***Capsunalede 2007...Bun Venit Bebe Andrei (130)
Raspunsuri - Pagina 6
alynta27 spune:
Poze recente!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Madi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Sanatate capsuneilor bolnavi! Multumim pt urarile de LMA, o sa pun si poze cand o sa gasesc un ragaz de timp. Daca aveti nevoie de consultanta sau idei pt organizarea unei petreceri tematice, va stau la dispozitie! Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Liviana ia uite peste ce am dat
http://www.reclama ilegala - xxx/in-joaca/petrecere-cu-dinozauri/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+injoac+%28In+joaca%29&utm_content=Yahoo!+Mail
(eu citesc blogul Adei, mi-a fost colega de facultate, desi nu cred ca mai stie )
lbelciug spune:
Madi, , dadusem si eu linkul asta cu 2 pagini in urma. Ma bucur ca iti place blogul Andei, e o fata tare buna si talentata. A fost la noi la petrecere impreuna cu Irina, ea fiind din grupa bradutilor de ian-febr 2005.
alynta27, mi-a placut minunea in roz si fratiorii la baita!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
lbelciug spune:
citat din mesajul lui Al_Ma Stiti vreun gastroenterolog pediatru bun? Alina si Mara (27 iunie 2007) |
Eu nu, da' ce-ati patit?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Al_Ma spune:
Am fost aseara la ecografie, ca s-a plans Mara de cateva ori ca o doare in partea dreapata, in zona ficatului. Si dr. Ulmeanu i-a pus diagnostic de hidrocolecist. Asa ca trebuie sa vedem daca nu are giardia si, daca nu, sa discutam cu un gastroenterolog pentru ca inseamna ca e o anomalie a colecistului. Pe 10 martie avem programare si la Stamate, la ecografie, care mi se pare mai de incredere.
An@ spune:
citat din mesajul lui Al_Ma Stiti vreun gastroenterolog pediatru bun? Alina si Mara (27 iunie 2007) |
Dr. Munteanu la Budimex (s-ar putea sa fie si la Medicover).
alynta27 spune:
Nu l-am dus pe David la gradi azi ca peste noapte a avut 38,2 grade. Nu a mai facut dar ii tin sub obs. Zice ca-l doare gatul, tuseste. Maine este la gradi o activitate umanitara "Miss prajiturica". Ducem prajituri facute in casa, copii le mai orneaza cu noi, apoi sunt jurizate de copii si a2a zi merg cu ce ramane la spital sa le daruiasca copiilor bolnavi! Am inceput sa fac. Sper sa putem merge.
Maria e mai bine!
Liviana multumesc! Vino cu pozele!
Vas cum esti?
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Al_Ma spune:
citat din mesajul lui An@ Dr. Munteanu la Budimex (s-ar putea sa fie si la Medicover). 12+ si mami de Ana (22mai2007) |
Ati fost la el? Ca am citit lucruri nu tocmai flatante despre el, atat legat de profesionalism, cat si de relatia interumana.
Am mai gasit cativa dr la Grig. Alex., dr. Lesanu, dr. Lupu sau dr. Becheanu. Iar ca gastroenterolog, dar nu pe partea de pediatrie, dr. Teiusanu de la Elias.
Madi spune:
citat din mesajul lui lbelciug Madi, , dadusem si eu linkul asta cu 2 pagini in urma. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Scuze, nu am vazut