Piersicutze de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui anasia

doniro, sanatate multa! tot la budimex am operat-o , la dr tomoiu, o draguta; cauterizeaza o parte din amigdale, exact partea care vine spre omulet, practic, cand deschide gura, se vad cauterizate in parti; sa stii ca pana la urma, daca era necesar, le scoteam de tot; mai era un baietel in camera, de vreo 6 ani, caruia dr (nu stiu care, cred ca Gheorghe) i-a scos de tot, pt ca nu putea sa le faca nimic; iar ma-sa ne-a zis ca le are scose de la 6 ani si n-a avut nimic; si noi cu ele, am avut de toate pt toti...
te inteleg, ca asa suntem si noi, cu tusea asta care nu este din plamani...incearca prospan sirop, este si expectorant desfunda si nasul; asta ne-a ajutat pe noi;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

E vorba cumva de dr. Mihaela Tomoiu? Daca da, chiar azi am fost la ea la cabinetul in care consulta in policlinica de pe str Washington, unde suntem noi arondati; daca ea e, o sa intreb daca ne recomanda operatia asta...
Daca as sti ca de la nenorocitele de amigdale raceste atat de des, maine m-as duce sa le ajustez
Ma bucur si va invidiez (nu cu rautate) ca piersicutele sunt bine si au inceput sa se imunizeze, asta astept si eu
Multumim tuturor pt cuvintele de incurajare

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, da, ea este; este super de treaba si f eficienta..fii-mea o adora ca primeste bombonele de fiecare data, si acum, la spital, a venit cu punga de bomboane , sa se serveasca copiii operati; noua ne-a spus ca ca sigur sunt la fel de vinovate pt respiratia greoaie ca si polipii....

Mergi la inceput

Super! Ce ma bucur, e doctora la care mergem noi in policlinica. I-a dat si Dariei bomboana :) Intr-adevar e draguta, o sa vb cu ea ref operatie. Mersi mult!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia sper ca sunteti mai bine azi
domiro e pacat sa nu te duci cu sa vezi daca nu cumva poti rezolva problema...rares a mai racit o data de cand cu operatia...dar a fost asa...niste muci, fara febra...nici nu am simtit
la halu in care ma simt la ultimele mele raceli...bocna...imi vine sa ma duc si io sa scot tot ce se poate
larisa ne-am mutat din septembrie anul trecut

sa va dau marea veste: rares merge la gradi...de luni ...azi a fost zi plina de la 9 la 2 si a fost super ok...aproape nu imi venea sa cred

si sa va mai povestesc ceva..e.ra miorlait, ciufi, cum ii zic eu...si m-am enervat si eu si am ridicat un pic tonul si i-am spus ca si eu am nemultumirile mele, sunt bolnava, ma simt rau etc...la care el: pai nu stiai ca e greu sa cresti un copil? de ce te plangi...

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Genial Raresul, ca de obicei... Pe mine intr-o zi m-a intrebat Daria "mami, daca ma casatoresc, trebuie neaparat sa fac si copii?"; i-am spus ca numai daca vrea si ea zice "eu nu o sa fac copii, pt ca toata ziua ba vor apa, ba vor mancare, ba fac pipi, ba vor sa te joci cu ei, ba vor desene la calculator..." . I-am spus ca are maare dreptate, dar e si frumos, de ex atunci cand imi spune poezii si imi spune ca sunt cea mai frumoasa mamica . Concluzia a fost ca tot nu vrea sa faca copii .

Ref amigdale mari, nu prea stiu eu daca as rezolva ceva, pt ca la ea problema e tusea; la fiecare raceala, cat de mica, tuseste de ma dispera. Oricum o sa stau de vorba cu ORL-ista sa vedem ce zice. Sau mai astept 2-3 ani si le scoatem de tot.

POZE

Mergi la inceput

La Multi Ani tuturor puiutilor! Sa cresteti mari si sanatosi si norocosi!

in rest...rares e bocna iar ...de luni febra la greu cu frisoane cu tot tacamul...a prins doar 5 zile de gradi...pierde petrecerea de 1 iunie...a plans la greu de dimi

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

La Multi Ani tuturor puiutilor! Sa cresteti mari si sanatosi si norocosi!

in rest...rares e bocna iar ...de luni febra la greu cu frisoane cu tot tacamul...a prins doar 5 zile de gradi...pierde petrecerea de 1 iunie...a plans la greu de dimi

Poze noi

Poze

Ufff, iar?? Imi pare rau... Hai, poate ii trece mai repede.
Si Daria sta acasa de vreo 2 saptamani. Cred ca in 2 ani de gradi a fost cel mult 10 luni adunate.......

La multi ani tuturor copiilor!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
buli, sper sa isi revina cat mai repede!
anasia sunteti mai bine?

michella

Mergi la inceput

ieri a fost mai binisor...seara iar febra, voma de la muci...nasol rau ...sper sa scape fara atb totusi...

anasia voi?
pup fetele

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetele!
La multi ani copilasilor! sa fie sanatosi!
bulinuta, sanatate lui Rares imi pare rau ca sunteti bolnaviori;
michella, bulinuta, acuma suntem bine...la 3 zile dupa operatie a facut febra mare...a trebuit sa luam antibiotic (in afara de novocalmin, impachetari, antitermice), vad ca si-a revenit; am fost si la control, era ok, mai avea putine cicatrici in gat, de azi avem verde la alergat, bicicleta, joaca; primele zile, a fost greu, sforaia absolut ingrozitor, mai ceva ca un tractor, plus durerile din gat;
larissa, cum e Alexia? multa sanatate! fata e mama scufitei rosii anul asta vad ca are trecere povestea....

Mergi la inceput