Puiuti de Sept-Oct 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Fetelor , ce credeti ca am descoperit eu aseara
Ca mi s a marit buricul !
Si aveam un buric asa frumos si acum ai ditamai gauroiu

jade, asta nu-i nimic1 stai sa vezi mai incolo

eu nu stiu ce-mi doresc. cu annelies nu ca mi-am dorit, am fost disperata sa am baiat. cand mi-a zis medicul fara sa-l intreb, ca e fata, mi-au tasnit lacrimile ca lui sandy bell si am iesit din cabinet trantind usa. nu vroiam sa stiu. am facut crize de nervi cu barbata-miu ca e vina lui. saracu' era disperat ca o sa mi se intample ceva daca nu ma linistesc. am plans in continuu zile intregi. am spus tot felul de chestii oribile ... ma rog, o tampita!
ideea e ca in momentul in care mi-am tinut copilul prima oara in brate, care cu ochisorii inchisi, zambea cu gura pana la urechi ... hmm, frumoase momente
eu eram aia care le spuneam asistenteleor sa ne mai lase copii la terapie, ca abia ni i-au adus, ca nu pot sa ni lase atat de putin etc ... si a doua zi ca se ne trimita in salon unde ne aduceau si bb--ii trebuia sa ne ridicam din pat si sa mergem nu stiu cat. si desi simteam ca lesin imi spuneam ca trebuie sa merg ca sa ajung la copilul meu.
ideea e ca m-am indragostit de ea din secunda in care am vazut-o si n-as fi dat-o pe 1000 de baieti. acum cand am vazut ce inseamna sa ai fetita, cat de mamoase sunt, cat de afectuoase, sensibile ... as zice (ce nu credeam ca voi spune vreodata )... imi doresc o fetita! dar ... nici cu un baiat nu mi-ar fi rusine ! important e sa de ajute DD sa avem copii sanatosi!
o prietena foarte buna si-a dorit mult fetita si a iesit baiat ... acum se gandesc la al doilea ... si vor tot un baietel! probabil tine de prima experienta
annelies ne intreba pana nu de mult "mami, tati nu va mai casatoriti si voi inca o data sa-mi faceti si mie un surior sau o fratioara?" (am observat ca multi copii fac confuzia asta pana la 4,5 ani )
dupa ce am facut testul, am intrebat-o daca ar fi sa aiba un fate sau o sora ce si-ar dori (fara sa-i spunem deocambata ca vine un bb, doar testam terenul). si ne-a spus " hmm ..... o surioara, cred. ca mie nu-mi plac masinutele desi ma mai joc cu ele. dar daca ar fi fetita ne-am juca amandoua cu papusile mele. si i-as da si ei jucarii"

mami de Annelies (30.06.2005) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lary74

Buna dimineata burticilor!
Eu sunt in concediu medical si asa reusesc si eu sa intru dimineata cu voi.Dar sincer decit sa fi bolnav si sa stai acasa ,mai bn sanatos si la munca ,oricit de stresanta si grea ar fi munca.
Eu ma simp mai rau ca ieri ,de aseara am inceput sa fac febrain jur de 38 ,este fluctuanta cind urca cind coboara cite 2-3 liniute.Am inceput sa iau de aseara si paracetamol pr febra dar sincer nu cred ca face fata.Ma simpt mai bn daca maninc 2-3 portocale atunci simpt o ameliorare a stari mele ,dar din pacate e pe moment.Nu stiu ce sa zic daca nu se imbunatateste starea mea tare mie teama ca spitalul ma asteapta.Sunt moarta de frica ca febra mea sa nu afecteze bebele din burtica.Sunt epuizata nu reusesc sa dorm de 48 de ore din cauza tusei in orima noapte si in a doua din cauza stari febrile.Ma rog zi si noapte ca bebelusul meu sa fie bn."Doamne ajutal pe copilasul meu nenascut sa fie sanatos si sa stea in burtica pina la termen"Asta este gindul care persista nonstop in minte.Doamne ajuta-l pe meu.
Este vb de un virus destul de urat pe care lam luat de la lucru.Una dintre colege ma sunat zi sa vada cum ma simpt si mea spus ca 5 dintre noi suntem in concediu medical de azi.

Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu 8+

Lasa ca o sa te faci tu bine, noi ne gandim pozitiv la tine ca sa depasesti repede perioada de gripa
Si la noi la munca circula astfel de virusuri insa pana acum nu am luat niciunul, sa speram ca scap.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo
Seidana eu acum cativa ani mi-am pierdut tatal. Nu am putut sa tin doliu un an. Mi s-a parut si asa extrem de dureros sa imi amintesc, nu consideram ca e cazul sa ma adancesc si mai mult in depresie. Plus ca doliul il porti in suflet. Eu cred ca la noi se pune prea mare pret pe ce zice si crede lumea.

