FIV 3

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Doamne fetelor,
sunt alaturi de voi si ma rog ca bebicii sa fie acolo si sa ramana unde trebuie. Asteptam rezultatele bune cat de curand.Eu cred ca va fi bine!!!!!!!!
Cored, cu raceala Anemona are dreptate, nu a depins de tine, eu cred ca trebuie sa iti consulti medicul si te va trata corespunzator, nu te ingrijora, ca orice se paoet trata, iubito.

Va tin pumnii la toate, fiti cuminti si dati-ne vesti bune!
Va pup
Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef spune:

Dragele mele!
Nu am mai scris in ultimul timp pentru ca n-am mai avut noutati dar sa stiti ca am citit fiecare cuvintel de al vostru.

Azi am sunat la asistenta lui Ancar -Denisa -ca s-o intreb despre Diphereline de care sa-mi cumpar. Ea mi-a zis ca Ancar prescrie numai fiola de 3,75 UI si ca o gasesc la farmacia Leda.
Am sunat la Leda si costa 7.800.000 lei iar la farmacia Farcarmona costa 6.200.000 lei. De unde vine oare diferenta?

Eu astept sa-mi vina ciclul pe 9 nov. si sa sun la Medsana sa-mi spuna cum incep tratamentul.

In rest toate bune va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cored spune:

Multumesc mult pentru sfaturi, cred si eu ca am racit un pic, asta si pentru ca la noi e foarte cald in casa si am cam umblat sutire imbracata si am dormit noaptea mai mult dezvelita. oricum sper ca aspirina sa-si faca efectul local si cu lichide calde sa scap de stresul acesta cat mai curand. azi parca nu a fost asa de rau. problema mea este ca nu mai am rabdare sa stau in casa si nici nu va imaginati cum astept saptamana viitoare sa ma duc la servici!!!!cred ca voi regreta zilele acestea de relaxare, dar nu-mi sta in caracter sa stau degeaba toata ziua. apropo, cred ca am luat proportii serioase in astea doua saptamani de stat acasa si ....sper sa ma mai incapa hainele luni...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Senzatia de urinare frecventa este si ea un semn de sarcina alaturi de burta umflata,sani intariti si grei si greturi.Eu zic ca e un semn bun pentru toate...

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cored spune:

Gabi, optimista ca intotdeauna! Speranta moare ultima nu... Sa dea Domnul sa ai gura aurita!!!O seara placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Gabi are dreptate - senzatia de urinara frecventa, cu usoara usturime (care de fapt seamana cu o presiune mai mult) poate fi un semn de sarcina. Bineinteles, asta NU inseamna ca cele care nu au simptomele astea nu sunt insarcinate. Deci cele care nu aveti nici un simptom, stati linistite! Fiecare sarcina e cu totul altfel, chiar si la aceeasi femeie!
Va pup pe toate

Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Stii Cloe ce e mai simpatic? Din ce-am vorbit si cu Cored, si cu Anemona, avem toate trei cam aceleasi "simptome". Suntem un trio formidabil, nu?
Hai fetelor sa crestem ratingul Medsanei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

In legatura cu luatul proportiilor,va inselati.Totul este de la burtica.Burtica este umflata si pareti dar nu e deloc asa,eu cred ca suntetideja.Asa eram si eu.Dupa 2 saptamani abia ma incapeau blugii.Fetelor eu zic ca'i super si ati reusit!!!

si la toate!!!!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Domne fetelor ce-mi plac vestile bune,sigur veti reusiiiiiiii, deabia astept ziua de luni.
Va pupic si avei grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Asa Raluca,nu numai ratingul Medsanei il cresteti ci si sperantele noastre,a celor ce nu am reusit inca.

Mergi la inceput