Pufi 2010 (223) LMA Sara, Miruna, Matei, Andrei!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La Multi Ani Sara!

La Multi Ani Miruna!

La Multi Ani Matei!

La Multi Ani Andrei!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

la multi ani andrei casian!
la multi anisori sonia andreea! sa cresteti mari sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor!
la multi ani matei de mralu!

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Zau ca nu stiu cine e Sonia si unde ai gasit-o si am sapat in toate listutele. Help!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Neata,

Micki ai un PM

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."

Mami a lui Kiti

martisoare fluturasi handmade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

sorina, woww...de la 5 dimineata, zici? n-as putea sa trabaluiesc asa de dimineata. bRavo tie...gospodina ideala. zi-mi si mie ce pregatesti tu acolo ca poate ma inspir si eu. Eu momentan sunt la facut liste si listute cu posibile preparate ca si noi sambata viitoare facem un big party pentru David si vrea evident, sa fie ceva frumos, di vis....

micki, tare faine martisoarele tale. am bagat si eu un ochi. Esti priceputa, ce mai...

dece, lasa maica ca atunci cand vei fi pregatita de intarcare atunci o vei face si va merge bine. Daca nu trebuie sa te intorci la munca, ai timp sa te pregatesti pentru marea intarcare.

lucia, eu pana la un an ii fierb apa si o racesc si ii dau laptele caldut. am observat ca il bea mai bine asa. Pana la 1 an am zis ca mai sterilizez si mai merg pe varianta cu fiert si racit de apa si pe urma gata.
de ce nu incerci sa schimbi laptele, poate un alt lapte va fi mai pe gustul lui. nu stiu, zic si eu, poti sa incerci.

stiti ca se zice ca e bine ca laptele sa fie schimbta treptat. Vreau sa va zic ca David in primele 3 saptamani de viata a baut lapte de la mine, pe urma l-au trecut pe Aptamil. In momentul in care am ajuns la Hamburg i-au dat direct alt lapte, care era special pentur cei cu probleme la ficat. Cand nu a mai fost problema ficatului l-au trecut direct pe alt tip de lapte (Humana parca) ca atunci cand am ajuns in Romania la Budimex, sa fie trecut pe Nan. In concluzie David al meu a incercat 4 tipuri de lapte si fiecare trecere a fost directa si nu a avut nimic.

noi am avut o noapte buna. David s-a culcat la 8 jumate si pe la 9 jumate s-a trezit plangand i-am dat nurofen 5ml, laptele de seara si pana dimineata la 7 cand m-am dus sa-i dau laptele si sa-i fac insulina a dormit, de nici n-am stiu ca am copil. Dupa ce i-am dat sa mamance m-am mai pus si eu in pat pana la 9, si am mai dormit un pic, asa ca sunt recuperata cu somnul. Cand m-am trezit la 9 m-am dus in camera lui sa iau ceva de acolo si al meu copil era treaz (desi adormise imediat dupa masa de 7) dar dragu de el nu a facut nici o galagie. Statea si se juca cu doi ursuleti, pe care ii are in permanenta la coltu patului. MI-e asa de drag de el...of ca repede a mai trecut timpul si uite ca intr-o sapt ne mutam la Clubul scutecelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La Multi Ani Sara!

La Multi Ani Miruna!

La Multi Ani Matei!

La Multi Ani Andrei!

_

subscriu si eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mralu

Buna

Am intrat azi aici, de dupa perdea :)sa ii urez
LA MULTI ANI! baietelului meu Matei care fix azi face un an.
Noi va cunoastem si ne regasim in toate nazdravaniile, bucuriile si problemele voastra.

Va dam un puic fiecarui pufulet, cu care, cine stie cum, probabil o sa ne intalnim in viata asta.

Ralu

LA MULTI ANI, Matei!

Mami a lui Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

La Multi Ani Sara!

La Multi Ani Miruna!

La Multi Ani Matei!

La Multi Ani Andrei!

_

Neata!

Subscriu si eu urarilor! sa fiti sanatosi, pufi dragi!

Miki mica, si eu tot cu martisoare imi omor timpul....nu crosetate, facute din fimo...imi place tare sa le fac si ma relaxeaza, mai mult decat cine stie ce castig financiar.....desi n-ar strica nici ala spor la treaba!

Myky, sanatate multa!

BF, cu siguranta poate fi de la vaccin. Sper sa ii treaca cat mai repede supararea.....

sa aveti un WE minunat!

Mergi la inceput

Citat:

La Multi Ani Sara!

La Multi Ani Miruna!

La Multi Ani Matei!

La Multi Ani Andrei!

_

Frumos ai scris!
Subscriu!

Si pentru titlul capitolului, nu?

Mami a lui Kiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Miki mica, si eu tot cu martisoare imi omor timpul....nu crosetate, facute din fimo...imi place tare sa le fac si ma relaxeaza, mai mult decat cine stie ce castig financiar.....desi n-ar strica nici ala spor la treaba!

mami de fetita finuta

Asa e, sunt pentru sufelt. Si am auzit ca si la fimo e ffff greu. Dar ies superbe!

Si eu crosetez si mileuri. Cu flori colorate...frunzulite... Sunt la inceput, pt ca nu am mai crosetat de ani buni, cand ma omora mama cu lantisorul de macrame...km de lantisor, nene.

Poate si de aia, acum vreau mileuri/chestii crosetate vii, colorate, fumoase (zic eu).

Si tie spor!

Mami a lui Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mralu

Buna

Am intrat azi aici, de dupa perdea :)sa ii urez
LA MULTI ANI! baietelului meu Matei care fix azi face un an.
Noi va cunoastem si ne regasim in toate nazdravaniile, bucuriile si problemele voastra.

Va dam un puic fiecarui pufulet, cu care, cine stie cum, probabil o sa ne intalnim in viata asta.

Ralu

Sa-ti traiasca feciorul!

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput