Puiuti de Sept-Oct 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

buna dimineata, burtici.

Ely, sper sa fie bine. iti tin pumnii.

n-am nicun chef de munca....
parca azi ma simt si ceva mai bine.

ce ma oftic cand va vad ca stiti cati centimetrii si cate batai pe minut... pe mine nu ma vede nimeni.
sapt viitoare ma intalnesc cu moasa sa vorbim.
nici nu stiu ce sa o mai intreb ca oricum m-am documentat pe net de mi-au iesit okii, plus ca mi-am cumparat vreo doua carti...

voi ce va doriti? baietel sau fetita?

eu imi doresc fetita :D dar am asa un sentiment ca o sa fie baietel :)) si sotul la fel zice ca simte...
eu vreau fetita sa-i cumpar rochite faine :))
sotul chiar zice ca un baietel e mai economic sa avem, ca la cat sunt eu de obsedata de shopping :)) o invat si pe aia mica

7+

http://www.zebraroz.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

BUna ziua, gravidute!

magddalena, da, doareeeeeeeeeeee! Eu m-am facut de vreo 3 ori pana acum si la mine durerea a fost urmatoarea durere dupa travaliu asa ca putere....Oricum am intrebat-o pe dr daca ma mai pot epila jos si a cam strambat din nas, a zis doar daca e cu ceara rece. Unde ma faceam eu e ceara fierbinte, dar chiar daca era rece nu ma mai duceam pt ca ma incordez f tare ca sa rezist la durere si nu cred ca-i bine pt burtica. Dar fetele ca camady care fac asta de cand se stiu, n-au nicio treaba la epilat, pt mine era chin imens....N-am ajuns sa-mi intru intr-o rutina, ca sa zic asa.
Multa bafta la eco luni!

Seidana, starile astea-s de la hormoni. Fa si tu ceva care-ti place si te relaxaza. Daca ar veni odaa primavara asta si ar fi soare si caldut afara ce bine ne-am simti toate...

Eu la prima sarcina cand ma duceam la control aveam tot timpul listuta cu intrebari la mine, ca fara ea eram pierduta. SI tocmai pentru ca eram tot timpul calare pe net si citeam tot felul de informatii, cateodata contradictorii, niciodata nu stiam ce sa cred. Netul asta e si bun si rau...

Am racit si eu, m-a durut gatul rau de tot azi noapte, sper sa nu se inrautateasca situatia.
Am trecut pe ciocolata alba!!
Vreau si eu datele de la contul comun, multumesc frumos!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 8+
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Fetelor , ce credeti ca am descoperit eu aseara
Ca mi s a marit buricul !
Si aveam un buric asa frumos si acum ai ditamai gauroiu

Mergi la inceput

vai, ma simteam si eu bine si m-a mancat in curulescu sa rontai un mar.
acum ma doare stomacul ceva de speriat

eu nu suport durerea si din pacate ma cam fac cu lama. am incercat si epilator si ceara, dar ce chinuiala...

asa ca bag lama stiu ca nu-i bine pe termen lung.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

multumesc pentru incurajari! am nevoie ...

luni dimineata ma duc la geneteticiana. dentistul mi-a spus si el sa nu-mi fac probleme ca cica aparatul ar fi unul foarte destept din generatia noua si ca la pacient radiatia este aproape la fel cu cea a mediului. la cei din camera, evidnet mai putin. dar ca depinde de distanta, de unghi, asa ca nebunul imi da tot caietul aparatului sa-l duc medicului

mami de Annelies (30.06.2005) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor am spart gheata . Am pus prima poza cu toata familia in cont. Va astept si pe voi sa ne cunoastem.

11+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Pana mai avem buric. Cand incepe sa creasca burtica, o sa sara inafara buricul

De epilat, din cate stiu eu nu e recomandat cel cu ceara din mai multe motive:
1. suntem mai sensibile la diferite infectii;
2. din cauza hormonilor parul se poate ingrosa si e mai greu de scos cu radacina cu tot;
3. nu mai suntem la fel de rezistente la durere si la temperaturi ridicate, piele mai subtire
4. zona muuult mai vascularizata si circulatia mai mare de sange
Si la nastere, la spital, se cere sa vii tu cu o lama, dar nu dinaia de unica folosinta, ci efectiv lama, asistenta o pune in aparat si te rade ea :) - cel putin asa am auzit de la prietenele mele care au nascut prin spitale in targu mures

Mergi la inceput

fetelor, dar cu crema de epilat are ceva?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

depinde ce contine. Ca de obicei sunt substante care ard firul de par, gen amoniac si altele, care cu siguranta nu fac bine nimanui, daramite unei gravidutze
Citat: Crema epilatoare contine substante chimice a caror functie este de a dizolva keratina din care sunt compuse firele de par. Atunci cand acesti compusi intra in contact cu parul, va fi emanat un miros neplacut asemanator cu cel al sulfului. Acesta nu se va mai resimti insa dupa indepartarea cremei;
Elementele chimice din compozitia cremei pot cauza iritatii serioase la nivelul pielii (inrosire, prurit, senzatie de arsura pe suprafata epilata). Asadar, daca stii ca ai epiderma sensibila, renunta la acest procedeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Buna fetelor
Ma roade o problema: voi v-ati vopsit parul de cand sunteti insarcinate? Eu as vrea sa-i mai reinnoiesc culoarea, mi-am luat niste Henna , insa mi-e putin teama s-o folosesc.

11+

Mergi la inceput