Puiuti de Sept-Oct 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Elly ... apropo de surior si fratioasa... Nepotica mea de 5 ani ( care sta la noi cu cumnata), ma intreaba aseara "'noi cand o sa-l nastem pe bebe si cati ani o sa aiba ?'' ''dar pe ea cand am nascut-o noí?'' Sunt atat de deliciosi ca iti vine sa ii mananci cu totul..

11 .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

asa e. sunt absolut deliciosi! daca ar fi sa facem un topic cu "perle" cred ca s-ar deschide zilnic capitole noi

si apropo de negru .... indiferent de cauza, indiferent de durere, nu exista motivatie mai puternica decat inimioara din burtica ta pentru a lasa trecutul in urma si a privi "in roz" spre viitor.
stii foarte bine ca negrul iti da sau iti accentueaza starea; stare, de care probabil ai avut nevoie pana acum. dar acum orice stare a ta, afecteaza copilul. nu trebuie sa te fortezi ... trebuie doar sa te autosugestionezi gandindu-te la lucrurile minunate pe care o sa le faceti impreuna. si poti incepe la un moment dat prin ai citi povesti cu dragoni si zane in burtica. e reteta sigura de buna-dispozitie

mami de Annelies (30.06.2005) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Stati cumintele sa fac casuta noua ?

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 9+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Casutza noua,cu numarul 9

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

m-ai facut sa rad cu gura pana la urechi!!!!!!!!!!!!!asa repede ti s-a marit buricul?Ca de obicei mai tarziu se umfla

Mergi la inceput