Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ferea...ferea...ca umplu paginile

Reusesc si eu sa recuperez, azi a venit femeia sa faca curat, am reusit si eu sa strang toate lucrurile dintr-o camera in care sunt numai cutii, ca se facuse haos, am fost la kineto…acum Andrei doarme, a reusit in sfarsit s ail adoarma bona (yuuppii) si eu beau o bere (din obisnuinta) si citesc de pe forum, ca am ramas in urma…ati avut spor la scris nu gluma!!

La Multe Lunite

Radu Gabriel de Tina! Sa treaca repede rubeola!!
Eva Maria de Ela! Mami mai arata-ne poze cu frumusica mica!
Mihai de Victo ! sa iti iasa repede dintisorii ca sa dormiti bine!
Maria de Rubia! Sa fii sanatoasa si iubita!
Miguel de Aelita! Sa cresti mare alaturi de fratiorii tai frumosi

Cristina_serban! sa fii sanatoasa mami, sa te bucuri de comorile tale si sa pape iubirica mica mai bine, ca sa nu mai fii suparata!!

TINA sa se faca bine Raducu, noroc ca rubeola e o boala usoara. Cred ca de la asta a facut si temperatura. Asa sarbatoresti tu mai raducule cele 8 luni? Vice-delfinasul sef frumos foc

RODI sanatate si voua !! ce curajoasa ai fost, sa o lasi pe Iza dormind!

Nu i-am facut mamaliguta, ci gris cu lapte am zis ca a fost ca o mamaliguta pediatra ne-a zis ca de la 8 luni putem sa ii bagam fainuri de grau, malai, gris. Asa ca de la 8 luni orice.

PAULA bafta cu casa! Off, iar citesc de Raul cu bubitele, oare de la ce sa le faca? Poate e veche cutia asta de nan? Era atinsa sau ceva? Incearca sa ii schimbi cutia, nu stiu, zic si eu…

ALINA asa si Andrei, numa blenduit, azi si-a facut si el greata de la o bucata de mar, dar asa de tare s-a inrosit, bona s-a speriat toata, eu eram mai calma! Cred ca nici nu i-a placut ca era mar acrut cu ananas cam crud, deci tot acrisor. Asa ca i-am blenduit repede o para si pe aia a papat =-o mai cu spor!

Am fost la kineto si nu vrea si pace in 4 labe…asa ca…l-a tinut sa mearga pe strumf!! Era tare fericit, doar ca si la asta face mofturi, musai sa il tina de la sub brat, nu de maini, ca atunci plange…fitze dom’le, multe fitze

Si facuse kkuta in pampers, mult cum nu a mai facut de mult de I s-a facut tipei greata :D a deschis si geamul putin ca mirosea de iti lua nasul

Puiul meu nu mai vrea lapte praf azi noapte s-a trezit de vreo 3 ori asa ca am zis sa ii dau lapte praf, cum simtea biberonul incepea sa maraie, iar la tzitzi deschidea o gura, mai sa ma inghita si dimineata am incercat, la fel! Deci am ajuns la 8 luni sa nu mai vrea biberon …ce ma fac eu cand il intarc?

SADDIE eu cumpar mar cu pruna de la BABYNAT de la Naturalia. Sunt destul de scumpe, cam 9 ron borcanelul de 130 de grame. Poate gasesti mai ieftine pe net. De la ALNATURA sau HOLLE. Astea sunt bio.

Vezi ca mango sa fie copt, sa fie portocaliu inauntru. Si poti sa i-l combini pentru inceput cu piersica de la borcanel, daca tot ii place asa de mult.

Andrei nu mai ragaie de cateva luni nici gaze nu prea mai are, doar kk fara numar, fara numar

VICTO off, dintisorii astia sa iasa mai repede!

ROXANA multa sanatate puiului, sa scapati repede.

BIANCA felicitari pentru cercelusii delfinasei! Poate se cuminteste de la ei

OTILIA felicitari pentru primele lingurite de papa!

Off, s-a trezit puiul plangand, dar asa rau cu lacrimi mi-a luat 15 minute sa il adorm la loc

OANA bafta si voua cu apartamentul! E tare bine sa ai spatiu!!

MENU:

10.45 – ananas cu mar (cam acrut), asa ca am schimbat cu para si cu putin din amestecul de ananas cu mar
14 – piure de telina, ardei, zucchini, pastarnac, morcov si 3 oute de prepelita
17.30 - iaurt (napolact de data asta) + banana

in rest fara numar, ca lp nu mai vrea

MICHELLE sanatate multa puiutei, sa scape repede de problemuta!! Eu zic sa ii dai la masa de 10 fructe. Gustarica, si apoi pe la 1 cel tarziu sa ii dai legumele. Eu morcov i-am mai dat simplu, amestecat cu lp. Tu poti subtia cu lm, lui Andrei ii place tare mult.

CRIS noua pediatra ne zicea de biscuiti de la HERO, dar nu stiu daca sunt cu zahar sau nu! Andrei are 8 luni, de acum pot sa ii dau si paine, asa ca vad ce ii gasesc, desi nu prea vreau sa ii dau zilnic, ci doar asa de rontaiala. Asa ne-a zis noua, 1-2 maxim pe zi. Prefer sa ii dau cereale cand si cand decat biscuiti, care ingrasa inutil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, deci ai gasit la Kaufland. O sa ma holbez si eu mai tare, ca nu am vazut. Merci mult!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

saddie, multumesc te'am mai intrebat ceva

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Faina de porumb au voie bebelusii de la 4 luni! Orezul si porumbul sunt singurele cereale fara gluten. Asa ca pofta buna la mamaliguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Faina de porumb au voie bebelusii de la 4 luni! Orezul si porumbul sunt singurele cereale fara gluten. Asa ca pofta buna la mamaliguta!

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

mai este si tapioca...nu contine gluten si se pot da cereale in aceasta combinatie!

se gasesc in varianta bio la milupa, desi scrie ca sunt de 6 luni nu contin gluten!

Aceeasi combinatie o au cei de la NUTRIBEN si o recomanda de la 4 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Si noi avem numele pt fata :MAYA,iar pt baietel ori ALBERT ori DAMIAN.Mi-ar fi placut si Mihnea insa parca nu se potriveste deloc Mihai Mihnea

si mie imi place MARA, MAYA sau ANASTASIA

Ce-mi place cum va ganditi voi la nume pt bb2. Si eu am nume de baietel, Matei

hai ca asta mi-a placut

Citat:

- azi am sarit peste masa de fructe ca ne-am trezit la 10 (si eu si Bianca). Apropo de asta, am nevoie de un sfat: daca se culca seara la 21-22 si se trezeste si mananca la 2-3, sau/si la 5-6, iar apoi urmatoarea masa e la 10-11, eu ii dau atunci LM sau fructe?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

pai dupa numaratoarea mea e a 2-a masa la 10-11 asa ca poti da fructele linistita

Racusoru' noi la kineto mergem o data pe luna si ne arata ce sa facem acasa...acum o sa mergem sa vedem smecheriile cu mingea...mi-a recomandat sa cumpar una...dar nu stiu pe unde o sa o mai pun si pe aia prin casa

v-am zis ca azi trebuia sa mergem sa vedem un apartament cu 4 camere...nu am mai fost...a intrat unu in Marius cu masina, asa ca nu am mai ajuns pana au facut toate hartiile cu intelegerea amiabila
...si ala mai are asigurarea si la Carpatica, niste rau platnici
...cei de la reprezentanta VW repara masina doar daca asiguratorul da banii inainte sau daca platim noi si ne recuperam banii ulterior de la asigurator
offf iar ma enervez ca traiesc in tara asta