Bujo la mine nu exista alta culoare, efectiv imi sta in gat sa ma imbrac cu o alta culoare, simt ca ma mananca pielea... mai port o data pe sapt cate un jerseu gri,haina de iarna imi e alba.. o sa vina toate de la sine nu are sens sa ma fortez ..

11 .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Elly ... apropo de surior si fratioasa... Nepotica mea de 5 ani ( care sta la noi cu cumnata), ma intreaba aseara "'noi cand o sa-l nastem pe bebe si cati ani o sa aiba ?'' ''dar pe ea cand am nascut-o noí?'' Sunt atat de deliciosi ca iti vine sa ii mananci cu totul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui bujo
Seidana eu acum cativa ani mi-am pierdut tatal. Nu am putut sa tin doliu un an. Mi s-a parut si asa extrem de dureros sa imi amintesc, nu consideram ca e cazul sa ma adancesc si mai mult in depresie. Plus ca doliul il porti in suflet. Eu cred ca la noi se pune prea mare pret pe ce zice si crede lumea.

Bujo la mine nu exista alta culoare, efectiv imi sta in gat sa ma imbrac cu o alta culoare, simt ca ma mananca pielea... mai port o data pe sapt cate un jerseu gri,haina de iarna imi e alba.. o sa vina toate de la sine nu are sens sa ma fortez ..

da,asa e, si culorile pe care le porti iti transmit starile din timpul zilei, cred eu....sa nu mai fi trista,te rog,atlfel si bebe o simte pe mami lui trista si e si el trist,mititelu

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Citat:
citat din mesajul lui lary74

Buna dimineata burticilor!
Eu sunt in concediu medical si asa reusesc si eu sa intru dimineata cu voi.Dar sincer decit sa fi bolnav si sa stai acasa ,mai bn sanatos si la munca ,oricit de stresanta si grea ar fi munca.
Eu ma simp mai rau ca ieri ,de aseara am inceput sa fac febrain jur de 38 ,este fluctuanta cind urca cind coboara cite 2-3 liniute.Am inceput sa iau de aseara si paracetamol pr febra dar sincer nu cred ca face fata.Ma simpt mai bn daca maninc 2-3 portocale atunci simpt o ameliorare a stari mele ,dar din pacate e pe moment.Nu stiu ce sa zic daca nu se imbunatateste starea mea tare mie teama ca spitalul ma asteapta.Sunt moarta de frica ca febra mea sa nu afecteze bebele din burtica.Sunt epuizata nu reusesc sa dorm de 48 de ore din cauza tusei in orima noapte si in a doua din cauza stari febrile.Ma rog zi si noapte ca bebelusul meu sa fie bn."Doamne ajutal pe copilasul meu nenascut sa fie sanatos si sa stea in burtica pina la termen"Asta este gindul care persista nonstop in minte.Doamne ajuta-l pe meu.
Este vb de un virus destul de urat pe care lam luat de la lucru.Una dintre colege ma sunat zi sa vada cum ma simpt si mea spus ca 5 dintre noi suntem in concediu medical de azi.

Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu 8+

Lasa ca o sa te faci tu bine, noi ne gandim pozitiv la tine ca sa depasesti repede perioada de gripa
Si la noi la munca circula astfel de virusuri insa pana acum nu am luat niciunul, sa speram ca scap.

11+
si la mine la fel, a fost un virus nasol,si o gramda d efete sunt racite,stau si eu cat mai departe...oricum Lary, cand esti bolnavioara tocmai ca nu trebuie sa cedezi psihic, pe bebe nu il afecteaza, imporetant e ca tu sa iti revii repede si sa ai psihicul bun.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

seidana stiu ce inseamna prin ce treci tu. inca de doua ori am trecut, una dupa alta.
o sa se estompeze. putere pt bebel iti doresc

7+

http://www.zebraroz.ro/

Mergi la inceput

Zubi.. nu sunt trista mi-a trecut, acum imi e insa rau..

May .. nu e vb de parinti, durea , dar nu la fel... e vb de fratele meu, avea 32 de ani si eram f uniti...in Fine.. nu vreau sa ziceti nimik.. se va estompa, dar niciodata nu va fi destul de mult timpul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Neata. Alina, lary va doresc insanatosire grabnica.
Alina probleme cu sangerarea ai mai avut? Secretia are culoare normala acum?

11+ si mami de Razvan 7 anisori

Sangerarile s-au oprit 2 zile dupa care a mai fost o pata maronie-rozalie nici nu stiu sa o descriu probabil portocalie e cuvantul potrivit ieri, dupa care n-am mai avut nici o problema.
Ma confrunt cu trezitul noaptea sa ma duc la toaleta in schimb.. de 3 -4 ori pe noapte la ore fixe. 1:30, 3:55, 5:55 si 8:20, de 4 zile aceas ora ...

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 5+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Cine ne face casuta noua?

Mergi la inceput