Piersicutze de iulie-august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
lucians spune:
La o asa sarbatoare suntem prezente si noi.
Ma bucur nespus pentru mamicile care le-au daruit piersicutzelor noastre cate un fratior, ba chiar doi .
Le felicit din suflet pe cele pe care le viziteaza in prezent barza . Insa, sunt putin pe cele care se gandesc mai putin la asta ...
bulinutza ,sa te bucuri de aceasta perioada frumoasa, sa-ti dea D-zeu un sufletel mic care sa-ti umple inima de fericire si sa iti umple casa cu ganguritul si rasetele inocente de copil, multa sanatate si fericire si o sarcina fara mari probleme !!!!!!!
Stefania, sa fie intr-un ceas bun!
Despre noi sunt multe de zis .
Suntem colege de gradi cu Alessia, fata Anasiei; ca o particularitate aparte, suntem sasaite ( lumea se amuza cand ne aude vorbind );... una peste alta, am crescut la fel de frumosi si armoniosi ca si voi, piersicutze dragi.
intregii livezi!
doniro spune:
Bulinutza, ce ai facut la dr?
Stefania, bine ai revenit si felicitari pt bb3! Ce curaj ai :)
Gabitza, si ai mei sunt sasaiti amandoi. De fapt avem probleme cu s, sh, tz, ci, gi; pe toate le zice s cu limba intre dinti (cu varful limbii scos). Am fost cu Daria la logoped si mi-a zis ca se rezolva, chiar am facut o sedinta, mi s-au parut eficiente exercitiile, dar vacanta fiind, nu vom putea avea continuitate, asa ca o amanam pt toamna. Sunt intr-adevar amuzanti acum, ca sunt mici, dar mi-o imaginez pe fiica-mea pe la 18-20 de ani cum vorbeste stricat si ma apuca groaza :)
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
mikiion spune:
Buna mamicilor. Am intrat sa va spun La Multi Ani tuturor copiilor piersicute. Noi am deschis seria, Marc-Adrian are deja 5 ani si in toamna incepe scoala!!!!
Sa aveti o vara frumoasa!!!
Mihaela
doniro spune:
Care toamna?? Care scoala??
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
bulinuta27 spune:
La Multi Ani sarbatoritilor!
pupici si mamicilor!
am fost la dr...a inceput sa rada...a zsi ca o sa o scoatem cumva la capat. trebuie sa merg luni pe 11 din nou caci acum era prea mica sarcina 5 saptamani, ca sa vada daca e totul ok si om vedea dupa...maine plec in concediu, abia astept
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
lucians spune:
Roxana,ai dreptate, eu chiar am un coleg peltic si-i tare caraghios. Si noi am fost la logoped insa era prea tarziu sa-ncepem. Mergem in toamna. Daca nu mergeam noi la sf. an scolar, venea d-na la gradi dupa noi . Cam asta-i procedura de multi ani; tin minte c-asa s-a-ntamplat si cu cel mare.
Cu scoala asa devreme ...nu-s de acord. In afara, altfel stau lucrurile.
Gabitza cu Daria (14iulie 2006) & Andrei (28 dec.1996)
mikiion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doniro Care toamna?? Care scoala?? Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) |
2011. Primara este intre 5 si 12 ani(7 ani) , secundara( echivalentul liceului) intre 13 si 17 ani). E de fapt un fel de grupa pregatitoare, invata literele, scoala adevarata, clasa 1, incepe la 6 ani ca si in Romania( sau Romania copilariei mele).
Sa aveti o vacanta frumoasa!!!!
michella78 spune:
ce vesti minunate!
felicitari bulinuta, stefania , sarcini usoare va doresc!
lucians, miki bine ati revenit printre noi!
eu ieri am venit din concediu, a fost frumos. burtica creste, Teodora e foarte bine!
pupici tuturor si sa ne auzim curand!
michella mami de Teodora si 28+cu
bulinuta27 spune:
La Multi Ani piticilor sarbatoriti astazi
Alexandru, Erik, Alexia, Razvan, Raul Nicholas
multumesc pentru felicitari! sper sa reusesc sa ajungem cu bine la final!
pup fetele
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze