FIV 3
Raspunsuri - Pagina 7
Pia spune:
Buna dimineata fetelor
Ellena cred ca dr.Cocei a gresit sau ai inteles gresit cand ti-a spus 400000 lei, eu stiu ca sunt 15 euro/buc atat erau si in primavara.
Poti suna la dna.Erika Szabo in Ungaria, nr.de telefon:0036-20-3770544, vorbeste romaneste si am inteles ca le aduce la Arad dar contra cost, adica sa-i platesti drumul. Fiolele in Ungaria costa 7 euro/buc, deci 40 fiole x 7 = 280 euro, (vezi ca s-ar putea sa ai nevoie de mai multe), eu zic ca se merita sa le iei din Ungaria sunt la jumatate de pret. Eu una asa am de gand sa le iau de acolo.
Iti raspund cu drag la orice intrebare.
Ralu ce faci iubita, te pot suna?
Va pupicesc pe toate
denisa73 spune:
sophie imi pare tare rau,asteptam de la tine o veste buna,dar poate data viitoare.Ce ma mira pe mine este faptul ca, dupa ET stai in pat la spital.La noi nu se procedeaza asa,imediat dupa Et,te da jos dupa masa,dupa care mai stai 10 minute in picioare sa astepti o foaie cu programarea cand trebuie sa vii la test,apoi pleci acasa. Cat este procentul de reusite la tine la clinica? Esti sigura ca tratamentele incepute se incadreaza in noua lege?Atunci medicii de ce se grabesc? Mi-a zis ca de la 1 ianuarie platesc.
Ellena nu stiu exact cand incep stimularea,eu pe 14 termin pastilele(anticonceptionalele),pe 17 ma duc la control.S-ar putea sa imi vina ciclu pe 17,dar eu stiu ca, de regula am inceput in a 4-a sau a 5-a zi de ciclul am inceput stimularea. Asa ca nu stiu cand incep stimularea,dar se pare ca suntem destul de aproape.
Monica,tu cand mai faci FIV?
cored spune:
Buna dimineata,
Astazi nu sunt prea optimista, pentru ca de dimineata m-am trezit cu niste crampe cumplite in burtica si dureri ca inainte de ciclu. nu au durat mult, doar cateva minute dar destul ca sa ma sperie putin. sanii ii simt tot intariti si ma dor groaznic, ma duc la wc de 15 ori pe zi insa de greturi nu pot sa spun ca am asa ceva. nu mai stiu nici eu ce sa cred si simt ca innebunesc. azi noapte am visat toata noaptea ca sunt la o brutarie si cumpar paine, chifle, cornuri, batoane aveam bratele pline cu de toate. culmea ca dimineata nu simteam nici o pofta. cred ca am luat-o razna de atat stat acasa!!!
nu am mai auzit nimic de la Anemona, cum te simti? mai da-ne si noua de veste.
Gabi,tu ai facut vreun test de urina pana la testul de sange? credeti ca ar fi relevant? pe mine ma roade tare sa-mi cumpar unul... voi ce ziceti? Gabi, stai linistita cu analizele, nu te ingrijora pana nu ceri parerea unui medic avizat si nici atunci pentru ca hormonii astia ne pot juca feste de la o luna la alta. la mine a trebuit sa-mi fac trei randuri de teste si de fiecare data iesea altceva, odata foarte bune alta data slabe. cred ca reflectau in mare masura starea de stres acumulata. va pup si va doresc bafta tuturor
denisa73 spune:
Cored, nu te mai stresa! Lasa bbei sa stea linistiti! O sa fie bine, dar mai ai putina rabdare.
anemona spune:
Neatza fetelor!
Nu v-am mai scris ca sa nu va mai indispun, am trecut prin tot felul de peripetii si simptome dintre cele mai ciudate care m-au adus la disperare. Au culminat ieri cu niste dureri de burta cu care m-am trezit dis de dimineata incat am anuntat pe toti din familie ca mie o sa-mi vina ciclul in cateva ore. Nu a venit insa, iar azi m-am trezit fara durerile alea. Eu sunt sigura ca au fost de la pregnyl, ca m-au durut si ovarele, mai ales cel drept, ca la ovulatie.
Greturi ioc, sanii au inceput sa nu ma mai doara de vreo doua zile, nu stiu nici eu ce sa zic. Ieri eram in galeata cu pesimism, de azi m-am hotarat sa las timpul sa isi spuna cuvantul.
Cored, tu nu faci pregnyl? Daca faci, n-are rost inca sa faci test de sarcina. Eu am zis ca daca nu vine nimic pana duminica, o sa fac duminica dimineata testul.
Pe curand!
cored spune:
Bine ai revenit printre noi Anemona! Eu mai am astazi de facut Pregnyl si asa m-am gandit si eu ca daca nu se arata rusii pana duminica, am sa fac atunci un test. oricum in mod natural urmatorul ciclu ar trebui sa se arate sambata. sper sa ma sara anul acesta. cu durerile de burta l-am speriat si eu pe al meu sot care de azi dimineata ma suna si ma intreaba mereu "ti-a venit?", desi i-am spus ca m-am linistit. oricum eu am o stare de disconfort si de la atata utrogestan. la fiecare 3 capsule introduse ma ia cu valuri de caldura si ma doare cam 10 minute burta. nu stiu ce sa mai cred. oricum conversatia cu voi pe net ma ajuta enorm.
va pup
Pia spune:
Fetelor, dragelor va rog eu faceti niciun fel de test, asteptati sa faceti 14 zile si mergeti la beta HCG, stati linistite si nu va mai ganditi la toate prostiile. Lasati ca n-o a vine nicun ciclu, toate o sa reusiti sigur, Anemona, Cored, Ralu stai cumintele si nu mai luati in seama orice semn, dati-l naibii de test, stiu ca va este greu si este tentant testul dar nu-l faceti.
va pupic si aveti rabdare va rog
Pia spune:
Imi cer scuze cred ca n-ati inteles nimic din mesajul anterior, ma grabesc cand tastez ca tot pica netul aici la servici. Deci NU faceti niciun test va rog.
Va pupicesc cu drag
monbb1 spune:
Buna fetelor, m-am hotarat sa scriu vazand mesajele voastre. Nu are rost sa faceti nici un test atata timp cat faceti Pregnyl. Nu prea inteleg de ce il faceti dar ideea este ca nu poti face test mai devreme de 10 zile de la injectie sau mai devreme de 14 zile de la punctie. Eu am facut testul de sange la 16 zile de la punctie, asa e la clinica mea si d-aia am putut face test de urina inainte. In cazul vostru cred ca ar fii eronat si mai rau va zapaceste. Si simptomele sunt diferite la fiecare fata asa ca nu va mai stresati cu asta, important e testul de sange si pana la el trebuie sa nu va stresati. Va spune o fata care s-a stresat in primele zile dupa transfer cat voi toate la un loc!
Denisa, si la clinica mea, te lasa sa stai intinsa dupa transfer (fara fantana arteziana si chinezi dar e bien si asa).
Noi trebuie sa facem o pauza acum si ne gandim dupa 2-3 luni sa facem o noua incercare, dar la o alta clinica. Aici sunt 2 clinici specializate si ne gandim sa incercam la cealalta de care am auzit multe lucruri bune. Am o programare pe 11 noiembrie si atunci o sa stiu mai multe.
Am citit ca incepi un noua stimulare, iti tin pumnii.
La fel pt celelalte fete care fac FIV in iarna, parca sunteti trei in total.
Bun venit si sedere scurta la noile venite si nu in ultimul rand ma gandesc la Raluca, Anemona si Cored care asteapta marea veste acum. Faceti tot ce puteti sa urmati un program normal, fara stress si asteptam vesti bune.
Va pup,
Monica
karula spune:
Monica, ma bucur tare ca ne-ai scris cateva randuri si ca in curand plecati din nou la drum, cu alt tonus si o experienta importanta in spate. De mine sa nu va faceti griji, nu am nici un stres, iar test deja am hotarat azi sa nu fac (m-a batut Pia la cap).
Ma simt bine, sunt senina si optimista asa cum m-am consacrat printre voi
P.S.: chinezii ce faceau? pescuiau?!