***Capsunalede 2007...Bun Venit Bebe Andrei (130)
Raspunsuri - Pagina 7

Irinusha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Al_Ma
Ati fost la el? Ca am citit lucruri nu tocmai flatante despre el, atat legat de profesionalism, cat si de relatia interumana. Am mai gasit cativa dr la Grig. Alex., dr. Lesanu, dr. Lupu sau dr. Becheanu. Iar ca gastroenterolog, dar nu pe partea de pediatrie, dr. Teiusanu de la Elias. ![]() ![]() |
Incearca la Dr. G. Lesanu!
Sanatate multa!
Mamicilor, chiar nu stiti nimic de Vas? Are cineva nr. ei? Cine isi ia inima in dinti si o suna?
Sanatate plantatie!

ella_74 spune:
Alina,
sanatate multa! o sa fie bine, ca stiu cat esti de grijulie cand e vorba de cautat doctori, de fapt, o spun ca apreciere sa stii, ca n-am vazut pe nimeni sa caute atat de temeinic doctori si sa ceara mereu parerea nr 2.
Si eu caut doctorii cu google de fapt; am avut si ghinion sa stii, desi am crezut ca m-am informat suficient inainte; asta primavara am ajuns la un chirurg, cica f bun si renumit, care a operat-o pe mama doar ca sa-si ia spaga de sute de eur; un escroc care dupa ce a vazut ca tot nu merge dupa operatie, desi ii facuse ditai taietura pe picior, a zis ca nu mai tine de el; nu i-am facut plangere nici la Colegiul Medicilor si nici la procuratura; inca.
Daca ajungeti vreodata la spitalul Foisor, sa va feriti de jigodia asta, se numeste Dan Noveanu.
Miniuta,
Ti-am vazut flacaul; mi se pare foarte mare si are trasaturi foarte frumoase; un baietel pe cinste
Alynta,
nr 1 si nr 3 zici ca sunt gemeni :)
Poohy,
poate intra Mica pe aici si ne spune ce efect a avut tratamentul homeopat, fiindca stiu ca Maya a avut asa tuse seaca mai mult timp si incercase ceva siropuri dar fara rezultat inainte homeopatie.
Manu e la fel de frumoasa iar Mihnea a crescut asa de mult, nu-l mai vazusem de cand ati fost la noi.
Bafta cu proiectul casa!
Liv, iti spun si aici La multi ani pentru Matei si felicitari pentru petrecere! ai reusit sa pregatesti atatea activitati cu tema preferata a lui ; din pacate care a ignorat toti copii, cred ca a apreciat cel mai putin jocurile pregatite; cu exceptia oului de dinozaut pe care l-a pictat tot :)
Mi-a placut replica lui Bogdanel; in timp ce se uita la adultii din living, le-a spus : " hai ca sunteti inca tineri, sa stiti "
Cred ca i-am parut cam posomorati :)
Vroaim sa va spun ref la carti, am vazut o noua colectie de carticele cu poezii cu rima, se numeste daca nu ma insel "Ora de copilarie" de Lucia Muntean; am luat numai 2 carti, una se numeste "Rime pentru cei mici " si una " Rime cu codita" ; lui ii plac foarte mult, cere sa i le citesc in fiecare zi de cand le-am cumparat, ca aproape le stie pe de-a rostul pe multe din ele.
Lui ii plac foarte mult poeziile cu rima, poate pentru ca le retine usor asa si am tot cautat carti cu poezii , mereu ma uitam dupa ele si nu gaseam ce cautam.

An@ spune:
Alma ti-am trimis PM.
Poohy bine ai revenit! (eu am crezut ca v-ati mutat la Londra de n-ai mai scris ).
Liviana, sa-ti traiasca flacaul mare, sa fie sanatos si norocos! (si eu descoperisem dinainte de a pune tu link-urile ). Poate ne spui si noua o data care e secretul tau de ai si energie si timp pt pregatirile pe care le faci tu mereu de sarbatori, aniversari: mancare, ornamente,...
Ella, si eu am descoperit cartile Luciei Muntean. N-am cumparat inca, pt ca nu m-am hotarat pe care sa o iau . SI Ana e fan rime/povesti-rimate. I-am luat o carte cu poeziile Elenei Farago, o citim cap-coada in fiecare seara aproape si dupa vreo 3 seri am vazut ca stie jumatate din poeziile din carte (poeziile nu sunt grele, dar sunt luuungi). Noua ne plac poeziile Elenei farago, sunt puncte de plecare pt discutiile "filozofice" de seara
.
Chiqui, ma intrebai cate kile am luat cu Ana: 13 kg, dar eram ff "statica", nu faceam nimic, ma odihneam mult, concedii medicale des (aveam risc de nastere prematura), ma ducea sotul cu masina la serv.,... Spre deosebire de acum, desi si acum am colul destul de scurt, dar nu am incotro si trebuie sa prestez activitati casnice cu si pt Ana, merg mult pe jos, ca nu mai merg cu sotul la serv. (cel putin 20 minute dim si tot atat seara), urc scari ca ne-am mutat si nu mai am lift...deci conditie fizica, nu gluma .
28+ si mami de
Ana (22mai2007)

