Piersicutze de iulie-august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
michella78 spune:
buli, isi revine el!
anasia e foarte bine. la noi nu au dat roluri la serbare. dar poezia ei este despre garofita, si am o rochie potrivita. ma gandeam sa ii fac si o coronita, evident, din garofite. noi pe 9 avem serbarea la gradi, pe 10 germana si pe 15 incheiem cu baletul. sincer, de-abia astept sa ia vacanta!
michella mami de Teodora si 23+cu
bulinuta27 spune:
neata fetele! am scapat fara atb, e bine aucm a mers la gradi azi...a jelit maxim pana acolo de imi venea sa ma strang de gat...cum am ajuns a fugit la felicia - educatoarea si gata...m-a mai intrebat vine sa ma ia tataie sau mamaie, nu?
eu i-am rapsuns pentru a 100 oara numa azi: binenteles mami, stii doar si gata
nu stiu de ce e asa panicat cu chesti asta pentru ca nimeni nu i-a zis vreodata te las nu stiu unde sau mai stiu eu...nu inteleg
s-a dus tata sa il ia...era mare veselie pe el cu copiii...deci?
ma rog sper sa fie ok. luna iunie il duc pe urma plecam un pic in vacanta si o s ail mai duc si in august cred vreo 2 saptamani...
e o vreme de nu imi vine sa mai stau la servici.
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
michella78 spune:
buli, e bine ca si-a revenit.
in week-end noi am ratat 2 zile de nastere pt ca Teodora nu a fost foarte bine. ceva febra, varsaturi ... dar s-a pus repede pe picioruse! sa va spun, ca aseara ma mangaia si o aud "vreau sa dorm cu bebelusul in seara asta. si cu pielicica ta dulce"
dar, de cand sunt gravi, nu ii mai place sa ii citesc eu povestea . doar ca solutie de avarie, daca sotul nu e acasa. altfel, spune ca e mai bine sa citeasca tati, ca are vocea mai puternica. si eu .... stau pe margine si ascult cu ea. e ceva la vocea mea care o deranjeaza, ca pana acum eu eram preferata. cred ca respir mai greu, si nu mai am dictie ....
michella mami de Teodora si 24+cu
bulinuta27 spune:
noi am terminat cu una si am inceput cu alta...stomatita aftoasa severa cu febra, nu poate sa vorbeasca bine etc
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anasia spune:
o, bulinuta, multa sanatate...vad ca si pe la gradi a nostra a fost virusul asta pacatos;
noi am intrat in vacanta...marti a fost serbarea ...f frumoasa
michella78 spune:
buna dimineata!
buli, sper sa va reveniti repede!
noi suntem bine acum, am terminat cu serbarile, duminica am mers la zoo baneasa asa ca de ieri, in mijlocul sufrageriei mele s-a deschis un zoo privat. prima data si-a facut custile din garduri de la ferme si seturi de animale ce mai aveam cumparate. nu i-au ajuns asa ca a trecut si la cuburi. insuficiente si cuburile asa ca i-am dat cateva capace de la cutii de pantofi! nu va puteti imagina cat de fericita era ca isi amenajeaza zoo. le-am lasat asa peste noapte. cand a ajuns sotul, la 3 dimineata ma intreba daca i-am facut poza, asa impresionat a fost de munca Teodorei.
michella mami de Teodora si 26+cu
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ce mai faceti? Sper ca toate lumea e bine. Pt cei bolnaviori multa sanatate.
Noi suntem bine, busy ca de obicei, am terminat si eu cursul in final si acuma fac hartiile pentru universitate. Abia astept sa incep, am avut noroc si am prins loc la universitatea locala care este si foarte buna pt subiectul meu dar si aproape, 20 de min cu masina.
Piersicutza noastra e fata mare, ii place f mult scoala din sept incepe si ea year 1. Citeste, scrie, socoteste etc. Abia asteapta ziua ei, o sa ii facem ziua la un castel au o zi pt copii unde fac curs de printese si cavaleri si le da o diploma si apoi facem un picnic la castel cu tort si baloane si toate celea si dupa speram sa ajungem cateva zile la mare, ca este si bunicul la noi in vizita si sa il plimbam.
Eu bine conduc, nu am pb, azi am dus masina la service sa vad ce mai trebuie reparat ca urmeaza sa ii fac revizia anuala la sf lunii urm si sa reusesc sa repar tot pana atunci.
Pupam dulce livada si uram La Multi Ani! la toate piersicutzele si o vara cat mai placuta!
doniro spune:
Salutare livada!
Buli, multa sanatate lui Rares! Cam asta e gradinita...
Mada, scrie, citeste si socoteste??? Deja???? Sau urmeaza sa invete toate astea in "year 1"? Ma complexezi definitiv... Daria nu stie nici literele toate
Noi suntem ok, asteptam sa o serbam duminica pe Daria, nu mare lucru, la Snagov intre apropiati. Isi doreste o trotineta si o coarda; am scapat ieftin
Uram de pe acum tuturor piersicutelor La multi ani! cu sanatate si bucurii. Va pupam!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
bulinuta27 spune:
La multi Ani piersicutelor deja aniversate...5 ani...oau ce copilasi mari avem
La multi Ani Alexandra!
Noi continuam cu gradi la fel in crize de plans zilnic. ma termina psihic...pe de alta parte e in urma rau fata de ceilalti copilasi si nu ii convine, nu stie litere abia cifrele 1-5.
ne pregatim de vacanta, cam scurta dar buna si asta...cam atat cu noi
pupam piersicutele sarbatorite
Poze noi
Poze
bulinuta27 spune:
sa va arat ceva http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165052 sunt
Poze noi
Poze