Citim impreuna: Elogiul mamei vitrege - Cu premii

Citim impreuna: Elogiul mamei vitrege - Cu premii | Autor: carminabulina

Link direct la acest mesaj

Start noua runda!
Se citeste llosa "Elogiul mamei vitrege".
Eu cred ca nici nu va fi nevoie de 3 saptamani pentru acesta carte. Mai mult poate dura pana se intra in posesia ei daca nu o aveti in casa.
Spor la citit!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Gata noi plecam la spital dar cartea va ramane acasa . Am citit aseara 3 capitolase si am decis ca nu-i un moment foarte potrivit pentru ea azi: nici locativ nici ca eveniment.
O sa-mi iau o revista de can-can .

Dar asa ca prima impresie a fost soc. Dupa ce am terminat primul capitol pedofil si am vazut ca incepe unul zoofil (crupa nevestei) am zis ca nu am nimerit bine , dar incet incet m-am obisnuit cu ideea, ca despre asta voi citi pana la sfarsitul cartii.
O zi frumoasa sa aveti, vorbim mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ha:) numa' de carti cu puternica componenta erotica am avut parte anul asta - o fi de vina conjunctura astrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu inca ma bazez pe www.humanitas.ro/humanitas/elogiu-mamei-vitrege" target="_blank">primul rand din prezentarea cartii. Din cate ziceti voi, se pare ca n-ar trebui . Azi o sa incerc s-o gasesc in librarie. Sau o fi mai safe s-o comand de pe net, ca ma stie doamna de persoana serioasa ??

Mergi la inceput

eu nu zic, de fapt, nimic, ca nici eu n-am cartea. am mai citit diversi care au citit-o .
edit - de fapt, cred ca o sa-mi placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Hehe, io am citit-o

Abia asteptam sa vad primele reactii:))

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Si eu am terminat-o. Dar am putina treaba si nu ma pot concentra acum asa ca revin un pic mai tarziu.
Dar nu mi-a placut ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Si eu am terminat-o. Dar am putina treaba si nu ma pot concentra acum asa ca revin un pic mai tarziu.
Dar nu mi-a placut ...

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Cum e Irina? cum sunteti?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

eu n-am inceput-o ca mai am putin din anglia, anglia si nu-mi place sa le-amestec. dar luni vin cu impresii, ca ma duc in we la tzara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am citit-o si eu in we asta. Nici nu stiu ce as putea comenta. In prezentarea de pe coperta zice ca e unul din cele mai bune romane erotice si ca e plina de simboluri. Mno, o fi cel mai tare in conceptia unora, dar nu si a mea (nu mi-a placut decat ca a fost foarte usor de citit) si simbolurile eu una nu prea le-am gasit/descifrat. Probabil ca nu ma pricep si recunosc asta. Mie doamna mi s-a parut doar cam perversa, domnul cam obsedat de propriul corp (capitolul cu defecatia si spalatul pe picioare mi-a ramas cel mai tare in memorie, cred ca nu ma asteptam sa ai ce scrie 2 pagini despre cum face un nene un kk) iar pustiul un pevers mai mare decat doamna, care insa reuseste sa mascheze perfect acest lucru sub masca de inocentza si frumusete pura. Singurul personaj ce mi-a fost simpatic in toata cartea e servitoarea.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

si eu am terminat de citit, doar ca acum n-am timp sa comentez(prea mult) ca imi sufla sefu in ceafa.
mi se pare ca ati luat cartea prea in serios - mie mi s-a parut mai mult un exercitiu de compozitie . Desigur, laudele aduse cartii mi se par excesive, data fiind impresia puternica de exercitiu pe care mi-a lasat-o cartea.

(fug, mai scriu)

Mergi la inceput