Piersicutze de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Hai ca eu mai intru sa mai citesc ca sa stiu tot ce se intampla cu piersicutele dar am o depresie de scriere... Nu-mi sta gandul decat la plecari pe la munte si mai zice si Alina de Covasna... Am trimis-o pe fimea pachet la tara si am asa un firicel de bucurie in inima pentru cat de bine ii e acolo la aer curat. Mi-e si dor de ea dar ma apuca nelinistile cand ma gandesc ca ne gasim iar de cearta! Deabea astept sa vina sa o duc la inot ca s-a hotarat ea ca vrea sa invete!Alina ma confrunt si eu cu probleme de decalotare ca i-am facut lui Vicor o interventie acum vreo luna si cand e vreme de spalare e URA! cand e vorba de decalotare... e NUUUU!!! Pana la urma cred ca e mai bine ca a fost nevoie de interventie acuma fiind mai mic. Oana, tare draguti sunt asa indragostiti, fimea imi zice `Mai zi o data Ariciul detectiv ca lesin!` Si eu o intreb ce inseamna sa fii indragostit si ea imi raspunde ca te ia asa cu ameteala...! Belele de desene!
Michella mortal cu managmentul conflictului!
Doniro dupa ce ai povestit de Ioana am constatat ca tot in faza ce inseamna suntem si m-am prins ca trebuie sa ii pun inainte de a raspunde si intrebarea: da tu ce crezi... Doamne, ca frumoase momente ne fac puisorii nostri sa traim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

hmm ce liniste la piersicute...noi am venit sambata din concediu si suntem rupti de oboseala ...vestea buna Rares a invatat sa inoate si e foarte mandru de el, a avut loc si o idila cu fetita unei prietene de 2 ani jumate...e drgaoste mare mare

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Unde ati fost in concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

Bine v-am regasit!
buli, felicitari pentru inot!
noi ne pregatim de serbari acum, la balet pe 15 iunie, la germana pe 17 iunie si la gradi nu stim inca. la balet o sa fie maimutica !
sa va spun ca in burtica am un bebe baietel. Teodora a fost usor dezamagita de veste (vroia fetita) dar, dupa ce i-a ales numele - Stefan Alexandru - s-a acomodat cu ideea!
pupam livada!

michella

Mergi la inceput

ah, vroiam sa va intreb daca ati mers la circ, la Orlando, langa parcul Moghioros. vineri sau sambata mergem si noi si as fi vrut detalii.

michella

Mergi la inceput

muuh am fost in turcia, la belek.
michelle felicitari pentru puiut...o sa ai pereche ce frumos
rares isi doreste surioara de m-a speriat...e innebunit dupa toate bebelusele, e asa tandru cu ele, le pupa, le mangaie...mi se umplu ochii de lacrimi...

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

am uitat sa va spun, si Teodora e indragostita, de Cristinelu-mititelu (asa il alinta, un coleg de la gradi) mai tanar cu vreo 3 luni decat ea si simtitor mai mic de inaltime. dar il place ca "e linistit si face ce ii spun"

michella

Mergi la inceput

hai ca vorbesc singura pe aici!
am fost sambata la circ, Teodorei i-a placut, bineinteles partea cu dresura!
greiere, sa cauti pe la chioscuri, ca a aparut o revista pt copii, "in galop". cred ca o sa va placa ...

michella

Mergi la inceput

te acompaniez ...noi suntem ok...acum de cand e vremea mai buna stam mult prin curte...rares e ca porcusoru...e celmai fericit ca incepe sa umble cu apa...ca nu mai e asa rece...
sambata am fost la un botez la biserica Gradina Icoanei, unde este o icoana cu Sfanta Fecioara Maria mai deosebita. ii spune taica-su sa isi puna o dorinta si el zice: te rog Sfanta Maria sa imi trimiti si mie o bebelusa

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

ce dulce bulinelul! chiar isi doreste surioara!
si teodora e foarte iubitoare cu burtica, o mangaie, pune urechea sa asculte, ii da pup, ii vorbeste , asa de frumos e!
aseara mi-a spus ca ma iubeste atat de mult, "pentru ca ai pielea limpede, limpede ca gheata" ... si eu m-am topit!

michella

Mergi la inceput