Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
LUANASHANA spune:
Buna dupaamiaza si la multi ani sarbatoritilor:Alexandru de Hadrianae, Maria de magdyi2001, Albert Ciprian de tanamera!!! Sa fiti sanatosi, veseli si norocosi!!!
Sa aveti o zi frumoasa plina de cadouri minunate!!
eveline spune:
Treaba asta cu puseele, adica faptul ca am citit despre ele si stiu cu ce se mananca m-a scapat de o gramada de stres.
Spui ca pot aparea si pe langa alea de care se vorbeste?? Ar fi o chestie, caci daca stau bine si ma gandesc cam asa reactiona...
In cazul asta...relax si rabdare...
Merci de idee Hadrianae
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Mari-Mariuk spune:
Ma simt mai bine...daca mai trag si un pui de somn acum, cred ca voi fi fresh
Am fost putin pe-afara mai devreme si a fost ok.
Am doua filmulete pe care as vrea sa le bag in picasa, dar trebuie sa vad cum fac asta...mai tarziu, ca acum ma bag in pat.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui idalis referitor la indemnizatie... eu am nascut in octombrie. Dosarul pentru indemnizatie mi l-a intocmit angajatorul (super ajutor). Fetele de la HR mi-au completat adeverinta cu veniturile pentru perioada nov 2009-oct 2010 (inclusiv luna nasterii copilului) ca asa zice legea. La agentia de prestatii sociale am inteles ca nu vor lua in calcul venitul trecut la luna octombrie ci il vor considera egal cu cel din septembrie. Adica vor calcula cu 2x venit septembrie. Motivul: pentru a nu intra in calcul si prima de un salar accordata la nasterea copilului. Voi vedea cand primesc prima data indemnizatia cum au calculat. |
incredibil.
eu am nascut in octombrie. pe adeverinta la luna nasterii copilului au repetat salariul din septembrie, si abia acum am inteles de ce (mersi idalis). Cand am depus dosarul mi a zis femeia ca nu crede ca e ok asa.
Eu sper sa fie ok, pt ca am un noroc extraordinar primind al 13-lea salariu in septembrie, asa ca pe adeverinta imi apare de doua ori salariul dublu, ceea ce ma ajuta la medie extraordinar :D
Dar tot nu inteleg de ce nu se dau indicatii clare referitor la completarea adeverintei, pentru a evita discutiile astea. Daca se trece salariul din luna nasterii nu e bine ca nu se ia in calcul, iar daca nu se trece iara nu e bine, ca de ce s-a trecut de doua ori salariul din luna anterioara, chiar daca la calcul se ia asa in considerare.
In schimb si mie mi-ar fi convenit muuuuult mai mult sa se ia in calcul si prima de nastere primita.. off. abia astept luna martie sa vad cum va fi, cat primesc.
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
tutz spune:
citat din mesajul lui hadrianae Eveline, si Alexandru a facut la fel cateva zile saptamana trecuta. Cred ca se enerveaza ca nu vine atat de mult lapte pe cat ar vrea el. Din cate am citit, si asta ar putea fi un semn de puseu de crestere. Eu il lasam sa se enerveze si dupa ce lua si lasa sanul de cateva ori, cu plans si nervi, de obicei mai sugea cateva minute. Dupa aia i se facea foame un pic mai devreme, dupa 1,5 - 2 ore, si o luam de la capat. A tinut vreo 3 - 4 zile si i-a trecut. Succes. Daca esti ingrijorata, suna pediatrul si vezi ce zice. |
inseamna ca si noi suntem la puseu de crestere la 4 luni.
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
office spune:
Buna ziua si de la noi si La multi ani sarbatoritilor!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
doina_1984 spune:
Am terminat mancarea
Evelina la fel face si Matei, de aceeasi problema va povesteam si eu ieri. Nu ar fi normal la puseele de crestere sa manance mai mult?
Nu mai stiu cine zicea de ulcior (am citit mult din urma)- eu stiu ca trece cu lapte matern.
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722
office spune:
citat din mesajul lui tutz Office, mi-am permis o gluma. Stiu ca nu te superi, ca altfel nu-mi permiteam. Tünde, mami de Julia (13.10.10) |
Stai linistita, nu este nici o problema!
alynta27 spune:
Salutare!
A fost o perioada mai aglomerata si mai grea pe alocuri..
Matei mi-a facut 4 zile febra pe Augumentin. Apoi i-am schimbat pe Klacid, i-am facut si analize de sange! Au iesit putin modificate de la raceala, in rest binisor. Sambatat trebuia sa mergem la soacra, dar a venit ea la spital in Iasi pentru o analiza, asa ca am sarbatorit ziua cumnatei la noi acasa. Au comandat pitza si eu si al meu sot am facut noaptea o diaree de toata frumusetea!(mi-am adus aminte de senzatia de impins de la nastere, plus de hemoroizii aia urati) Partea buna e ca dimineata trecuse. Maria e maraita, doarme prost. Incerc sa caut explicatii. Matei alaltaieri dimineata la 4 umbla prin casa. Sunt si nervoasa ca nu pot face nimic in casa in liniste. Azi am facut si baut cafeau cu mezina in brate. Mijlociul imi scotoceste toate sertarele, se suie pe mobila, scaune, mai cade... Asta cand eu alaptez sau nu pot fi langa el...
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
office spune:
Alynta,si eu care credeam ca la mine e mare agitatie cu 2! cred ca de multe ori ti-e tare greu dar trebuie sa fie si tare frumos sa-i vezi pe toti 3 "misunand" prin casa!