Puiuti de Sept-Oct 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Bine ai venit gravi Anca !

Loredana sigur o sa iti placa hainutele de acolo. Sunt foarte frumoase si au o calitate extraordinara.

Oana 8+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mai fetelor atatea contradictii intre alimente bune si alimente proaste.. dupa parerea mea toate astea sunt niste chestii comerciale... MAY3 zicea ca pe vremea parintilor mureau multi copii... poate o fi asa insa nu exista nici ecografii nici atatea controale, nici attea analize.. De ar fi sa o luam asa copii din zilele noastre sunt mult mai bolnavi decat inainte.. uita-te cati copii cu cancer si boli grave sunt, si asta numai de la alimentatia poasta, de la E-uri, sucuri si modernisme..
La prima sarcina ma feream conform listei de orice rau, nu mai beam lapte de la tara, nu oua crude, carne o evitam.. deci mai tot.. ei si tot am pierdut sarcina...
Eu sunt de parere ca atata timp cant mancam sanatos si avem grija de noi totul e bine, mancand de ex lapte de la bunica, slanina preparata de parintii nostri etc.. e mult mai sanatos decat sa mancam cremvusti, maioneza in plic.. lapte uht..

11 .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare burticute!

Bun venit noilor burtici si o sarcina minunata sa aveti alaturi de noi!

Se anima forumul si ma bucur tare

Nu mai stiu cine m-a intrebat daca am nascut natural dupa cezariana. Raspunsul este :DA - am nascut natural dupa cezariana si a fost incomparabil mai bine si mai usor! Deci cine se gandeste sa opteze voluntar pentru cezariana dpmdv face o mare prostiee!
La prima sarcina a fost nevoie de ceza din cauza disproportiei feto-pelvine - copil mare/bazin mic. La a doua nefiind aceasta problema am insistat mult sa ma lase sa incerc sa nasc natural si bine a facut ca m-a lasat - am nascut in 45 min, nu mi-a facut epiziotomie si perineul s-a rupt exact 1 cm si acum nici macar nu se vede urma cusaturii. Recuperarea e infinit mai usoara dupa nasterea naturala, desi eu m-am recuperat usor si dupa cezariana, insa senzatia aia ca a trecut locomotiva peste tine pe care o ai dupa cezariana ma face sa-mi doresc sa nu mai trec prin acea experienta.

Seidana - se poate manca inainte de dublu si rezultatul il ai la ora 13 a aceleiasi zile.

Eu sunt bine, cu kg stau la fel, adica -1 Kg, busrtica a inceput sa se contureze si mi-e tare drag de ea. Sotul meu nu cred ca e prea incantat sa ma vada iar cu burta, insa eu voi savura la maxim perioada asta si PROMIT SOLEMN!!! ca voi reveni la 56 kg si abdomen plat cat mai repede posibil dupa!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 11 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Natalia.. mersi de informatie..

Ce frumos cu burtica, si mie imi e tare draga, colegele mi-au zis ca am dezvoltat un tic ( fara sa imi dau seama), imi mangai mereu burtica sau pun mana pe ea...m-as pupa daca as putea...

11 .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Eu sunt elementul care am facut toxoplasmoza din carne cruda, am tratat-o 6 luni si am scapat de ea...apoi stiind ca am avut primoinfectia si infectiile ulterioare nu afecteaza sarcina...eu mananc de toate...exact ce am pofta.
Atata timp cat cunosc sursa si stiu ca sunt alimente naturale, sanatoase si curate nu ma feresc de ele.

La pranz de ex am gatit paste cu fructe de mare si nu vad de ce n-as fi mancat...la fel carnati si slaninuta facute de tata, sau oua de casa moi, branza telemea de la tanti de la care iau mereu.

Dar e decizia fiecareia si stiti vorba aia: nu fa ce face popa, fa ce zice el

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 11 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Poti sa o imparti la toate fetele de pe forum . Astfel cantitatea de slanina ingurgitata fiind mai mica si parazitii ingurgitati vor mai putini ...ma gandesc .

Oana 8+

sa mi dai adresa sa ti trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

JadeJador, daca tot iti face cu ochiul.... Ideea cu feritul de anumite tipuri de alimente e de fapt valabila pentru toata lumea, doar ca sunt anumite infectii care pot sa duca la pierderea sarcinii, de asta sunt "interzise" in sarcina. Slaninuta, sau carnatul. Pai eu de dinainte de craciun mananc slaninuta si carnat (prospat, negatit) de la o sursa. Acum de ce m-as opri? Adica daca din aceeasi bucata am mancat acum 2 saptamani, si nu am avut nimic, acum ca stiu ca sunt graviduta de ce sa ma feresc?
Da, unde nu cunosti sursa, e riscant, si mai bine te feresti.

Asa zic si eu

Mergi la inceput

Natalia , esti curajoasa , zau ! Natural dupa cezariana ....OMG ..eu nu stiu daca as fi indraznit. In fine cred ca tine de psihicul fiecaruia pana la urma. Eu sunt calata pe cezariana de cand mama m-a facut. Si pt ca tot e vb de mama, mama e moasa si are 2 nasteri naturale dar pe mine m-a sfatuit sa fac cezariana .

Oana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor apropo de nasterea normala sau cezariana. Si eu ziceam ca nu concep altceva decat cezariana. Dar baietelul meu a venit putin mai devreme, dr. la care eram programata la cezariana nu era de gasit( era duminica dupa masa) iar eu am zis ca decat sa ma casapeasca dr. de garda pe frumusete de burta mai bine nasc normal. Si bine am facut. Comparativ cu fetele operate eu zburdam pe culoarele alea si am plecat si mai repede acasa si laptic imediat.

11+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Natalia, cum s-a manifestat infectia cu toxo ? Sunt curioasa..

Oana 8+

Mergi la inceput