Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 3
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matusa77 Paula ati facut aersoli cu flixotide? mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei ) 15 iulie 2010 |
Nu. Ce sunt alea?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
matusa77 spune:
E un medicament pentru nebulizator Ducu a facut aersoli cu el si a avut eruptii, de la medicament
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
lauri_ca spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor! va rog frumos ma trece cineva si pe mine in listuta? Am nascut prin cezariana la 42 sapt. ( sunt campioana la cea mai lunga sarcina) pe scumpica Adina Stefania 3,100 Apgar 10.
matusa77 spune:
Erau niste pete mici rosii, au fost mai intai pe picioare de la pampers in jos, apoi pe la subrat si la final pe fata, au tecut, i-am facut baie numai cu ceai de musetel, dat cu apa termala si sudocrem (care e foarte bun)
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
Victo spune:
laurica, asa am facut :):) si acu fierbe..jes..cred ca are 100 de ani
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
carla_2008 spune:
buna fete,
in urma ca de obicei.nu apuc sa citesc tot.citesc pe sarite.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!!
Bumblebee aici e reteta de rata chinezeasca.si merge bine cu taietei de orez cu soia
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 - azi am sarit peste masa de fructe ca ne-am trezit la 10 (si eu si Bianca). Apropo de asta, am nevoie de un sfat: daca se culca seara la 21-22 si se trezeste si mananca la 2-3, sau/si la 5-6, iar apoi urmatoarea masa e la 10-11, eu ii dau atunci LM sau fructe? |
la noi masa de lm s-a mutat pe la 5-6-7, asa ca la 10.30-11 primeste fructele...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
noi am bantuit prin oras, fara rost... adica la serviciul de rezidenta ptr straini nu mai dadeau bonuri la ora 12, desi au program pana la 14... si am batut cale lunga pana acolo, aproape o ora de mers pe jos! asa ca am intrat prin 2 magazine, i-am luat nasei un serviciu cu boluri de cristal pentru salate/fructe (azi e ziua ei, la o saptamana distanta de ziua nasului ), ne-a prins o ploaie torentiala pe drum (noroc ca aveam husa de ploaie pusa in cosul cacuciorului si umbrela uitata tot acolo de luni). i-am dat iar supica Isei (dovlecel, morcov, cartof) si a luat somn, pireul o sa-l manance cand se trezeste, sper. ca supa a dat-o gata rapid (100 ml). numai bine ca am putut fugi si la scoala s-o iau pe Maria cu umbrela, ca vad ca nu se mai opreste ploaia asta. mi-a fost putin frica s-o las pe Isa dormind , dar ce era sa fac?! am pus la fiert si un ficatel de pui, daca fierbe pana se trezeste, ii pun o bucatica si in pireu...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)