***Capsunalede 2007...Bun Venit Bebe Andrei (130)
Raspunsuri - Pagina 8

alynta27 spune:
Salutare Haide Vas!
!
Ella da seamana!
Liviana faine detalii! Ce mai aveti talent! Mi-a "placut" painea cu masline! Vazusem ceva asemanator, dar si cu ceapa! Voi incerca si eu! E buna?!
Maria e mai bine. M-a cocosat saptamana asta cu cerutul in brate. Are 7kg si cam o simti..
Am reusit ieri sa mergem la gradi sa ducem prajiturele si sa le ornam! Ia placut mult. Cu toate ca a preluat o viroza si nu se simtea tocmai bine, ia facut bine concursul!
Poze cu activitatea de la gradinita
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

lbelciug spune:
Multumim, multumim!
Vas, nastere usoara!
Ioana13, nu e musai sa faca temperatura, bafta multa sa fie o forma usoara. E mai bine ca a facut acum varicela, cu cat se maresc o suporta mai greu. A luat-o de la gradi? Nici B nu a facut inca.
Alynta27, da e f buna painica asta, dar si f consistenta, are si branza in ea. Mi-au placut pozele cu cofetarul, f frumoase activitati se organizeaza la gradinita voastra.
Didi, FlorentinaRoman, mai treceti si pe la noi intr-o pauza de cafea.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

chiquitita spune:
Liviana, ce baiat mare ai! Frumoase pozele. Cum a fost cu tortul pana la urma (cel pe care l-a scapat Matei), ai facut altul?
Vas, faci un Pestisor! Nastere usoara!
Alynta, o sa va vad si pe voi acasa.
Mami de Livia (8 iunie 2007) si

lbelciug spune:
Multumesc, chiqui. Tortul servit a fost cel adus de bunici, din pacate nu a fost fotografiat.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

madaiulia spune:
Vas nastere usoara!
Liviana foarte frumoase pozele! Si protagonistii :)
Ioana nu trebuie neaparat sa faca febra. Cred ca ii ajunge eruptia. Insanatosire rapida lui Patrick!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Ioana13 spune:
Brrr, am avut o noapte alba! I s-au facut pe putica vezicule si de alea se plinge cel mai rau! MAi bine il vaccinam! Daca mai fac vreun copil il vaccinez!
Ce vaccinuri optionale ati facut capsunilor?

madaiulia spune:
Ioana imi pare rau pentru Patrick. La varicela apar vezicule si pe organele genitale, asta e tare aiurea. Da-l cu mixtura mentolata sau Calamine, ce ai la indemana, mai atenueaza mancarimile.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

bettyR spune:
A NASCUT VAS!!! Sunt sanatosi si bine amandoi!
Ioana, sa treca repede boala lui Patrick! Bietul de el cred ca il deranjeaza rau! Si eu vreau sa o vaccinez si pe alexandra cu Varilix, dar dr noastra e impotriva vaccinurilor asa in general. Eu vreau sa merg la Popoviciu Petronela de la CMU, mi-au laudat-o 2 persoane ca ar fi grozava, sa ma consult pentru vaccin si eventual sa mi-l faca. Eu altele nu le-am facut fetelor.

DidiAlex spune:
Andreea, Felicitari Mamico..
oare tot o nastere cu viteza luminii ai avut? Recuperare rapida si sper ca te gandesti la Ioana sa ii predai stafeta..n-a sarit ea cu parasuta dar se rezolva..:D
Bebe Andrei, Bun Venit!!!
mult noroc in viata
Ioana,
io am facut la amandoi vaccinul contra Hepatitei A. Irinelul mi-a recomandat, in germania nu se face, dar stiu si io ce pacatoasa e hepatita, mai ales ca trece si necunoscuta uneori, si face ficatul prastie.
Nah, de-a lungul timpului v-ati dat seama ca io sunt pro vacinuri dar contra medicamentelor..
Mi-a dat cu virgula cand scriati ca nu are efect norofenul, care la noi e ia febra cu viteza luminii, dar paracetamolul, in special supozitor e folosit pe primul loc. io am si in geanta un pflaster si supozitor.
asa cum tot cu virgula mi-a dat, cand am citit prospectul de la prospan, picaturi pt aparatul de inhalat si peste tot scrie ca se folosesc pt copii scolari si adulti, datorita faptului ca contine alcool si irita mocoasa. dar vad ca nimeni nu e interesat de asta.
Mica,
voi cum stati cu tusea?
Bat in lemn, dupa gripa ( nu i-am vaccinat de gripa anu asta)care a trecut la David foarte repede , 2 zile, nu a mai tusit.
a facut patru doze de Singuler si dupa salbutamol si-a revenit. si asta dupa luni. il duc iar si la inot de doua sapt.
Miniuta, mi-ai lasat masca cu pozele. Ce mare si expresiv e David al vostru. mi-ai inspirat cu patul de la Ikea, i-am luat si noi aseara lu David, dar variata care are si spatare pe laturi, nu numai cap.
Liviana, La multi ani!!!..io m-am gandit luni la voi, dar nu am apucat sa scriu...
esti extrordinara cu rosii si toate rasadurile.
noi o sa mergem azi la un targ de ghiozdane..m-a inebunit R ca mereu schmba motivele, macar culorile raman ( albastru cu orange)
le-am luat deja bilete la socri pt prima zi de scoala a lu R..si joi au facut vizita la scoala. au stat 2 ore si mi-a povestit ca au decupat colorat, ce mai mi-a zis ca i-a placut la scoala.Mai noi vrea sa mearga pe jos is singur..
Marti pe 1 martie la 8.15 avem inscrierea la scoala si o sa il trec pe cerere cu pretenul lui..si mama lu face la fel.
Fetele din DE, cum e cu controlul capsuneilor pt U8?
io l-am fixat joi ca l-am inscris deja la logoped pt vineri de la 8.
David recupereaza dar inca nu e la nivel de patru ani.
dupa 4 luni de sport s-a integrat in grup dar tot nu pot sa zic ca nu i se mai pune pata, ma mai cauta cu privirea in tribune..la inot unde-a 3 copii in grupa sare in bazin, nu are timp de mine. dar stau acolo dupa coltz :D
io sunt prinsa, m-am inscris si la un curs, 12 sapt, marti si joi de la 6-8, teme..sunt cam aeriana acu..luni am fost la Strassbourg si am ramas fff placut surprinsa de personalul de acolo si ce frumos ne-a tratat. Avema programare..super profesionalisti
Ella, cand plecati in LO?
super cu psihologul, cand mai ai timp si chef poate ne mai povesteti destre intrunirile voastre..v-m vazut in pozele lu Liv si atatat armonie e la voi..
Betty, frumoase poze.
Sunt curioasa cum o fi acasa la An acu..vad ca ne lasa cu okii in soare...