Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 4
crispro spune:
Merci, Rodi draga!!! Deci nu ne ramane decat sa cocalim biscuitii aia... sau sa ii dam la Sf. Asteapta!
Victo, baga-te la un film daca tot esti "imobilizata" la laptop!
Michelle, la noi masa de LP e la 6 dimi, apoi cea de fructe, la 9-10. -am pe Bianca sa treaca repede problema si sa nu mai reapara!
Legat de ficatel... hmmm. cum faceti? ca noi nu mancam. sa dezghet o punga pt 2 lingurite cat mananca Vlad.. nu e ok. Sa il iau dezghetat si sa il impart in bucatele mici, sa bag la congelator si sa le fierb pe rand - nici asa, ca nu gasesc ficat dezghetat.. ma gandeam sa cumpar o punga de ficat inghetat, fierb tot, si apoi il impart in portii mici pe care le congelez. Oare e bine asa?
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
paula, e posibil ca atunci cand mananca sa se incalzeasca, sa transpre si sa se agraveze bubitele? ca vorba ta, daca era alergic la lapte se manifesta pana acum...
saddie, ti'am trimis PM
noi am dormit putin..cam 2 ore da eram in urma cu somnul, ma durea capul, si Mara daca m'a vazut langa ea a dormit neintoarsa am intarziat masa de legume cu somnul asta asa lung
acum mi'e mie foame rau.. nici nu stiu ce sa fac de mancare pt diseara. ma gandesc la ceva carne la ceaun cu mamaliga
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Legat de ficatel... hmmm. cum faceti? ca noi nu mancam. sa dezghet o punga pt 2 lingurite cat mananca Vlad.. nu e ok. Sa il iau dezghetat si sa il impart in bucatele mici, sa bag la congelator si sa le fierb pe rand - nici asa, ca nu gasesc ficat dezghetat.. ma gandeam sa cumpar o punga de ficat inghetat, fierb tot, si apoi il impart in portii mici pe care le congelez. Oare e bine asa? |
nu e bine asa, dupa ce l-ai decongelat chiar daca il prepari, nu se mai poate congela... eu am fiert unul si l-am impartit in 3. aici nici nu gasesc congelat, am luat acum o caserola de 1 kil, mie imi place cel de porc facut tocanita cu multa ceapa. dar cred ca si asta de pui merge . iar cand va veni iar randul, peste vreo 2 saptamani, mai iau si vad atunci cum il portionez...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
lauri_ca spune:
citat din mesajul lui crispro Lauri_ca, te-am trecut pe prima pagina, pls verifica sa fie ok! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
bumblebee spune:
Michelle, pt Bianca, sa plece repede ciuperca. Noi la 7-0 trezirea si micul dejun: LM,
la 11 avem masa de fructe,
la 13 laptic,
17 supa crema (groasa si consistenta)
21: cina: LM
Crisu, eu gasesc ficatei refrigerati si la Kaufland. Portionati crud, zic eu, cu toate ca eu am pus puiul bucatele fierte in congelator, dar ficatelul nu stiu cum se pastreaza.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
saddie spune:
rody eu am vrb serios daca vrei magiunu' numa spune
Alice ti-am raspuns
Am papat si noi legumele vreo 80-90 asa si inca vreo 80 de lapte. Pentru noi e binisor. Acum mergem la somnic ca s-a facut prea tarziu sa mai iesim afara.
lauri_ca spune:
Stefi a dormit azi noapte de la 9 la 5:30 fara nici o trezire, apoi am papat titi, si da-i vorba, joaca si batut cu suzeta in gratiile patutului pana la 8, cand iar am papat si am facut nani pana la 11, cand ne-a trezit mami ca la 12 fara 10 trebuie sa fim la scoala sa-l luam pe junior. Acum iar doarme de la 2.
rodyka spune:
racusor, parca tu ziceai ca i-ai facut mamaliguta lui Andrei. oare se poate face la fel si cu faina de orez si lapte? si mai tarziu cu gris?
eu vroiam sa-i dau azi la amiaza cartof cu avocado si lapte, apoi m-am invartit ca i-am facut si supa si avocado nu era tare copt, asa ca l-am lasat pe maine. azi avem dovlecel cu cartof si morcov, iar cateva lingurite le-am amestecat cu ficatel, sa vedem daca ii place... dar cu vremea asta de ploaie, nu da semne ca ar vrea sa se trezeasca...
am vazut intr-o revista un desert bestial: boabe de cafea din martipan parca ii zice, sa caut sa vad cum se face...
rodyka spune:
citat din mesajul lui saddie rody eu am vrb serios daca vrei magiunu' numa spune |
mai avem pana sa degustam magiun... atat cat o sa-i trebuiasca ei o sa ma pun sa fac de pe o zi pe alta. multumesc mult oricum, esti o scumpa