Puiuti de Sept-Oct 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

oaw ce devreme va ganditi la de astea :))

oricum, daca tot va ganditi sa faceti click si pe linkul meu. hainutele sunt aduse din uk :)

oana, ai fost la masa?
eu ma duc acum

7+

http://www.zebraroz.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

oaw ce devreme va ganditi la de astea :))

oricum, daca tot va ganditi sa faceti click si pe linkul meu. hainutele sunt aduse din uk :)

oana, ai fost la masa?
eu ma duc acum

7+

http://www.zebraroz.ro/

Era sa mananc si masa ! Sa ai pofta!

Oana 8+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Eu am in frigider o slanina afumata de la socra miu .Acu ce fac , nu o mai mananc ?
Recunosc ca mi face tare cu ochiu si am mai furat cate un pic din ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Poti sa o imparti la toate fetele de pe forum . Astfel cantitatea de slanina ingurgitata fiind mai mica si parazitii ingurgitati vor mai putini ...ma gandesc .

Oana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

AOLEU! ce de pofte fetele!
mie mi-a zis dr sa nu iau mai mult de 1 kg pe luna in primele 6 luni (un kg cu indulgenta). Asa ca mi-a recomandat sa mananc paine mai putina sau deloc, dulciuri mai putine sau deloc. Lactate, branza - cat cuprinde, fructe, legume si cate 1 ou fiert moale pe zi.
momentan ma tin de treaba. Sa vedem ce iese...

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

JadeJador, daca tot iti face cu ochiul.... Ideea cu feritul de anumite tipuri de alimente e de fapt valabila pentru toata lumea, doar ca sunt anumite infectii care pot sa duca la pierderea sarcinii, de asta sunt "interzise" in sarcina. Slaninuta, sau carnatul. Pai eu de dinainte de craciun mananc slaninuta si carnat (prospat, negatit) de la o sursa. Acum de ce m-as opri? Adica daca din aceeasi bucata am mancat acum 2 saptamani, si nu am avut nimic, acum ca stiu ca sunt graviduta de ce sa ma feresc?
Da, unde nu cunosti sursa, e riscant, si mai bine te feresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Ah, da, ma alatur si eu grupului de mamici de septembrie-octombrie.

UM: 02.01.2011
DPN: 09.10.2011
DN: 08.04.1982

Va citesc de vreo 2 saptamani, mai greu m-am decis sa ies din umbra, dar gandul ca am si eu slaninuta in frigider, si stiu ce pofte poate sa provoace m-a convins instant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

buna fetelor! Mie doctorul mi-a zis sa nu imi mai fac atatea griji. Sarcina e un semn de sanatate. Pot sa am aceleasi obiceiuri dar sa nu exagerez cu nimic. De alimente interzise nu mi-a pomenit. Stiu ce sa evit de pe net. M-am documentat singura.Oricum trebuie sa recunosc ca profit la maxim ca sunt insarcinata si imi fac toate poftele. Risc sa ma ingras mult asa.

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
Loredana , vad ca esti din iasi . De ce nu te orientezi catre Fabrica din vaslui de hainute pt bebei sau cea din iasi (din zona Industriala)? Eu zica sa iei cateva hainute de calitate buna , in special body-uri si cat mai multe hainute de casa . Nu arunca banii aiurea pe o gramada de haine pe care nici nu va avea timp sa le poarte. Pe noi ne si prinde iarna cu bebeii mici , deci muulte haine de casa !

Oana 8+

Nu e o idee rea ce zici tu, am mai auzit mamici care au cumparat de la fabrica din Zona Industriala dar nu am avut ocazia sa vad cum arata hainutele. O sa ma interesez, multumesc pt sugestie !

Eu am caut tot felul de lucruri pentru copii dinainte sa raman insarcinata ( in timpul liber de la serviciu) insa nu am cumpara nimic pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Ah, da, ma alatur si eu grupului de mamici de septembrie-octombrie.

UM: 02.01.2011
DPN: 09.10.2011
DN: 08.04.1982

Va citesc de vreo 2 saptamani, mai greu m-am decis sa ies din umbra, dar gandul ca am si eu slaninuta in frigider, si stiu ce pofte poate sa provoace m-a convins instant

Bine ai venit anca. Sarcina usoara iti doresc si bebe sanatos.

11+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput