Piersicutze de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, bravo!!!!!felicitari! sa fiti sanatosi amandoi, sarcina usoara !
La multi ani piersicutelor care sarbatoresc ziua...5 ani.....woow ce copilasi mari avem;
noi suntem la tara...de laudat nu prea avem cu ce...doar muci si tuse la greu....
mada, succes in continuare!
doniro, nici noi nu stim literele, dar nici nu-mi fac probleme....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bulinutza uff greu cu plansul, te doare sufletul cand se intampla asa. Pupam si pe mami si puiutul.
Anasia ms mult.
Doniro da ca aici e in programa de la varsta asta, au doua carti de citit pe saptamana, is speciale pe etape cartile, cu scris mare si etc, au si tema cuvinte, matematica, grupuri de litere etc. Au un caiet de sunete si un caiet de scris literele. Si de citit citesc pe sunete, de ex what ea il citeste ua-ha-a-t si le uneste. Acuma deja unele le zice in soapta asa pe sunete si il citeste direct cuvantul. Literele le-au invatat de la nursery, unde merge asta mica din sept. Da asa e aici sistemul.
Am sa incerc sa uploadez un fimlutez sa vedeti cum citeste ca am filmat-o sa o vada bunicii. Sa vad daca reusesc.
Maine avem sports day si participa amandoua. Asa ca tre sa le incurajam si sa filmam si dupa ca treat daca tine vremea cu noi le ducem la mare, am fost duminica, a fost super mega cald si le-a placut de numa la maimutze.

Pupam livada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Alina, mi s-a facut pielea de gaina si mi-au dat lacrimile. Stiu cat iti doreai bb2 tu si Rares mai ales...Este incredibil! Felicitari!
Scuza-ma, eu nu stiu prea multe despre sarcina ta cu Bulinel, dar sunt de asteptat probleme si la a doua sarcina? Ceva cu spatele, parca?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

multumesc pentru urari
doniro imi e groaza sincer de ce va fi, la rares am avut diabet, tensiune 21, coasta rupta, lesinuri cu pierdere de cunostiinta etc...sunt efectiv terifiata

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Am inteles, dar exista motive medicale intemeiate sa crezi ca va fi la fel? Nu ma pricep... Doctorul ce zice?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

maine merg sa vedem ce zice, probleme cu coloana e spinoasa si fara sarcina

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna piersicutzelor dragi!
Oare ne mai tineti minte? Nu am mai intrat de DC de cā#539;iva ani buni...
Salut toate mamicile si piersicutzele noi si vechi...ne-a fost dor de voi!
Noi suntem bine, Patricia a crescut mare si frumoasa, multe schimb#259;ri in via#539;a noastr#259;...am divortat si ne-am mutat in Germania asa ca acum ne chinuim sa īnv#259;#539;#259;m germana
Motivul pentru care am reintrat pe forum...o surpriza pe cāt de neasteptata pe atāt de pl#259;cut#259;, o sa fiu din nou m#259;mic#259;...

Cam atāt deocamdat#259; despre noi, toate mamicile si copilasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Oops...scuze pentru cum arata mesajul, am avut selectata tastatura rom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

stefania, felicitari, sarcina usoara si bebel sanatos!
uite cum o sa fiti colege tu si bulinuta
bulinuta, bafta la dr... sa ne tii la curent;

Mergi la inceput

stefania bine ai revenit...cred ca o sa fim colege de odisee

Poze noi

Poze

Mergi la inceput