FIV 3
Raspunsuri - Pagina 10
cored spune:
Salut fetelor,
nu stiu ce s-a intamplat dar incepusem sa scriu un mesaj care s-a volatilizat dintr-o data. acum am sa o iau de la inceput. nu prea sunt matinala astazi pentru ca azi noapte nu am putut sa dorm din cauza unor dureri cumplite de burta, ce m-au apucat imediat dupa ce am fost la wc. deja il anuntasem pe sotul meu ca gata s-a terminat si ca vin rusii, dar dupa jum de ora au incetat durerile si am adormit. m-am trezit atat de deprimata.. nu stiu daca voi credeti in semne sau presimtiri dar mie mi se intampla lucruri ciudate de cand am inceput procedura. la toate filmele la care ne uitam eu si sotul meu, sau emisiuni apare o mama insarcinata, sau un cuplu care se chinuie sa aiba un copil. adineauri am deschis tv si era pe pro tv un film cu o mama insarcinata si tehnica lamaze... v-am povestit ca weekendul trecut ne-au sunat niste prieteni cu care nu mai vorbisem de aproape un an sa ne spuna ca au o fetita de o luna!!! Nu vi se par ciudate toate astea? sau poate ca sunt eu superstitioasa.
ma bucur ca Anemona si Karula va simtiti bine si increderea voastra imi da si mie sperante.
va pup
anemona spune:
Buna, fetelor!
Desi astazi ma hotarasem sa iau o pauza de net, tot nu m-am lasat si am mai scotocit.
Uitati ce am gasit, poate va prinde bine ce scrie aici.
http://www.ivfconnections.com/qpostransfer.htm
Eu nu am noutti. Nu sunt foarte optimista, dar incerc sa-mi spun ca pana la rezultat orice e posibil. Si dupa cum vedeti, simptomele pot fi oricare. Doar pe asta ma mai bazez...
Va pup, ma gandesc la voi si va urez o noapte frumoasa si cu vise cu parfum de bebelusi! Ca au ei un parfum aparte, cel mai dulce din lume.
monbb1 spune:
Merci Anemona, uite ca desi am scotocit siteul ala pe toate partile, nu gasisem pagina respectiva. O sa citesc de acasa. Incearca sa fii optimista, im mod clar semnele difera la fiecare femeie si sarcina.
Cored, te inteleg perfect, si eu aveam senzatia ca ma urmaresc femeile insarcinate, peste tot in magazine, la tv. Dar cred ca e doar ca le remarcam noi mai degraba acum. Stai linsitita si lasa presimtirile caci nu poti schimba nimic la etapa asta.
Raluca, tie nu-ti mai spun nimic caci te-am vazut in forma. Nu te lasa.
Va tin pumnii la toate
Monica
Ellena spune:
O seara buna, sau mai bine BUNA DIMINEATA !
Aseara "netul" meu a luat-o razna ! Asa ca acu recuperez ...
Multumesc mult la toate pentru adrese si nr. de telefon (de la farmacii). Azi am sunat la Farcarmona si nu au Menogon - cica nu au gasit la distribuitori si ar trebui sa le spun fabrica producatoare ca sa poata face rost ?! Eu inca mai sper sa-l iau din Ungaria prin cineva care poate da o fuga mai usor, ca in baza mea ..... mai bine fug la rusi sau in Ucraina - e mult mai aproape. (... Locuiesc in Botosani ...).
Anemona, Cored, Raluca sunt in continuare alaturi de voi, am emotii si asa cum spunea si Denisa ... trebuie sa reusiti pentru ca numai asa vom avea si noi sperante de reusita.
Dati-ne noua toate emotiile voastre, tot stresul, toata nelinistea si voi relaxati-va, iesiti la aer, faceti-va frumoase pentru ziua cea mare. Nu uitati ca ne gandim la voi in fiecare zi si avem nevoie de exemplu vostru.
gabid spune:
Ete inca o moldoveanca!!!Facem clubul moldovencelor la FIV...glumeam!Am oroare de cluburile care se facusera!Si eu sunt moldoveanca,pe jumate ,dar sunt!Eu sunt din Bacau.Daca eu am reusit un FIV de la 300 km venind o sa reusiti si voi.
