai dupa fundul lui cand are chef sa deschida gura, ii dai ocupatie pentru maini, ochi, samd
eu vreau sa ma laud ca noi papam deja ca oamenii mari... nu mai mancam pasat (decat uneori), ci mancam cu succes paine cu unt, felii de portocala, carne bucati mici, cascaval bucatele mici s.a. sunt incantata de omuletul meu mare! dovada e ca a depasit faza de maimutzel si acum e la cea de pinguin..."s-a trezit pinguinul"... "ia-ti pinguinul"... "vezi ce face pinguinul"....
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Mire, Gazela duceti-va la aia care stau la receptie si spuneti-le sa va arate exercitii, eu asa am facut, ce crezi ca m-am nascut invatata? Bine, dimineata cand mergeam su si o prietena nu era nici naiba pe acolo si se bagau ei in seama, dar si cand nu se bagau ei in seama intrebam noi ca dupa o perioada de muncit greu nu vedeam rezultate so...ii trageam de maneca. Spuneam clar ce ne intereseaza ptr ce zona si ne aratau. ![]() ![]() |
si eu am mers la sala cateva saptamani... si erau pe acolo si instructori cu care am facut primele sedinte, mi-au aratat incalzire, apoi mi-au facut un program de exercitii pe care mi le-au scris pe o foaie si cand ma duceam la sala imi luam fisa cu exercitii... si nu ma intimida nicio privire de mascul... eram eu mai neutra pt gustul lor de culturisti, un tricou nedecoltat si nemulat si o pereche de budigai cum zice sotul...
blue_flower spune:
AYANA - doamne, ghips la manuta....of of...imi pare tare rau, dar o sa treaca. Bine ca nu s-a lovit la capusor, acolo sunt mai problematice loviturile. Al meu e mai mereu vanat....nu se uita pe unde calca si cade. Asa sunt copiii....macar sa nu ramana cu repercusiuni.
Alex, Dece, Mire - vreau si eu la sala!!! Dar cand Doamne sa o mai fac si pe asta? Inainte de nunta am mers o perioada buna la GetFit Gym, e in spate la Cocor, am cunoscut-o pe Cori Gramescu, e o super tipa, faceam Pilates cu ea si dans cu bebelusa Oana. Mergeam dimineata, inainte de servici. Doamne, ce vremuri frumoase.
Voi la ce sala mergeti?
Tomaca, merci de ganduri frumoase.
Alexuzza - nu fi invidioasa pe mine, pls! Mergi la birou? ti-ai gasit servici? Am pierdut capitole cat am fost in vacanta....
mamidepuiuti spune:
multa sanatate zgubilicei! sa treaca cat mai repede cele 2 saptamani cu ghips la manutza!
je are amigdalita acuta pultaceem-am saturat de febra ca de mere padurete
aseara alex a fost foarte mirat cand l-am pus la tztz...era fierbinte...nu avea nici curajul sa o bage in gurita...oricum,nu a vrut sa suga decat foarte putin,iar azi noapte deloc...dimi la 9.30 era tare fericit ca s-a intalnit cu tztz lui
va pup pe toate,o zi minunata!
mami de Alex si
Radu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
BF m-a contactat fostul angajator ramas fara bani si fara oameni ca are niste proiecte de recrutare, vin cand si cand si nu justifica angajarea unui consultant permanent si sa le fac eu de acasa si iau procent din valoarea proiectului. IN masura in care pot, le fac. Noi mergem la sala asta: http://www.sangym-bucuresti.ro/index.html
Nu e de fitze, dar mie mi se pare ok. Facem fitness, eu nu stau la aerobic, nu rezist. Si eu tot dimineata intentionez sa merg ca altfel nu vad cand.
MP offf A propos, amigdalita nu e aia la care face bine inghetzata?
Ruxita please, defineste "budigai" deoarece pt mine budigaii sunt chilotii cu manecuta LOL!
de
Yannis
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza BF m-a contactat fostul angajator ramas fara bani si fara oameni ca are niste proiecte de recrutare, vin cand si cand si nu justifica angajarea unui consultant permanent si sa le fac eu de acasa si iau procent din valoarea proiectului. IN masura in care pot, le fac. Noi mergem la sala asta: http://www.sangym-bucuresti.ro/index.html Nu e de fitze, dar mie mi se pare ok. Facem fitness, eu nu stau la aerobic, nu rezist. Si eu tot dimineata intentionez sa merg ca altfel nu vad cand. MP offf ![]() ![]() ![]() ![]() Ruxita please, defineste "budigai" deoarece pt mine budigaii sunt chilotii cu manecuta ![]() ![]() ![]() |
exact aia sunt budigaii... niste chiloti cu maneca pentru sport...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
citat din mesajul lui alexutzzza BF m-a contactat fostul angajator ramas fara bani si fara oameni ca are niste proiecte de recrutare, vin cand si cand si nu justifica angajarea unui consultant permanent si sa le fac eu de acasa si iau procent din valoarea proiectului. IN masura in care pot, le fac. Noi mergem la sala asta: http://www.sangym-bucuresti.ro/index.html Nu e de fitze, dar mie mi se pare ok. Facem fitness, eu nu stau la aerobic, nu rezist. Si eu tot dimineata intentionez sa merg ca altfel nu vad cand. MP offf ![]() ![]() ![]() ![]() Ruxita please, defineste "budigai" deoarece pt mine budigaii sunt chilotii cu manecuta ![]() ![]() ![]() |
Alex amigdalita e aia cand ai amigdalele atat de umflate si dureroase incat nu poti sa inghiti nimic.
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
_
Mirela si
![](copilas.gif)