***Capsunalede 2007...Bun Venit Bebe Andrei (130)
Raspunsuri - Pagina 5
alynta27 spune:
Draguta are rosu in gat- Augumentin. A fost dispusa: a ras si "vb" cu asistenta si dr!Somn usor!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madaiulia spune:
Alina sanatate Mariei!
Vas tot 2 in 1 esti?
Chiqui revin, ca s-a inteles aiurea ce am scris mai devreme. Voiam sa zic sa pui o poza in care sunteti toti 3.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
lbelciug spune:
Sanatate capsuneilor bolnavi!
Multumim pt urarile de LMA, o sa pun si poze cand o sa gasesc un ragaz de timp. Daca aveti nevoie de consultanta sau idei pt organizarea unei petreceri tematice, va stau la dispozitie!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Irinusha spune:
Matei!
Liviana, sa-ti traiasca sarbatoritul! Wow, ai baiat de 6 ani! :) Ce faci, il dai la scoala din sept.?
Mada, eu vreau pozele. Trimit adresa pe privat! Multumesc!
Betty, haide mai, par eu asa suparacioasa? :D
Mie imi place sa tachinez oamenii. In real life ti-ai da seama dupa tonul meu ca-i doar gluma ... si stiind ca citindu-ma poti interpreta multe, umplu si mesajele mele cu , etc. :) Asta asa ca explicatie. Ce vroiam sa spun: ca si daca ai pereche se pot intelege minunat ... cateodata chiar mai bine decat am vazut la unii baietei sau fetite. Cred ca depinde de noroc ... eu una sunt incantata cat de norocosi am fost noi ... si ei, evident!
Stie cine ceva de Vas?
Sanatate plantatie!
bettyR spune:
Irinusha, tu nu pari, dar atunci m-am gandit ca poate nu a picat bine la cineva...si cand scrii 2 vorbe in graba de multe ori nu iese bine. Se zice ca daca sunt pereche nu mai sunt asa multe razboaie, fiecare fiind interesat de altceva...dar cine stie...
De Vas, nu stiu si as suna-o, dar eu asa greu sun pe cineva ... sa nu nimeresc intr-un moment nepotrivit...
Vas este bine, bebelusul tot in burtica, se pare ca ii place acolo ...
chiquitita spune:
Alynta, insanatosire Mariei!
Madaiulia, nu am inteles nimic aiurea, stai linistita
betty, am vauzt pozele, superbe!
Liviana, cu intarziere, La multi ani! lui Matei, sa fie sanatos si norocos!
Mami de Livia (8 iunie 2007) si
poohy spune:
Buna :)
In primul rand : sper ca sunteti toate/toti bine, fericiti, sanatosi si veseli :)
Muuulte felicitari noilor mamici si noilor burtici! Nu mi-a venit sa cred cand am vazut prima pagina :))
Si La Multi Ani! pentru toata lumea ca am pierdut probabil un an de urari :))))
Alynta, ce curajoasa esti! Multa multa sanatate si rabdare, sa iti traiasca gogosile !
Si eu ma gandesc ca visul meu era sa am 3 copii, dar nu ma mai tin nervii :D Cand dorm mai mult sunt mai nostalgica dimineata, dar pana seara imi trece tot curajul :)))
Nu va suparati pe mine ca am disparut Am zis ca e cazul sa fac o pauza - sa nu mai compar copiii etc
Plus ca am avut un an plin de raceli, spitalizari etc (Mihnea a reactionat urat la racelile luate de la Manu, acum e bine, a mai crescut si le suporta mai usor). Manu e suspecta de astm (a facut niste crize urate de tot - tuse care nu se potolea cate 24h - dar numai cand era racita). De tusit a tusit anul trecut de pe 1 iunie pana in octombrie - tuse seaca. Si acum din noiembrie - tuse coapta (a reinceput gradi in nov, pana atunci ne-am tot luptat cu geardia - de fapt, numai la Medsana iesea mereu pozitiv, dupa ce am luat toti n'spe mii de tratamente, la orice alt laborator iesea negativ).
