Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eveline/eveline.jpg)
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui idalis referitor la indemnizatie... eu am nascut in octombrie. Dosarul pentru indemnizatie mi l-a intocmit angajatorul (super ajutor). Fetele de la HR mi-au completat adeverinta cu veniturile pentru perioada nov 2009-oct 2010 (inclusiv luna nasterii copilului) ca asa zice legea. La agentia de prestatii sociale am inteles ca nu vor lua in calcul venitul trecut la luna octombrie ci il vor considera egal cu cel din septembrie. Adica vor calcula cu 2x venit septembrie. Motivul: pentru a nu intra in calcul si prima de un salar accordata la nasterea copilului. Voi vedea cand primesc prima data indemnizatia cum au calculat. Idalis, mamica fericita cu ![]() pozele noastre varsta lui Tavis |
Da de ce adica sa nu ia in calcul ca eu nu inteleg???!!! E un venit obtinut de tine in luna aia??!! Sa faca bine sa-l ia in calcul, caci orice fel de venit obtinut la care tu ai cotizat cu obligatiile aferente trebuie luat in calcul...mai ales daca asa a fost declarat de institutia la care lucrezi. In lege se precizeaza ca sunt luate in calcul orice venituri obtinute nu numai salariul de baza.
Mie mi-au luat in calcul veniturile obtinute in lunile in care am primit al 13-lea salar sau prima de vacanta...sunt venituri si eu am platit impozite la ele.
Alea de la prestatii sociale nu stiu daca au voie sa hotarasca ele ce venit ai obtinut tu in ce luna vor ele...parerea mea...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pop_adelina/pop_adelina.jpg)
pop_adelina spune:
am culcat una bucata copil si am revenit sa spun la multi ani sarbatoritilor:Alexandru de hadrianae, Maria de magdyi2001, Albert Ciprian de tanamera!!!multa sanatate micutilor!!!
eu m-am apucat serios de programul anticelulita si cat doarme marmota ma dau cu o crema speciala si-mo puna aparatul de masaj! sper sa obtin rezultate cat mai curand!!!
oramona, Elisa poate sa dea mana cu Darius, nu vrea nici el sticla, bibe, suzeta, nimic! can asta ce i-am luat-o, cu cioc, o moflaie si-i place sa se joace cu ea,sa roada cauciucul ala, dar daca ii dau cand ii e foame sa pape din ea, face un scandaaal!!!
Hadrianae, pt alexandru cel cuminte si sa-i treaca mucutii!! si eu cred ca o sa-si revina si Darius cu programul! azi a fost f cumintel, sper sa nu cobesc!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
![](images/user_woman.png)
idalis spune:
si la mine au fost trecute toate primele si veniturile suplimentare deci ar trebui sa le ia in calcul. Deocamdata nu am ce contesta ca nu am primit decizia sa vad cum au calculat. Mai am rabdare ...
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
multumim pt comentarii la ...martisoarele mele
https://picasaweb.google.com/105809499420747550332/Felictari1Martie#5574548626215023954
eveline spune:
Am una bucata problema.
De vreo 2-3 zile Darian mananca numai plangand...n-am mai patit-o pana acum. Adica i-e foame, il pun la san, ia cateva guri ca-i lihnit apoi incepe sa urle. Si mai ia vreo doua guri si iar urla. Il pun la sanul celalalt, face la fel...parca iese otrava nu alta. Mananca in liniste doar noaptea prin somn.
Ce-i drept ca da si din maini si din picioare, parca are colici...dar numai cand mananca. M-am uitat sa vad daca-i iese vreun dinte dar nici vorba.
Ce are?? Am incercat mai multe pozitii si nicio ameliorare.
E frustrant rau sa manance copilul numai urland....
Nerantula spune:
daca nu au gresit calculul la mine, se pare ca au tinut cont de veniturile din luna nasterii copilului, asta era dubiul meu ... dar tot nu-mi iese calcului exact ca al lor ...
hadrianae spune:
Eveline, si Alexandru a facut la fel cateva zile saptamana trecuta. Cred ca se enerveaza ca nu vine atat de mult lapte pe cat ar vrea el. Din cate am citit, si asta ar putea fi un semn de puseu de crestere. Eu il lasam sa se enerveze si dupa ce lua si lasa sanul de cateva ori, cu plans si nervi, de obicei mai sugea cateva minute. Dupa aia i se facea foame un pic mai devreme, dupa 1,5 - 2 ore, si o luam de la capat. A tinut vreo 3 - 4 zile si i-a trecut. Succes. Daca esti ingrijorata, suna pediatrul si vezi ce zice.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)
POZE LUNA A 4-A
POZE LUNA A 3-A
POZE SARBATORI
POZE BOTEZ
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hadrianae Eveline, si Alexandru a facut la fel cateva zile saptamana trecuta. Cred ca se enerveaza ca nu vine atat de mult lapte pe cat ar vrea el. Din cate am citit, si asta ar putea fi un semn de puseu de crestere. Eu il lasam sa se enerveze si dupa ce lua si lasa sanul de cateva ori, cu plans si nervi, de obicei mai sugea cateva minute. Dupa aia i se facea foame un pic mai devreme, dupa 1,5 - 2 ore, si o luam de la capat. A tinut vreo 3 - 4 zile si i-a trecut. Succes. Daca esti ingrijorata, suna pediatrul si vezi ce zice. Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) ![]() POZE LUNA A 4-A POZE LUNA A 3-A POZE SARBATORI POZE BOTEZ |
Multumesc!
Ma gandesc ca lapte-i vine...oare ii vine prea mult? Prea putin nu cred deoarece cand incepe sa urle si deschide gura vad lapte in gurita lui, adica e suficient zic eu.
sa fie puseu de crestere...are 4 luni jumate (nu era prevazut un puseu acum
![](icon_smile_big.gif)
Of..poate i-o trece si lui.
Si ce ma mai termina pe mine e ca ziua mananca la 3-4 ore, doarme uneori intre alaptari, alteori sta treaz. Noaptea insa la 1.5 ore-2 ore tot se fataie ca vrea lapte. Dom'le...nu poate si noaptea sa manace tot la 3-4 ore...daca nu mai mult??!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oramona/oramona.jpg)
oramona spune:
Eveline, multumesc de raspuns in legatura cu modul in care ti-au intrat banii pe card.
Fetelor si la voi indemnizatia si alocatia au intrat printr- o singura depunere?
Adelina sa faca Darius nani ca sa aiba mamica timp si de ea.
Va
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
hadrianae spune:
Eveline, si la Alexandru vedeam ca are laptic in gurita, dar el tot nervos era. Astea au fost concluziile mele, cel putin. In cea ce priveste puseele, din cate am inteles, pot aparea oricand, pe langa cele uzuale. Oricum, eu am pus multe comportamente pe seama lor.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)
POZE LUNA A 4-A
POZE LUNA A 3-A
POZE SARBATORI
POZE BOTEZ