Cris roiam sa te intreb daca nu cumva il ti pe Vladut fara spatiu de actiune adica l-am vazut foarte mult in Fisher
asa il tinem si eu pe Matei in Fisher sau in brate sau in pat langa mine sau pe canapea langa mine
...de cand am dat masuta din living la o parte si am pus 2 paturi pe covor si l-am lasat acolo sa exploreze....se invarte baiatul meu in toate partile...inainteaza, se roteste...face de toate si eu ma plangeam ca nu misca copilul
ia incearca si spune-mi care e rezultatul

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Legat de ficatel... hmmm. cum faceti? ca noi nu mancam. sa dezghet o punga pt 2 lingurite cat mananca Vlad.. nu e ok. Sa il iau dezghetat si sa il impart in bucatele mici, sa bag la congelator si sa le fierb pe rand - nici asa, ca nu gasesc ficat dezghetat.. ma gandeam sa cumpar o punga de ficat inghetat, fierb tot, si apoi il impart in portii mici pe care le congelez. Oare e bine asa?

nu e bine asa, dupa ce l-ai decongelat chiar daca il prepari, nu se mai poate congela... eu am fiert unul si l-am impartit in 3. aici nici nu gasesc congelat, am luat acum o caserola de 1 kil, mie imi place cel de porc facut tocanita cu multa ceapa. dar cred ca si asta de pui merge . iar cand va veni iar randul, peste vreo 2 saptamani, mai iau si vad atunci cum il portionez...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

voi nu aveti pe acolo nici un magazin Puiul de Craiesti? astia au ficat de pui proaspat...

si soacra-mea mi-a trimis o gaina de tara...evident ca de la Arges pana aici, a trimis-o inghetata dar portionata in portii uriase...adica un piept intreg de ex
i-am zis la Marius sa ii faca instructajul si sa imi trimita inca una portionata in portii mici si gata congelate

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Iar i-au iesit lui Raul bubite. Dar de data asta pe maini si pe picioare. Eu cred ca de la lapte. Vreau sa-i schimb Nan-ul cu Hipp acum. Dar e posibil sa faca reactie alergica acum, chiar daca pana acum nu a avut nimic? Adica dupa o sapt de cand a inceput sa bea Nan 2 si imediat dupa ce a facut bronsiolita au inceput bubitele? Eu ma gandeam ca daca face alergie la lapte, imediat ar fi tb sa se manifeste, adica la nastere, nu dupa 6 luni... Imediat dupa ce bea lapticul se fac mai mari si mai rosii...acum i-am dat zyrtec si nu mai sunt rosii.
Il tin o sapt numai pe laptic, apoi o luam de la inceput cu diversificarea, ca nu am altceva ce face...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

mie ambele pediatre la care am fost mi-au recomandat Hipp si Topfer...eu zic sa incerci sa schimbi laptele ca nu ai ce pierde

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

si eu aveam nume pt baietel.. patric
daca mai fac o fetita nu stiu ce nume ii pun...
apropo de soacre.. m'a sunat soacra nr 2 azi ca vrea sa vina la noi saptamana viitoare

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna seara fetelor.

Azi am avut o zi plina. Acum suntem singuri acasa insa suntem bucurosi ca va avem pe voi.

Am inceput dimineata devreme pe la 6 cand l-am trezit pe Theo sa-i facem toaleta si sa-i recoltam urina in punguta speciala. Sotul trebuia sa plece pe la 7 de acasa si bineinteles cs, conform legilor lui Murphy, urina a curs in scutecel si nu in punguta. Totusi tati s-a aventurat la laborator cu infima cantitate colectata si surpriza, i-au primit-o. A vorbit si cu dr si trebuie sa mai duca si maine o proba; 3 zile adica, ptr acuratetea rezultatului.

Asa ca avem de asteptat cateva zile ptr a vedea rezultatele.

Apoi am avut 2 vizite ceea ce a fost tare bine ca noi tot nu am iest din casa.

Vineri vine kinoterapeuta acasa ptr masaj. Abia astept.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput