Pufi 2010 (223) LMA Sara, Miruna, Matei, Andrei!
Raspunsuri - Pagina 13
sorina_bz spune:
Buna dimi..si noi pe aici...de la 5 fac smotru...
Sarumana de cafele, Ale1212xa,Dece..
Mai incerc sa citesc cate ceva..."tante Savin"..
Incerc sa fac ceva preparative, ca sapt viitoare luam motul princesitei..
Trimis la cofetarie sotz plus poza tort...sa comande tortul..tare sunt curioasa sa vad ce-o sa iasa...
Daca eu nu pot deloc sa parasesc ..\"incinta"...tre' sa rezolv prin emisari..
O zi frumoasa, tuturor!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
micki_mica spune:
Neata!
Servesc cafelute de la amandoua, Ale1212xa si Dece!
Ma bag repede la o ordine prin casa si apoi sa imi mai giugiulesc printul.
O zi usoara si vesela!
Mami a lui Kiti
martisoare fluturasi handmade
nyny spune:
Buna dimi...
Ale1212xa, Dece 10X pt cafelutze
Micki_Mica foarte frumoase martisoarele
Sorina sa ai spor la pregatiri...
Mara mea este racita si n-am mai dus-o la gradinita. Sper sa nu ia si David ( visez frumos )
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Ma bag si eu la somn, ca ai mei ( ai mei 2+mama) sforaie pe tonuri. Ma gandeam la ce zicea Ayanna despre batutul in tobe. Daca incep sa sforai si eu mai incet, vor sforai si ei mai incet? Si apoi va fi armonie? O sa incerc in noaptea asta! si vise placute! Mami a lui Kiti martisoare fluturasi handmade |
si.... cum a fost...?
Povestea Marei
blue_flower spune:
citat din mesajul lui lucia2000 AM si eu o intrebare pt fetele care dau lapte praf la pufi vrem sa trecem si noi usor, usor pe lapte praf. Pe cutia de la milupa milumil scrie ca trebuie apa fiarta si apoi lasata sa ajunga la 40grade celsius. Voi asa faceti? hai ca pe zi merge dar la 6-7 cand papa teo zau ca-mi e greu sa fac asta Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Ever nu i-am fiert apa. Eu fac LP doar cu apa plata, o incalzesc la cana electrica - pt a se incalzi mai repede si pt ca o tin in camera lui, de cand era mic-mic, ca bucataria e prea departe - si fac laptele.
Eu zic ca apa trebuie fiarta daca ii dai de la robinet.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Nu a fost chip sa bea lapte praf Oare voi reusii eu sa-l intarc? Treptat am tot incercat sa scot din mese. para acum vrea si mai multe.(daca ar fi dupa el de minim 6 ori pe zi) Chiar nu stiu ce sa fac Ayanna o pupam dulce pe zgubi sa-i treaca manutza Sanatate tuturor pufilor bolnaviori, si mamicilor. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Eu zic ca atunci cand ii va fi foame, va manaca. Foamea e mama tuturor mofturilor.
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
si.... cum a fost...? Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Povestea Marei |
Pai cand am adormit sau mai bine zis pana sa adorm ii auzeam...fi-miu mufat...al meu sfooooor tare si de cateva ori mai incet si mama din fotoliu...sfoor-sfooor...pe tonalitati...si cred ca ne-am armonizat, de am putut dormi Nu de alta, dar si ei par odihniti ...
Mami a lui Kiti
martisoare fluturasi handmade
nyny spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui micki_mica
Pai cand am adormit sau mai bine zis pana sa adorm ii auzeam...fi-miu mufat...al meu sfooooor tare si de cateva ori mai incet si mama din fotoliu...sfoor-sfooor...pe tonalitati...si cred ca ne-am armonizat, de am putut dormi Nu de alta, dar si ei par odihniti ... Mami a lui Kiti martisoare fluturasi handmade |
Povestea Marei
blue_flower spune:
Salutare,
Nu stiu daca e de la vaccin sau nu, dar nu il mai recunosc pe fi-miu de vreo 2 zile. Tipa intr-una, nu plange, tipa si e f f agitat, nu ii intri cu nimic in voie, vrea numai in brate, o omoara pe maica-mea, intinde mana catre toate cele si cand il duce acolo, nu mai vrea nimic....si iar tipa, tipa, tipa.
O fi de la vaccin?
Aseara i-am dat o lingurita de eferalgan. M-am gandit ca e de la dinti, oricum nu pot sa ii umblu in gura, nu ma lasa, iar cand ma lasa, ma musca atat de tare de nu mai pot. A muscat-o pe mama de i-a dat sangele, prin fusta, de picior.
Ce sa ii mai dau? Mai am un sirop, Calm Baby parca ii zice....
Ai vostri au facut asa de la vaccin?
sorina_bz spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui micki_mica
Pai cand am adormit sau mai bine zis pana sa adorm ii auzeam...fi-miu mufat...al meu sfooooor tare si de cateva ori mai incet si mama din fotoliu...sfoor-sfooor...pe tonalitati...si cred ca ne-am armonizat, de am putut dormi Nu de alta, dar si ei par odihniti ... |
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)