Pufi 2010 (223) LMA Sara, Miruna, Matei, Andrei!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Buna dimi...

Ale1212xa, Dece 10X pt cafelutze

Micki_Mica foarte frumoase martisoarele
Sorina sa ai spor la pregatiri...

Mara mea este racita si n-am mai dus-o la gradinita. Sper sa nu ia si David ( visez frumos )

..
Multa sanatate micutzilor!
Poate nu ia David, totusi...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

AM si eu o intrebare pt fetele care dau lapte praf la pufi
vrem sa trecem si noi usor, usor pe lapte praf.
Pe cutia de la milupa milumil scrie ca trebuie apa fiarta si apoi lasata sa ajunga la 40grade celsius.
Voi asa faceti?
hai ca pe zi merge dar la 6-7 cand papa teo zau ca-mi e greu sa fac asta

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Ever nu i-am fiert apa. Eu fac LP doar cu apa plata, o incalzesc la cana electrica - pt a se incalzi mai repede si pt ca o tin in camera lui, de cand era mic-mic, ca bucataria e prea departe - si fac laptele.
Eu zic ca apa trebuie fiarta daca ii dai de la robinet.

Eu i-am dat laptele facut cu apa Humana, pana la 9 luni...
Acum ii fac lp cu apa plata, incalzita putin...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Salutare,

Nu stiu daca e de la vaccin sau nu, dar nu il mai recunosc pe fi-miu de vreo 2 zile. Tipa intr-una, nu plange, tipa si e f f agitat, nu ii intri cu nimic in voie, vrea numai in brate, o omoara pe maica-mea, intinde mana catre toate cele si cand il duce acolo, nu mai vrea nimic....si iar tipa, tipa, tipa.
O fi de la vaccin?
Aseara i-am dat o lingurita de eferalgan. M-am gandit ca e de la dinti, oricum nu pot sa ii umblu in gura, nu ma lasa, iar cand ma lasa, ma musca atat de tare de nu mai pot. A muscat-o pe mama de i-a dat sangele, prin fusta, de picior.
Ce sa ii mai dau? Mai am un sirop, Calm Baby parca ii zice....

Ai vostri au facut asa de la vaccin?

Iris nu prea ar fi un etalon bun, ca ea face ca trenul si in mod normal..
De la vaccin...face ca...inter-city....
Raspunsul meu ar fi : da, vaccinurile o agita rau tare.
Poti incerca sa-i dai niste chamomilla, granule homeopate...pot sa ajute...sunt bune si pt eruptia dentara, si nu au efecte adverse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua. decenuela, ale1212xa multam de cofee merg amndoua.
Mp ce mai faci tot cu febra? multa sanatate.

Arwen multa sanatate lui darius.

Ayanna imi pare de zgubilicea cu manuta in ghips. of. multa rabdare doua saptamani de acum incolo.

nyny poate totusi nu ia si piciul raceala. multta sanatate marei

simply ma tineam sa iti urez un concediu placut si sa vii cu bateriile incarcate. iar cu ranile de la sani nu stiu ce sati zic ca eu nu am avut asa probleme. doar iti urez sa treaca mai repede.

BF poate sa fie reactie de la vaccin dar poate fi si de la dinti. daca zici ca a muscato pe mama ta.

miremia si al meu pici tot la gunoi umbla, eu il iau cu mine la baie, ca nu sta singur neam. daca ma asez jos si ma joc cu jucariile cu el e ok. cum plec um vine dupa mine.

lucia e horor ce povestesti tu acolo cu gingia lui teo. pupam pe teo sa nu fie probleme cand or sa sparga dintiisorii gingia.

eu am o sapt prooooooooooooooasta. de duminica ma doare capul in fiecare zi, iau pumn de patile, sunt terminata fizic si mai nou si psihic. sunt pe pilot automat. nu am pofta de mancare, am somnolenta cred ca de al atatea pastile. astept sami revin odata...

micki mica multam de urari. ma duc s a vad si eu martisoarele.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Salutare,

Nu stiu daca e de la vaccin sau nu, dar nu il mai recunosc pe fi-miu de vreo 2 zile. Tipa intr-una, nu plange, tipa si e f f agitat, nu ii intri cu nimic in voie, vrea numai in brate, o omoara pe maica-mea, intinde mana catre toate cele si cand il duce acolo, nu mai vrea nimic....si iar tipa, tipa, tipa.
O fi de la vaccin?
Aseara i-am dat o lingurita de eferalgan. M-am gandit ca e de la dinti, oricum nu pot sa ii umblu in gura, nu ma lasa, iar cand ma lasa, ma musca atat de tare de nu mai pot. A muscat-o pe mama de i-a dat sangele, prin fusta, de picior.
Ce sa ii mai dau? Mai am un sirop, Calm Baby parca ii zice....

Ai vostri au facut asa de la vaccin?

Iris nu prea ar fi un etalon bun, ca ea face ca trenul si in mod normal..
De la vaccin...face ca...inter-city....
Raspunsul meu ar fi : da, vaccinurile o agita rau tare.
Poti incerca sa-i dai niste chamomilla, granule homeopate...pot sa ajute...sunt bune si pt eruptia dentara, si nu au efecte adverse.

Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Neata,

Micki ai un PM

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

apropo fetele, am primit si eu crema, saptaman trecuta dar daca nu am fost acasa am aflat de ea abia aseara. Asa ca va multumesc frumos si v-as ruga sa imi spuneti cui trebuie sa trimit banii

Multumesc inca o data

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Citat:

Multumesc frumos.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Cu mare placere, sper sa-ti fi fost de vreun folos. Eu asta ii dau. Calma baby ii dadeam cand era mai bebe, dar n-am vazut sa aiba vreun efect....la ea, cel putin. Poate la Daniel are efect...tu stii cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mralu spune:

Buna

Am intrat azi aici, de dupa perdea :)sa ii urez
LA MULTI ANI! baietelului meu Matei care fix azi face un an.
Noi va cunoastem si ne regasim in toate nazdravaniile, bucuriile si problemele voastra.

Va dam un puic fiecarui pufulet, cu care, cine stie cum, probabil o sa ne intalnim in viata asta.

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

la multi ani andrei casian!
la multi anisori sonia andreea! sa cresteti mari sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor!
la multi ani matei de mralu!

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput