Piersicutze de iulie-august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
doniro spune:
Noi la capitolul noutati nu prea avem ce scrie...
Victor e la ai mei, ii place, nu a avut nicio problema cand l-a dus sotul, inspecta toata gradina ("tati, uite, florile astea galbene nu erau aici maine cand am mai fost" ) - la el maine inseamna evident, ieri... si invers
Daria merge la gradi, ne miram in fiecare zi de ea, are replici care ni se par noua destul de mature (deh, cioara cu puii ei...), de ex ieri:
- mami, ce inseamna "bine"?
- pai inseamna ca nu e rau (stiu, raspuns idiot, dar eram asa de obosita )
-nuu, mami. iti spun eu ce inseamna. "bine" inseamna cand acorzi cuiva inca o sansa. adica prima data spui "nu", si dupa aia cineva zice "hai, te rog" si tu te razgandesti si spui "biiine"... mai mult m-a mirat faza cu "acorzi cuiva inca o sansa"; nu credeam ca stie ce inseamna.
Scoate multe din ea, dar acum nu imi vin in minte.
Avem copii mari
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
michella78 spune:
doniro, si noi la fe cu "ce inseamna?". la un moment dat te blochezi, nici nu stii ce raspuns inteligibil sa dai.
sa va povestesc o faza de la gradi "managementul conflictului". are un coleg mai bataus si saptamana trecuta a muscat-o de manuta. sigur, a intervenit educatoarea, faptasul si-a cerut scuze ... acasa, ne tot povestea. eu ii spun, daca alta data te mai loveste, poti si tu sa il lovesti (ii dai cu sutul ...).
ieri vine si imi spune "stii, Ianis m-a lovit si azi, dar am uitat sa ii fac ce m-ai invatat tu." eu zic "si ce ai facut?" "pai am mers la Luci, ca el e mare si puternic, si ii bate pe toti" "si Luci ce a facut?" intreb eu, la care ea: "l-a batut pe Cristi, ca e cel mai bun prieten al lui Ianis!"
michella
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michella78 doniro, si noi la fe cu "ce inseamna?". la un moment dat te blochezi, nici nu stii ce raspuns inteligibil sa dai. sa va povestesc o faza de la gradi "managementul conflictului". are un coleg mai bataus si saptamana trecuta a muscat-o de manuta. sigur, a intervenit educatoarea, faptasul si-a cerut scuze ... acasa, ne tot povestea. eu ii spun, daca alta data te mai loveste, poti si tu sa il lovesti (ii dai cu sutul ...). ieri vine si imi spune "stii, Ianis m-a lovit si azi, dar am uitat sa ii fac ce m-ai invatat tu." eu zic "si ce ai facut?" "pai am mers la Luci, ca el e mare si puternic, si ii bate pe toti" "si Luci ce a facut?" intreb eu, la care ea: "l-a batut pe Cristi, ca e cel mai bun prieten al lui Ianis!" michella |
POZE
oanaalex spune:
buna fetelor.
Am intrat sa fiu sigura ca va spun Paste fericit si multa sanatate tuturor.
Noi suntem cand-cum. Alex saptamana asta a facut enterocolita, a inceput miercuri cu voma si de vineri diaree. Inca nu are pofta de mancare dar e pe drumul cel bun. Mara e tot mucoasa dar important e ca le-a iesit la amandoi analizele de alergii bine asa ca am scapat de un stres. Se pare ca acomodarea la Roamania e problema noastra :(
Maine merg cu sotul la controlul de 1 luna dupa operatie si trebuie sa inceapa recuperarea. Sper sa terminam si cu durerile de spate odata.
Va pup
bulinuta27 spune:
slaba miscarea la piersicute...noi suntem ok, ne pregatim de Paste sufleteste.
rares cred ca e indragostit usor de vecina lui de 5 ani...si ea de el, se joaca de-a 'casatoria', au bebelusi ...avem discutii lungi daca sa se casatoreasca cu ea cand o sa fie mare sau sa ramana doar prieteni si sa isi gaseasca o alta fata...deci avem probleme serioase
pup fetele
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
oanaalex spune:
:)) Cupidon asta
Nu cred ca v-am povestit ce am patit noi cu Alex in ajunul zilei de 8 Martie cand pregateam cadourile pentru colegele lui. Se apuca Alin in gluma sa-l intrebe daca el iubeste vreo colega la care Alex foarte serios "Da pe Timeea". Noi ne blocam pentru ca pana in acel moment nu ne-am gandit ca poate sa se indragosteasca, la care Alin il intreaba "da cum o iubesti?" la care el "asa ca pe tine" :))
Sa ne mai spui ce a hotarat daca o ia de nevasta ori ba :)
anasia spune:
va spunem si noi Paste fericit! sanatate piersicutelor bolnavioare
bulinuta, s-a recuperat Rares? e ok?
oanaalex, La multi ani!
doniro spune:
Paste fericit tuturor si din partea noastra!
POZE
Genie spune:
Hristos a Inviat!
Dragi piersicute si mamici ! Va dorim sa aveti Sarbatori linistite si Paste Fericit alaturi de cei dragi !
bulinuta27 spune:
Adevarat a Inviat!
anasia isi revenise bine de tot...
de aseara e un pic racit...sper sa isi revia repede...
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze