Puiuti de Sept-Oct 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
lary74 spune:
Buna dimineata burticilor!
Eu sunt in concediu medical si asa reusesc si eu sa intru dimineata cu voi.Dar sincer decit sa fi bolnav si sa stai acasa ,mai bn sanatos si la munca ,oricit de stresanta si grea ar fi munca.
Eu ma simp mai rau ca ieri ,de aseara am inceput sa fac febrain jur de 38 ,este fluctuanta cind urca cind coboara cite 2-3 liniute.Am inceput sa iau de aseara si paracetamol pr febra dar sincer nu cred ca face fata.Ma simpt mai bn daca maninc 2-3 portocale atunci simpt o ameliorare a stari mele ,dar din pacate e pe moment.Nu stiu ce sa zic daca nu se imbunatateste starea mea tare mie teama ca spitalul ma asteapta.Sunt moarta de frica ca febra mea sa nu afecteze bebele din burtica.Sunt epuizata nu reusesc sa dorm de 48 de ore din cauza tusei in orima noapte si in a doua din cauza stari febrile.Ma rog zi si noapte ca bebelusul meu sa fie bn."Doamne ajutal pe copilasul meu nenascut sa fie sanatos si sa stea in burtica pina la termen"Asta este gindul care persista nonstop in minte.Doamne ajuta-l pe meu.
Este vb de un virus destul de urat pe care lam luat de la lucru.Una dintre colege ma sunat zi sa vada cum ma simpt si mea spus ca 5 dintre noi suntem in concediu medical de azi.
Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu 8+
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca050 Buna fetelor Ma roade o problema: voi v-ati vopsit parul de cand sunteti insarcinate? Eu as vrea sa-i mai reinnoiesc culoarea, mi-am luat niste Henna , insa mi-e putin teama s-o folosesc. 11+ |
Eu m-am vopsit cand eram insarcinata si nu stiam. La prima sarcina ma vopseam cu cea fara amoniac, cel putin in primele luni. Spre sf. m-am facut si cu vopsea normala.
11+ si mami de Razvan 7 anisori
oanaiasi spune:
Pus poze si eu !
Camady , sunteti tare frumosi ! Cel mic iti seamana bine!
Oana 8+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
seidana spune:
Lali mete, magdalena , uliiasi multumesc de incurajare...
Motive de depresie la mine inca mai sunt, mai ales ca aproape de un an umblu imbracata numai in negru.. nu intru in detalii, ca sunt prea dureroase..
Acum ma simt mai bine, poate imi e si somn, ca simt ca nu imi mai ajunge patul dimineata, la serv e aglomeratie mare, hartii situatii etc...
Eu una imi doresc baietel , desi toata viata mi-am dorit ferita acum imi doresc din tot sufletul baietel.. deja stiu si cum il va chema... oricum de e fetita nu conteaza sanatos/a sa fie...
De epilat.. mie imi e frica sa ma epilez cu eara, vara bagam aparatul ( reuseam in 1 sapt sa termin), iarna lama..
11 .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca050 Buna fetelor Ma roade o problema: voi v-ati vopsit parul de cand sunteti insarcinate? Eu as vrea sa-i mai reinnoiesc culoarea, mi-am luat niste Henna , insa mi-e putin teama s-o folosesc. 11+ |
Mie tipa la care ma tund mi-a zis ca e un mt cu vopsitul si periculozitatea .. insa mie imi e frica.. de ce nu iei nuantator sau mousse ..?
seidana spune:
Lary ai grija de tine sa bei multe ceiuturi , si tin pumnii sa iti treaca cat mai repede raceala
Vi-am zis cat de prost mi-au iesit analizele de urina ? cica am PH 9 ( pe net zicea ca e imposibila valoarea), si densitatea 1010 .. as avea insuficienta renala cronica in stadiu terminal (dupa cum zice pe net ) .. o sa incerc sa le repet in viit apropiat
ancaroro spune:
Lary74, grija mare la temperatura. Nu o lasa sa urcea prea mult. Fa frectie cu otet, 2 parti apa, o parte otet. Poti folosi otet de mere. Frectie peste tot, fata, gat, piept, picioare, spate. Miroase tare, dar e remediu natural pentru febra, mai sanatos deact paracetamolul
bujo spune:
Henna e safe. De fapt si altele sunt ok. Problema cu vopselele nu consta in aplicat, ci in inhalat vaporii de amoniac. Asa ca daca va vopsiti intr-un spatiu deschis e ok.
Seidana eu acum cativa ani mi-am pierdut tatal. Nu am putut sa tin doliu un an. Mi s-a parut si asa extrem de dureros sa imi amintesc, nu consideram ca e cazul sa ma adancesc si mai mult in depresie. Plus ca doliul il porti in suflet. Eu cred ca la noi se pune prea mare pret pe ce zice si crede lumea.
bujo mami de Filip si 11+
raluca050 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
Mie tipa la care ma tund mi-a zis ca e un mt cu vopsitul si periculozitatea .. insa mie imi e frica.. de ce nu iei nuantator sau mousse ..? 11 .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Pai si nuantatorul sau mousse-ul sunt tot chimice ca si vopseaua.
O sa incerc cu Henna sa vedem ce iese :). Nu am fire albe ca sa-mi fac prea multe griji insa e cam decolorat neuniform si nu-mi place sa arat neingrijita.
merci pentru sugestii.
pupici
11+