Sunt pareri impartite, Marcela Ionescu a dat verdict astm (desi mi s-a parut f superficiala in consultatie, a ascultat doar ce i-am zis fara sa puna nici o intrebare, nici un consult), Cernatescu a concluzionat ca nu e astm. A mai zis ca probabil e pe baza alergica, ceea ce banuiesc si eu (desi IGE-urile nu ies crescute, dar exista si alt tip de alergii), pentru ca intotdeauna cand ia extras de coacaz negru ii e mai bine. Argumentul lui e ca ia toate tratamentele de astm posibile (venea si dupa o luna de puf-uri cu cortizon - flixotyde - care nu a avut absolut nici un efect). Asa ca acum mergem iar la ORL si trebuie sa faca si IG4 sau IGE4 (am notat acasa) - care depisteaza si alte tipuri de alergii. Nimeni nu i-a recomandat o radiografie la plamani pana acum... Nici nu stiu daca trebuie sa cer eu. Nu tuseste mult (cand nu e racita) - scurt de 5-6 ori pe zi. Bine, nici nu a avut o pauza mai mare de 3 saptamani intre raceli (si asta e maxim).
Ia singulair din august si o sa tot ia pana face 1 an.
Cu Mihnea acum aflu daca il operez sau nu (nu i s-au fixat testiculele, mai coboara din cand in cand, dar nu raman acolo). Asa ca sunt satula pana peste cap de doctori.
In rest, facem bine :) Si Manucu si Mihnea cresc, se rasfata :) Manucu s-a cumintit :) Cat de cuminte poate fi un copil :P In schimb Mihnea a devenit un mic tiran. Spre deosebire de Manu, e mult mai bebelus la varsta asta - nu vrea sa bea singur biberonul, nu reusesc sa il fac sa manance mancarea de pranz nepasata, nu vorbeste decat cuvinte pocite si separate, nu prea te intelegi cu el etc
Intre ei se inteleg bine, se mai si cearta/trag de par/imping etc, dar in general se joaca frumos :)
Manu tot cu gradi, pe 8 martie are serbare si o sa fie trandafir rosu :) Ea si-a ales floarea si culoarea :))) E foarte hotarata cand e vorba de vestimentatie :)) O sa ne manance urechile cand creste :)))
Iar m-am intins... Scuzati greselile ca nu prea am timp sa editez :)
Va pup,
Anca
PS:
Astea sunt niste poze de anul trecut,
https://picasaweb.google.com/victor.burlacu/201008ParisSiImprejurimi#
https://picasaweb.google.com/victor.burlacu/201009VacantaInTurcia#
http://family.webshots.com/album/576860948LlJTyy?start=0
PS2: Liviana, nu ai vrut sa dai accept pe linkedin :P
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">http://www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
lbelciug spune:
Multumim inca o data pt urari, am baiat mare.
Irinusha, da, in sept va merge la scoala.
Poohy, bine ai revenit. Imi pare teribil de rau sa aud ca v-ati confruntat cu atea probleme de sanatatea, poate nu se confirma totusi astmul la Manu. Daca nu ai renuntat la ideea de casa, te incurajez sa faceti demersuri si sa va mutati in afara Bucurestiului unde aerul e mai curat; le va fac ebine copiilor.
Cine te mai ajuta, ai inceput munca, nu? Multumim de poze, Mihnea e un dulcel cu ochii aia albastri, la fel si Manu, o printesa care parca te strapunge cu privirea. Frumosi copii, sa pui si poze din 2011 pls.
Nu v-a fost greu sa mergeti cu ambii pitici la Paris, sau ai mers si parintii cu voi?
Pe linkedin nu prea intru desi am cont, la fel nu sunt fan FB, consider ca pierd mult timp daca intru acolo asa incat prefer sa-l evit.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
poohy spune:
Liviana, merci La Paris am fost la nasi, noi cu picii. Asa ca am avut ajutor de acolo. In plus, eram plecati de dimineata pana seara. I-am lasat pe sandwhich-uri si fructe de dimineata la 9 pana seara la 8-9 :) M-a mirat cat de saritori sunt francezii cand e vorba de copii - te ajuta (si cand fac crize de rasfat intervin :D), in plus am fost numai in locuri speciale pentru copii.
Nu am renuntat la ideea cu casa, vrem sa ne mutam in Bucurestii noi. Am luat terenul, ramane sa vedem daca reusim sa construim. Oricum, dureaza 2 ani cel putin.
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
madaiulia spune:
Poohy bine ai revenit! Superbe pozele! Mi se pare ca seamana tare mult Mihnea cu Manu.
Imi pare rau ca ati fost bolnaviori si ati mers in spital. Va tin pumnii sa fiti sanatosi de acum inainte.
Chiqui m-am gandit ca cine stie ce iese de la hormoni...Tu cand ai DPN-ul? Am vazut ca nu e trecut in lista. Ce zice Livia?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007