FIV 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Mai fetelor, pentru ce v-a dat pregnyil dupa ET?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Sal

Pia chiar dr. mi-a scris clar numele medicamentelor pe o foaie si pretul (diphereline 7200000 - pe care l-am cumparat atunci si moenogon 400000 de care nu aveam nevoie pana la urmatoarea vizita). Le aveau in farmacia spitalului. Acu nu mai au si nici nu stie daca vor mai aduce. Oricum acu nu mai conteaza. Am vorbit cu cineva care face curse externe si astept maine. Multumesc pentru nr de telefon. Il voi folosi daca nu reusesc altfel.

Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

NU AM FACUT NICIUN TEST DE SARCINA.

Deci,nu cred ca e bine sa faceti un test de sarcina!Mie Ancar mi-a spus ca nu sunt concludente din cauza ca noi care facem FIV avem toti hormonii artificial introdusi si pot da rezultat eronat testele din comert.Singurul test sigur este cel de sange.

Ellena,daca vrei sa iei medicamentele din Romania poti merge la farmacia Leda.Acolo ne trimit pe noi dr de la Medsana.Eu de la Leda am luat tratamentul pt FIV acum 3 ani.Eu nu prea ma pricep sa-ti spun cum ajungi acolo pt ca nu sunt din Bucuresti dar Karula iti poate spune.Da-i un PM.
Asa cum spune si Pia,preturile fiind la jumataate in Ungaria merita sa mergi pana acolo.
Anemona,Cored,Raluca eu zic sa nu va stresati si sa asteptati ziua de luni.Stiu ca e ingrozitoare cea de-a doua saptamana pt ca vrei sa afli repede rezultatul dar nici stresul nu face bine.Daca tot este frumos afara iesiti la plimbare ca sa uitati macar pt putin timp ...

sila toate!!!!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata fetelor,

Deci ati inteles fara teste de sarcina Ralu, Anemona,Cored, nu va mai stresati din orice. Cored,Anemona luati exemplu de la Ralu care este f.optimista, senina asa trebuie sa fie o viitoare mamica. Ralu daca te aud ca ai facut test sa vezi ce bataita iti trag.

Ellena nu stiu de ce ti-a scris Cocei ca, costa 400000 lei Menogonul, cred ca a gresit ea sigur sau poate a vrut sa spuna ca o fiola costa atat, a uitat ca euro a crescut ca naiba, dar nu mai conteaza, tu sa fi pregatita de 15 euro/fiola, daca nu fuguta in Ungaria. Eu pe Depherelin in primavara am dat 6.400.00 este in jur la 200 $, dar tinand cont ca s-au schimbat preturile in Euro de aceea a ajuns la 7 mil. S eu tot de la spital am luat tratamentul. In Ungaria depherelinul costa 130 Euro, eu zic ca se merita sa le luam de acolo, tot ne-ar costa in jur de 550-600 Euro fata de 1000-1200euro cat ne-ar costa aici, deci la jumatate de pret.
Monica ma bucur ca esti bine si vrei s-o iei de la capat, fetelor nu uitati suntem niste LUPTATOARE asa ca sigur vom reusi si noi sa ne implinim visul.
Va pupicesc si astept vestile bune cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Neata, fetelor!
Pia, sa traiti am inteles, nu fac test. Nu am nici o veste de nici un fel, stau in asteptare.
Fetelor care veti face Triptoreline (Diphereline) repede si aveti nevoie de el, deci nu mai e timp pt a merge in Ungaria, va spun ca: gasiti la farmacia Farcarmona (vis-a-vis de Sp. Colentina, pe o straduta perpendiculare pe St. cel Mare, la parterul unui bloc, o fiola de 3,75 m-a costat 6 mil in cap. Sunati la 931, va da nr de tel al farmaciei si vorbiti daca are si mergeti sa luati.
Am si eu o boala, nu vreau sa va las sa dati bani in plus :)))
Multa bafta!

Mergi la inceput

Asa te vreau Anemona, fara teste si sa fi f.optimista, senina si lasa stresul, ai sa vezi ca totul va fi bine, cum o vrea Dzeu, nu uitati ca FIV este o loterie, castigi sau pierzi, dar voi sigur veti fi niste CASTIGATOARE.
Multumim mult pt.informatiile date despre medicamente, n-are rost sa dam milioane degraba daca le putem lua la un pret rezzonabil.
Daca te-ai plictisit acasa, poti iesila o plimbarica, ite ce soare este afara. Tu cand trebuie sa faci testul, tot saptamana viitoate? Doamne deabia astept sa beau sampania cu voi toate[alcool.
Pupici dulci si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cored spune:

Salut fetelor,
Anemona are dreptate de la farmacia FARCARMONA am luat si eu Depherelinul. Adresa exacta este Sos Stefan cel Mare nr 56, Bl 38, tel 2102595. trebuie sa sunati in prealabil si sa va interesati daca il are pe stoc, daca nu, va vor spune dansele cand sa reveniti.Pretul era cand am luat noi in octombrie de 6 mil lei. nu cred sa se fi modificat prea tare. Bafta!
In legatura cu testul m-ati convins, am sa astept pana luni dimineata cand voi face testul de sange, e groaznic de greu sa ma abtin dar daca nu se arata rusii pana atunci e o speranta. ce ma ingijoreaza mai tare acum este ca de 2 zile cred ca am racit, pentru ca ma duc des la toaleta si raman si cu senzatia de a urina vreo cateva minute bune dupa si o durere surda. nu stiu ce sa fac in afara de a sta in pat la caldura... asta clar nu e un simptom !!!!!va pup pe toate si va multumesc pentru sustinerea voastra. e foarte importanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cored spune:

Pia chiar ai dreptate, daca va reusi si numai una dintre noi tot trebuie sa sarbatorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Cored, cred ca ai o infectie urinara joasa... dar stiu de unde ar putea sa apara: de la atatea introduceri de ovule in vagin care traumatizeaza uretra printre altele si sunt sanse sa patrunda si germenii mai usor. Incearca sa bei lichide, asta ajuta, iar despre medicamente nu stiu ce sa zic, ma abtin cu desavarsire, poate un ginecolog e cel mai in masura sa te lamureasca ce nu-i face lui bebe rau. Fa o urocultura oricum!

Mergi la inceput

Multumim Cored pt.informatii, si acum sa te cert un picut, cum naiba ai facut de ai racit, bataita iti trebuie, nu stiu ce sa faci, stai la caldurica, poate fetelor te pot ajuta. Daca rusii nu apar sigur bebeii sunt acolo, asa ca stai linistita ca sigur nu vin ei, n-or sa te gaseasca acasa sau bebei sigur ii va gonii in Rusia...hihihih.
Daca veti reusii toate va convoc in oras sa dati sampania...dar doar eu am voie sa beau, voi doar apica...hihih...am innebunit , dar sunt f.bine dispusa azi si ma bucura mesajele voastre ca sunteti bine.
Pupici dulci pt.viitoarele mamici

Mergi la inceput