Piersicutze de iulie-august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
bulinuta27 spune:
mamici de piersicute bagam intalneala pe care o organizeaza DC?
eu abia astept sa va mai revad
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anasia spune:
buna! n-am mai intrat demult, dar nu m-am simtit in stare; pana la urma a trebuie sa scoatem polipii (azi) si sa micsoreze si amigdalele; deocamdata inca ne este greu cu durerile din gat...ieri au fost in excursie la ferma animalelor, pe langa giurgiu si s-au simtit f bine, distractie la maxim;
va , ce intalneala, cand?
larissa_79 spune:
Mi-e dor de voi si de piersicutele dragi....ce intalnire? ca vrem detalii.
Piersicuta mea ne uimeste zilnic cu fel de fel de replici, a ramas la fel de incapatanata, nervoasa si autoritara ca la inceput.
manca inghetata de la Mc si zice nervoasa: "cine a pus lipiciul asta in inghetata ca nu imi place deloc( lipici=caramel)"
imi complimenteaza o prietena: "esti frumoasa, buna, cuminte, sireata"
Bineinteles si-a ales si ea sot la gradi. spre dezamagirea lui ta'su cel mai blegut baietel de pe acolo hihihi...dar ea e mandra de Darie al ei cel blondut si mai mic cu un cap ca ea evident. si totusi nu e decisa uneori ne zice ca ii place de el, alteori ca s-a plictisit.
ii place la gradi, il iubeste pe cel mic dar are si crize de gelozie. l-ar vrea mai mare sa se poata juca cu el.
seara dupa gradi mergem toata gasca in parc la joaca. Ale e foarte prietenoasa si cum ajunge isi cauta prietene. Se aseaza la rand la leagan si cum vede o fetita incepe "vrei sa fii prietena mea". ce ne place noua e ca nu alege o anumita fetita ci oricare, prietenoasa sa fie. asa se face ca o fetita dintr-o familie cu multi copii ( cu o igiena sub semnul intrebarii e prietena ei). O aduce la noi la banca sa ii dam mancare, o tine de mana si nu o compara cu celelalte fetite. Are un suflet tare bun Ale si asta s-a vazut de mica. Si a ramas febletea lui tati si invers tati e sotul ei forever asa ca eu dragelor trebuie sa imi caut alt sot. Daca stiti pe cineva interesat...
In sfarsit am cam terminat cu racelile dde la gradi dar mai aduce la cel mic viroze.
Va imbratisez pe toate si tare mi-as dori sa zumzaim mai des pe aici!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
bulinuta27 spune:
neata fetele
despre asta vorbeam
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164002
pup
anasia va tin pumnii sa fie totul bine
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
anasia cum sunteti?
Poze noi
Poze
anasia spune:
bulinuta, sper ca suntem pe drumul cel bun; dupa 2 zile bune, a inceput sa faca febra mare ieri...antitermice (oricum ii dadeam nurofen), novocalmin, impachetari si...antibiotic; din cate am inteles se poate ajunge la asta; din toti copiii operati vineri (si Doamne cati copilasi sunt la toti dr...imi plangea sufletul cand ii vedeam) la dr noastra, numai noi am facut febra, suntem mai cu mot...;
la intalnire nu cred ca aparem, deocamdata stam deoparte de aglomeratie, aer conditionat....agitatie;
doniro spune:
Salutare, livada draga! Mai dam si noi pe aici dupa o pauza destul de lunga in care nu prea am avut multe de zis, doar v-am citit.
Nici acum nu prea avem cu ce ne lauda, dar ne-a incins dorul de voi :)
Daria este iar racita, tuseste de ma dispera, ii curge nasul. A fost si Victor, dar la el a trecut in 3 zile, insa Daria de vreo 3 saptamani nu scapa de tuse. Deocamdata nu i-am dat antibiotic, doctora zice ca nu ar fi din plamani, tratam cu aerosoli si muulta rabdare... Imi vine sa imi bag picioarele in ea de gradinita, desi stiu ca nu prea am cum, ea e mare si e normal sa mearga, dar cum se duce, cum se imbolnaveste si imi tuseste cate o luna .
Anasia, cum e cu micsorarea amigdalelor? Si Daria le are f mari si cum nu e indicat sa le scoatem asa devreme, ar fi o varianta sa le "ajustam"... Unde ati operat-o voi pe Alessia?
Buli, voi cum mai sunteti? Parca si voi ati facut de curand operatia asta, nu?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
anasia spune:
doniro, sanatate multa! tot la budimex am operat-o , la dr tomoiu, o draguta; cauterizeaza o parte din amigdale, exact partea care vine spre omulet, practic, cand deschide gura, se vad cauterizate in parti; sa stii ca pana la urma, daca era necesar, le scoteam de tot; mai era un baietel in camera, de vreo 6 ani, caruia dr (nu stiu care, cred ca Gheorghe) i-a scos de tot, pt ca nu putea sa le faca nimic; iar ma-sa ne-a zis ca le are scose de la 6 ani si n-a avut nimic; si noi cu ele, am avut de toate pt toti...
te inteleg, ca asa suntem si noi, cu tusea asta care nu este din plamani...incearca prospan sirop, este si expectorant desfunda si nasul; asta ne-a ajutat pe noi;
bulinuta27 spune:
doniro noi suntem ok...de la operatie incoace e super ok...am fost si la mare cu bai la greu...totul bine.
anasia sper sa ii treaca repede...noi nu am avut nimci dupa operatii, nici febra, nici dureri...
va pupam
io sunt bocna
Poze noi
Poze
larissa_79 spune:
anasia, sper sa fie ok cea mica! Ce mai faceti voi in rest?
doniro, noi dupa operatia de polipi am cam scapat de raceli. A mai avut cateva minore dar nimic semnificativ iar acum are vreo 2 luni si ceva de cand merge fara oprire la gradi. Slava Domnului! Si noua ne zisese dr Gheorghe sa scoatem amigdalele pentru ca sunt f mari insa nu am fost de acord. Ceea ce nu pot sa fac, e sa o invat sa respire pe nas....sta cu gurita deschisa si respira pe gurita desi poate pe nasuc. Pe 8 iunie avem serbare...Alexia e scufita rosie!
buli, v-ati mutat la casuta?
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#