FIV 3
Raspunsuri - Pagina 11
Marcelle spune:
Draga Cored, fii optimista ca totul va fi bine. Nu ai de ce sa iti faci griji, ca eu cred ca e de bine la toate.
Raluca, Anemona, asteptam cu nerabdare rezultatul vostru. Eu va citesc tot timpul si sunt alaturi de voi. Cred ca alaturi de voi sunt sute de pe acest site si la fel este si Dumnezeu, acre va va indeplini dorintele. Asteptam rezultatele pozitive.
Draga Gabi, La Multi ani Sa iti dea Dumnezeu multa sanate, fericire si inca un la anul.
Fetelor, poate va dau si eu luni o veste buna, deocamdata sunt in a 6-a zi de intarziere si mi-am propus sa nu imi fac testul de data asta decat sambata. Nu am nici un simptom de sarcina, insa.
Testul nu l-am facut de frica sa nu il mai vad inca o data negativ, deci maine sper sa il vad pozitiv.
Va pup fetelor si pe curand sa auzim vestile bune
Marcela
Monica-Elena spune:
Te pup Pia si iti urez wek-end placut. Fetele astea trebuie sa ne dea vesti bune si sa dea de baut ca nu scapa asa usor.
Sper ca voi cele cu bebei la purtator stati cuminti de sfantl asta.
Ralu ne intalnim cumva in wek-end la Diham?
Monica
Pia spune:
Monica si eu te pupic si wk placut, vin si eu la Diham , ce crezi ca scapa ele asa usor de noi fara sa dea de baut, eu sunt sigura ca vor veni cu vesti bune toate.
Marcelle iti tin pumnii si poate luni ne dai si tu o veste buna.Si eu cred ca toate au REUSIT, dar sa mai avem rabdare pana luni cand sigur ne vor confirma reusita.
Pupici
Floare de Colt spune:
Dragutelor, imi cer scuze ca ma bag peste subiectul vostru, dar vroiam sa stiti ca nu sunteti singure si ca multe dintre fetele de pe forum sunt alaturi de voi si se roaga pentru voi.
Stiu ca ati primit o gramada de sfaturi despre atitudinea si gandurile pe care trebuie sa le aveti. Stiu ca uneori simtiti ca nu sunteti in stare sa mergeti mai departe, cu toate astea imi permit sa va mai dau si eu cateva sfaturi.
Nu uitati ca nu aveti voie sa aveti nici cel mai mic gand negativ. Dupa fiecare FIV, fiti sigure de reusita. Nu va intrebati daca se prinde sau nu. Trebuie sa se prinda!
Urmariti sa aveti o atitudine de luptatoare si de invingatoare. Puteti chiar sa va vizualizati cu bebele(bebeii) in brate. Pastrati in minte aceasta imagine cat de mult puteti pe parcursul zilei. Sunt convinsa ca multe dintre voi aveti aceste imagini in minte de ani de zile, dar incercati sa le faceti cat mai clare si cat mai stralucitoare. Dati-le viata si consistenta! Faceti-le cat mai palpabile. Auziti ganguritul bebeilor? Le simtiti pielea catifelata si calda? Le sarutati nasucurile?
Nu vreau sa va para dureroase cuvintele mele, ci vreau din toata inima sa va ajut.
Voi stiti cel mai bine cand una dintre voi urmeaza sa aiba FIV, sau alte analize. In acele momente, ganditi-va la respectiva, inconjurati-o cu o lumina alb-stralucitoare si vizualizati-o fericita cu bebele in brate.
Fiti sigure ca toate veti fi mamici!
Cored, nu fii deprimata! Fii fericita!
Cand imi pierdusem orice speranta de a avea un bebe si cand simteam ca totul in jurul meu imi aminteste de acest lucru( cum deschideam televizorul vedeam numai filme cu mamici sau cu femei insarcinate, am primit in acea perioada o gramada de vesti despre prietene si colege de facultate care aveau copii si tot asa) s-a petrecut si minunea. M-am dus la doctor crezind ca problemele mele de la san si la ovare s-au agravat si cand colo, eram insarcinata in 5 saptamani.
Nu uitati ca minunile se petrec in fiecare clipa!
Fiti optimiste si increzatoare si va asteptam cu vestile bune.
Va pup dulce,
Floare de Colt
cored spune:
Floare de colt, minunate cuvinte si mi-au redat increderea. Astazi de cand m-am trezit mi-am propus sa fiu optimista si sa gandesc pozitiv si mesajele voastre m-au ajutat enorm. ce ma fac eu in weekend fara voi, pentru ca nu voi mai putea intra pe net decat luni. sper sa o fac cu o veste buna si sa mergem sa sarbatorim.
La multi ani Gabrielelor si Mihaelelor si weekend linistit si cu vesti bune.
va pup dulce
Ellena spune:
La multi ani tuturor celor care astazi isi sarbatoresc ziua onomastica
Floare de colt, gandurile tale ne-alinta sufletele si ne trezesc increderea ca vom reusi. Am incercat azi "exercitiul" propus de tine si efectul este extraordinar... Iti multumesc ! si te mai asteptam pe aici !
karula spune:
La Multi Ani, Gabi!!! Sa fii sanatoasa, calma, vesela si sa recidivezi in postura de gravi cat mai repede! Mai, dar la voi in familie petrecerile se tin lant, nu gluma...
gabid spune:
Multumesc pentru urari!
Da,toti suntem tomnatici in parte.Moni pe 15 oct,Dan pe 2 noiembrie,sfantul meu,apoi Dan cica are vreo 3 sfinti prin decembrie...i-am gasit in calendar dar sunt mici...el insa ii sarbatoreste pe toti...si apoi eu in februarie.Defapt toti 3 trebuia sa fim de iarna dar Dan si Moni s-au grabit sa iasa la 7 luni.
Eu nu fac petreceri de ziua mea acasa!Nu vreau sa servesc si sa fac treaba de ziua mea...asa ca azi mergem la socrul meu care il cheama Mihai...acesta este sfantul familiei noastre pt ca si eu si socrul meu si cumnata mea ne sarbatorim azi.
La Bucuresti numai venim luni pt ca Ancar abia venit din voiaj cred ca va fi f.aglomerat si numai timp de noi nu va avea,mai ales ca are si treaba ci FIV-urile.Calatoria la Bucuresti s-a amanat pe saptamana cealalta.
Astazi ma gandeam la voi...mai sunt 2 zile si gata!Asteptam vesti bune!
Ciclul nu a venit la niciuna?Burtica e umflata?Greturile persista?BRAVO!Asteptam vestea cea mare!Reusita voastra ne va imbarbata si pe noi cele din primavara!
OanaMagda,cred ca e mai bine sa nu te grabesti cu FIV-ul daca sunt alte probleme.Cum a descoperit dr ca ai probleme cu calitatea ovulelor?
Cum o cheama pe dr endocrinolog si unde o putem gasi?As vrea sa merg si eu cu Dan pt ca si la el problema este de endocrinologie.
si la toate!!!!!!!!!!!
Gabi si Simonica de 2 anisori .