Ellena,cred ca poti incerca si la farmacia Leda daca nu ajungi in Ungaria...
Cored,Anemona,Karula ...ati intrat pe ultima suta de metri!Trebuie sa va imbarbatam ca sa rezistati pana luni cand faceti analiza de sange.Trebuie sa ne dati vesti bune!
Oana-Magda nici o veste de la alta moldoveanca!Ai fost la Ancar?Dar endocrinologul ce a spus?
Eu am toate analizele gata si saptamana viitoare,cel tarziu lunea cealalta sunt la el.
sila toate!!!!
Gabi si Simonica de 2 anisori .
Pia spune:
Buna dimineata fetelor, vesti bune pana acum, ma bucur pt.voi si va tin pumnii.Deabia astept ziua de luni sa ne dati vestea ce buna,haideti ca 2 zile trec repere, ce a fost greu a trecut, mai aveti putintica rabdare si mult optimism, trebuie sa reusiti sa-mi dati curaj si mie pt.la primavara. O sa ma gandesc la voi zilele astea.
Va pupic si va doresc un wk cat mai placut
oanamagda spune:
salutari fetelor!!m-am intors si eu din pribegie in sfirsti..
salut gabi si multumesc mult ca te gindesti la mine; da, am fost la dr endocrinolog, si ma felicit ca am fost la ea; cred ca am gasit un dr f bun care ma poate ajuta; in primul rind, ea mi-a spus ca eu nu sunt caz de fertilizare deocamdata pt ca trebuie sa muncesc la imbunatatirea calitatii ovocitelor, mi-a explicat ca eu fac foliculi multi, dar calitatea nu e chiar cea mai buna; asa ca am facut niste analize pe care nu mi le-a dat nici un dr pina acum(dar eu am citit zeci de pagini pe internet despre ovare polichistice si imbunatatirea calitatii foliculilor la femeile cu acest sindrom,etc); asa ca m-am hotarit sa fac acest tratament timp de un an, dupa care voi incerca un fiv cu ovocite mai bune;
oana
Monica-Elena spune:
LA MULTI ANI GABITZA PTR MAINE. SA TI SE IMPLINEASCA CAT MAI REPEDE VISUL.
Monica
Pia spune:
Ce bine Monica ca mi-ai adus aminte, uituca de mine, Gabito LA MULTI ANI! sa fi iubita, fericita, sanatate multa si-ti doresc ca in primavara sa-ti implinesti visul.
Pupici dulci
Rozi spune:
quote:
Originally posted by oanamagda
salutari fetelor!!m-am intors si eu din pribegie in sfirsti..
salut gabi si multumesc mult ca te gindesti la mine; da, am fost la dr endocrinolog, si ma felicit ca am fost la ea; cred ca am gasit un dr f bun care ma poate ajuta; in primul rind, ea mi-a spus ca eu nu sunt caz de fertilizare deocamdata pt ca trebuie sa muncesc la imbunatatirea calitatii ovocitelor, mi-a explicat ca eu fac foliculi multi, dar calitatea nu e chiar cea mai buna; asa ca am facut niste analize pe care nu mi le-a dat nici un dr pina acum(dar eu am citit zeci de pagini pe internet despre ovare polichistice si imbunatatirea calitatii foliculilor la femeile cu acest sindrom,etc); asa ca m-am hotarit sa fac acest tratament timp de un an, dupa care voi incerca un fiv cu ovocite mai bune;
oana
Draga Oana, imi poti da si mie detalii despre dr endocrinoloaga? Cred ca sunt in aceeasi situatie dar n-am facut investigatii specifice si sunt cam in ceata. Multumesc anticipat!