lbelciug spune:
Multumim pt urari Ella, si mie mi-a parut rau sa te vad un pic trista. Te rog sa nu te ingrijorezi, sunt convinsa ca Bob se va "da pe brazda" cu asa parinti minunati si bine-intentionati. Aveti motive de mandrie cu asa un baietel istet si avid de cunoastere, eu mereu ma minunez cand ne povestesti despre el. Il visasem pe Bob cu o noapte inainte de petrecere, vorbeam cu el si il mangaiam pe cap. Incet-incet eu cred ca va descoperi placerea jocului alaturi de copii, mai ales daca va merge la gradi. Hehe, hai ca m-ai distrat, chiar asa a zis Bogdan?
An@, multumesc ; pai secretul e ala care l-am scris si Andei. Cand imi pun ceva in minte, nu ma las pana nu-l fac. Cred ca oricine e pasionat de ceva, gaseste si energia necesara; ba in final chiar nu mai simte oboseala. Anul asta am avut ajutoare cu preparatele culinare (mama mea); eu am facut vreo 2 salate si tortul-dinozaur pe care Matei l-a scapat pe jos cu o zi inainte de petrecere
. La ornamente m-au ajutat si baietii; pregatirile au inceput cu 2 sapt inainte si incet-incet le-am dovedit pe toate. Abia astept sa vad "propriile" poze, din pacate sotul nu a avut timp sa le descarce, insa cand o va face vi le voi arata.
Tu cum te mai simti, te poti odihni noaptea? Nu stiu daca are leg sau nu cu exploziile solare, dar sapt trecuta ma trezeam cu dureri de cap ce tineau toata ziua, in timp ce sapt asta am avut un somn f agitat....
Si noi mai citim poeziile Elenei Farago.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

bettyR spune:
Ella, si eu zic ca Bob se va schimba mult si va deveni mai sociabil dupa ce va merge la gradi. Nu ati gasit locuri la cele particulare, la program scurt pentru inceput cred ca e f ok.
Andreea era aproximativ la fel, chiar daca se intalnea zilnic cu o fetita de varsta ei, practic au crescut impreuna pana ne-am mutat la cluj. fetita incerca sa o pupe, sa o stranga in brate, se ferea si nu prea interactiona cu ea in jocul lor, dar se bucura nespus la vederea ei. La gradinita la inceput nu interactiona cu copiii, statea mai retrasa, acum e mai bine, dar tot nu initiaza un joc, nu abordeaza un copil, dar accepta daca cineva o provoaca. In schimb are momente in care pare rupta de realitate, e absorbita in jocul ei, si nu raspunde la intrebari, nu ai cu cine vorbi. Problema asta mi-a semnalat-o doamna de la gradi, dar o stiam si eu. Cand era mai mica, astea erau f dese si eram destul de stresata, si am hotarat sa o dau la gradi sa vad daca se schimba, si in caz ca nu, sa apelez la psiholog. Insa e ok, eu am mai vorbit si cu o prietena a mea care a terminat psihologia, si avea ceva elemente de copil autist mai accentuate cand era mica, acum cum creste si de cand merge la gradinita e mult schimbata. Si sunt f mandra de ea ca a reusit sa ajunga si la program lung, ca s-a adaptat usor, cand vad ca vrea sa se joace cu copiii.
Si Bob vorbeste f bine, Andreea nu vorbea mare lucru, chiar daca a inceput devreme sa spuna cuvinte si chiar propozitii scurte, stagna, spunea 2-3 cuvinte cat sa ceara ceva, dar de cele mai multe ori maraia si tipa, plangea, fara sa zica ce vrea ... si acum se trezeste si plangeeee, de fapt vrea la baie, dar daca nu ghicesc eu, face o adevarata criza, de ma speriam la inceput ca chiar nu pricepeam ce are, eu ma gandeam ca a visat urat, nicidecum ca o trece ceva si nu se duce sau nu spune. Acum stiu, o intreb si o duc, si se termina, uneori si acum uit. Dar e frustrant si chinuitor, stresant. Sincer nu-mi vine sa cred cand o vad acum asa marisoara si ca ma pot intelege cu ea. In comparatie cu ea, crescutul Alexandrei e floare la ureche, nu e bine sa compari, dar nu am cum, oricum nu compar sa auda ele.

Al_Ma spune:
Clem, caut sa obtin mai multe pareri (de obicei, cel putin 3 ) fiindca pe mama au facut-o din om neom si mi-e frica sa nu merg pe mana unui doctor care din nestiinta sa nu ii poate pune un diagnostic/da un tratament gresit Marei. Daca mai ai nevoie de doctori de adulti, in special chirurgi, sa ma intrebi si pe mine, ca Romeo a avut in aria de competenta spitalele si stie o groaza de doctori.
An, merci de PM, ti-am raspuns.
Irinusha, o sa incercam si la dr Lesanu, mai intai sa vad daca ii iese giardia.

lbelciug spune:
M-am mobilizat si am pus pozele de la petrecere (nu s-a pozat chiar tot din pacate):
https://picasaweb.google.com/liviana75/Matei6Ani#
si alte poze mai vechi aici:
https://picasaweb.google.com/liviana75/Iarna2011#
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Ioana13 spune:
Liviana, te admir pentru cita rabdare si idei ai!! Ce vinete bune!!! (sunt la servici, mi-e cam foame... )
La multi ani Matei!!!
Patrick are varicela. Nu a facut inca febra( de 3 zile au erupt). Oare e musai sa faca? Starea lui e f bune, in afara ca acum ninge () si cred ca ar vrea afara! Brrr. Astept cu nerabdare sa vad daca imi ise si mie bubite... ca eu nu am avut.
Va pup!!

vas spune:
Neata, noi doi in formula completa deoacamdata, dar nu pentru mult timp. Azi noapte am pierdut tot dopul posibil si am avut niste contractii adevarate la 10 minute doar ca pe la 3 s/au linistit si am adormit. Acum vad ca incep iar asa ca s/ar putea ca dupa masa sa merg la spital. Ma dor oasele dintre picioare de nu pot merge.
Ana, eu am asteptat sa treaca sarcina asta pentru ca am trecut prin atatea cu ea si simt ca ar cam trebui sa fie finalul aproape.
Ma duc sa mai vad ceva poze.
Va pup si va anunt daca vine Andrei pe lume.
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu