Puiuti de Sept-Oct 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

buna din nou. mama, ce animatie numai bine ca bineinteles ca eu iar trag pisica de coada azi la servici

promit ca ma apuc serios de treaba in juma de ora

bine ai venit anca si sarcina usoara.

eu am bagat chinezarii azi. Doamne, muream de pofta de vreo doua zile. m-am dus acolo si am asteptat si 5 minute sa aduca aia noodlesii mei preferati ca inca nu erau gata. si aia erau motivul meu principal

daca o sa continui asa o sa ma fac cat casa

eu am probleme cu greutatea. de vreo 3 ani ma tot lupt cu tendinta de ingrasare. mi s-a schimbat ceva in organism cand am emigrat si am inceput sa pun cate un pic cate un pic si de dat jos ioc.

am facut o cura drastica de salbire inainte de sarbatori. am resusit sa dau jos 7 kg. mai aveam vreo 5 de dat ca sa ajung la greutatea mea normala si a venit Craciunul

am pus la loc 3 si acum nu stiu cate am ca nu m-am mai cantarit de 2 saptamani mie si frica fiindca am bagat multa paine prajita ca altceva nu prea reusesc sa inghit seara decat ocazional

plus ca mi-e foame mereu si rontai la biscuiti.

fetelor care aveti greturi si nu puteti rontai fructe (mie mi-e rau de la ele) cum faceti?

ah, si inca ceva. eu am greturi, merg la baie sa dau la rate dar nu resuesc sa scot nimic

cat am scris

7+

http://www.zebraroz.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

mancare chinezeasca ??? lesin aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Poti sa o imparti la toate fetele de pe forum . Astfel cantitatea de slanina ingurgitata fiind mai mica si parazitii ingurgitati vor mai putini ...ma gandesc .

Oana 8+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

eXACT!!!!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna ziua burticilor!
Eu am venit cu 2 vesti:una buna si una rea.Si cum e frumos sa incepi cu cea buna vo spun pe acea.Azi am primit rezultatul analizelor la singe si urina si sunt bune.Mia luat o piatra de pe inima faptul ca totusi nu era infectie urinare.Asa ca din pc.acesta de vedere sunt ok
Acum vestea rea:de ieri dupa masa am o tuse seaca continua,nici putere sa mai tusesc nu mai am,toate ma dor,capul,gitul pieptul cind tusesc.Am fost la munca dar nu am putut sta decat pina la 12,apoi mam cerut sa merg la dr,pt ca nu se mai putea,am tusit pina mam scapat pe mine(ma scuzati de detalii).Am mers la med. de familie,la control nu se auzea nimic la plamini,probabil am luat boala din timp dar totusi e ingrijorata pt.tusa mea,mea dat o gramada de medicamente ,mau costat 80 de roni,ca def sunt hemeopate si nu se dau gratuite.Sunt in concediu medical pina miercuri.Daca nu ma fac putin mai bn. in aceste 5 zile,ma interneaza.A spus ca bb e inca f.mic si ea nu se risca sa ma tina prea mult timp acasa bolnava.Acum sa speram ca nu se va ajunge la internare si ca tratamentul cel iau acum va avea succes.

Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Citat:

Poti sa o imparti la toate fetele de pe forum . Astfel cantitatea de slanina ingurgitata fiind mai mica si parazitii ingurgitati vor mai putini ...ma gandesc .

Oana 8+

eXACT!!!!!!

12+

Trimit sa pape si baiatu tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

May 3 si eu am avut 2 saptamani in care vomitam si apa.Dar, nu ma lasam... mancam si vomitam si iar mancam si tot asa.Apropo de fructe...mananc decat kiwi.

Mai fetelor am mancat si eu o data nu mai stiu ce la un restaurant chinezesc sdar,era ffffff condimentata nancarea.Nu prea mi-a placut.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 11+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lary74

Buna ziua burticilor!
Eu am venit cu 2 vesti:una buna si una rea.Si cum e frumos sa incepi cu cea buna vo spun pe acea.Azi am primit rezultatul analizelor la singe si urina si sunt bune.Mia luat o piatra de pe inima faptul ca totusi nu era infectie urinare.Asa ca din pc.acesta de vedere sunt ok
Acum vestea rea:de ieri dupa masa am o tuse seaca continua,nici putere sa mai tusesc nu mai am,toate ma dor,capul,gitul pieptul cind tusesc.Am fost la munca dar nu am putut sta decat pina la 12,apoi mam cerut sa merg la dr,pt ca nu se mai putea,am tusit pina mam scapat pe mine(ma scuzati de detalii).Am mers la med. de familie,la control nu se auzea nimic la plamini,probabil am luat boala din timp dar totusi e ingrijorata pt.tusa mea,mea dat o gramada de medicamente ,mau costat 80 de roni,ca def sunt hemeopate si nu se dau gratuite.Sunt in concediu medical pina miercuri.Daca nu ma fac putin mai bn. in aceste 5 zile,ma interneaza.A spus ca bb e inca f.mic si ea nu se risca sa ma tina prea mult timp acasa bolnava.Acum sa speram ca nu se va ajunge la internare si ca tratamentul cel iau acum va avea succes.

Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu 7+

Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

ancaroro bine ai venit.FELICITARI sarcina usoara si fara greturi sa ai.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 11+ cu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Citat:

Oana 8+

eXACT!!!!!!

12+

Trimit sa pape si baiatu tau

da ....saracutzul de el ....

12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

May 3 si eu am avut 2 saptamani in care vomitam si apa.Dar, nu ma lasam... mancam si vomitam si iar mancam si tot asa.Apropo de fructe...mananc decat kiwi.

Mai fetelor am mancat si eu o data nu mai stiu ce la un restaurant chinezesc sdar,era ffffff condimentata nancarea.Nu prea mi-a placut.

Nici mie nu mi place mancarea f condimentata
Dar sunt atatea feluri care nu sunt condimentate
Hai ca mi ploua in gura

Mergi la inceput