FIV 3
Raspunsuri - Pagina 6
denisa73 spune:
Draga Pia
Evident ca, este devreme, dar ce sa facem daca suntem presati de timp. De la 1 ianuarie se plateste si e o nebunie,chiar si doctorii se grabesc,pe mine cel putin de data asta nici macar nu m-a mai intrebat daca vreau sau nu sa mai fac FIV. De aceea nu prea mai sper in reusita, dar macar embrioni sa fac sa stiu ca nu m-am chinuit chiar degeaba pe gratis.
Pia spune:
aaaaaa da Denisa am uitat, scuze, asa este trebuie facut acum cat nu platesti, ca dupa este mai greu cu banii si mie imi este groaza daca-mi zice Niculescu acum sa intru in lot si eu n-am inca toti banii.
Pupici si sa auzim de bine
karula spune:
Spuneti voi un simptom, si eu il am sigur. Oricare. De orice fel, si de bine, si de rau! De-aia nici nu la mai insir, ca nu le-as termina...
Denisa, eu zic asa: stimularile pe care le faci tu nu sunt comparabile cu cele din Romania (sunt mai usoare la tine), iar medicii nu cred ca ar risca aiurea sa se joace cu ovarele tale. In plus ai facut de fiecare data o cura de anticonceptionale, deci se contracareaza cumva efectele. Daca n-ai chisturi (?! ti-au facut eco ?!) si te simti bine, mergi inainte ca 3 e cifra magica!!!
denisa73 spune:
Da, Raluca mi-au facut eco azi si nu am chisturi. Ai tu vreo presimtire cu cifra 3? Ai zis sa te intreb te intreb: Ai burta umflata? Test de urina iti faci pana la ce de sange?
gabid spune:
Ralu,asa am simtit si eu...e de bine...burtica umflata,sani intariti si greturi.La primul FIV,cand nu am reusit dupa 7 zile au disparut toate aceste simptome.
Ralu,Cored eu cred ca la amandoua este o reusita!
Ralu,pe 10 faci testul?
Cred ca pe 10 Noiembrie vin si eu la Ancar.Poate ca ne vedem.Tu iti faci testul dimineata?Seara iti va da rezultatul.
Eu nu va dau vesti prea bune in legatura cu analizele mele.Din cauza asta merg la Ancar repede.Estradiolul din ziua 3 este f.mic adica 20 inloc de minim 30,iar progesteronul este 0.1 si minim ar trebui sa fie 4 in ziua 21.Sper sa nu fie foarte rau si sa mai reusesc sa fac inca odata FIv.Si la celalt FIV am avut analizele proaste dar parca acestea sunt si mai proaste ca acum 3 ani si asta ma socheaza.Analizele mele au valori de menopauza...cu toate ca cicul este in fiecare luna foarte regulat.
Probabil ca daca voi reusi va urma o sarcina la fel de grea ca si prima pentru ca hormonii sunt dati peste cap.
Sunteti fericite ca nu aveti asa probleme!Macar unul dintre voi este bine.
Gabi si Simonica de 2 anisori .
Ellena spune:
Buna seara,
Eu preiau schimblul de noapte. Ziua nu prea am timp si acces la net.
Gabitu, imi pare tare rau pentru analizele tale (nu prea sunt in tema cu analizele) dar sper ca pana in primavara cu ajutorul tratamentelor (si cele naturiste) pe care am citit ca le urmezi sa se imbunatateasca situatia. Sunt sigura ca la primavara o sa reusesti. Cred ca organismul tau e obisnuit deja cu .
Denisa, se pare ca incepem stimularile odata. Ma bucur mult ca nu sunt singura din iarna si poate cine stie? Mos Neculai, Mos Craciun va mai darnic anul acesta cu noi toate !
Ellena spune:
Pia, nu stiu cum a fost in primavara (si am multe intrebari sa-ti pun despre spital, doctori, etc) dar azi dr. Cocei m-a dat peste cap cu preturile.
Acu trei saptamani mi-a spus ca Menogonul costa 400000 fiola si azi ca de fapt e 15 euro (o data si jumatate), ca nu mai au in farmacie, ca e pe cai neoficiale...., ca nu stiu daca vor mai aduce .... Mie imi trebuiec 40 de fiole.
Am hotarat sa incerc sa le procur din Ungaria. Am citit pe forum ca sunt preturi mai bune. Sper ca voi reusi! Stie cineva daca se dau fara reteta? Se gaseste de regula in farmacii
sophie spune:
Salut Fetelor!!
Nu am putut intra pe internet la sfirsit de saptamina, multumesc tuturor pentru cuvintele incurajatoare, am nevoie...
Denisa, eu sint in sudul Germaniei, fac tratamentul la Ulm. Sa nu fii
asa ingrijorata din cauza legilor din anul viitor, tratamentele incepute/aprobate s-ar incadra in legea veche. Mi se pare ca incepi cam repede alta stimulare. Mie mi s-a recomndat cel putin o luna pauza
si pe forumurile de aici (unde citesc dar nu am scris inca)sint fete care procedeaza la fel ( ca tine) dar doctorul moderator recomanda cel putin 2 luni pauza.Mie mi-a venit ciclul,dar astazi am fost la test, miine-poimiine primesc rezultatul, plicul cu proba de singe a fost trimis cu posta.
Nu sint suparata, astept sa incep o noua stimulare la sfirsitul lunii (bineinteles dupa ce primesc rezultatul), eu nu fac tratament in preciclu , am alta schema decit cea descrisa de voi.Inseamna ca in noiembrie sintem 3 care incepem, daca am citit bine.
La toate fetele care sint in asteptare le tin tare de tot pumnii, asta e perioada cea mai greu de suportat.
Gabi, m-ai intrebat cit am stat dupa transfer.Imediat dupa transfer stai 20 min. intinsa intr-o camera cu muzica "mieunitoare" , de relaxare, este acolo si o arteziana in miniatura care clipoceste si un chinez care face acupunctura. Asta daca ai chef si bani. In rest nu ai nici o restrictie in afara de aerobic si jogging.Deh, chestii nemtesti...
Anija iti multumesc pentru mesaj.
Sophie
gabid spune:
Din cate spune Anis nu e f.rau ce a iesit la mine.Mi-a mai venit un pic sufletul la loc.Ma si gandeam ca intru la menopauza.Se pare ca am avut o luna fara ovulatie pt ca totusi FSH si LH sunt in limite normale.Probabil ca am ceva probleme cu ovulatia care se vor rezolva cu hormoni.O sa vedeti voi ca o sa am multi embrionasi si o ajung din urma pe Ralu dar fara hiperstimulare.
Sophie,imi pare rau ca nu ai reusit...poate ca data viitoare va fi mai bine!Unele organisme nu sunt pregatite pt un bb din prima.
Elenna,eu zic sa suni repede la farmacia din Ungaria ca sa-ti procure menogon.Il aduce in Arad si ii platesti drumul.Nu merita sa dai banii in Romania.
In legatura cu reusita mea nu stiu ce sa spun!Eu nu am reusit primadata din cauza durerilor de burta de dupa punctie care abiaa dupa 7 zile au cedat si atunci am pierdut si bb-ii din burtica.La al doilea FIV,cu embrioni congelati durerile sunt mici si atunci organismul meu a reusit sa primeasca bb-ii.Pana nu demult si eu credeam ca daaca ai avut o sarcina urmatoarea se prinde repede dar se pare ca nu'i asa.Sansele sunt aceleasi ca la voi care faceti primadata FIV.daca mai aveam ebrioni congelati era super dar asa...
si la toate!!!!
Gabi si Simonica de 2 anisori .