FIV 3
Raspunsuri - Pagina 12
gabid spune:
Ileana,doamne ce ma bucur ca ai intrat iarasi pe forum!Pentru putin timp sau deacum ne vei scrie tot timpul.
Multumesc Ileana pt urari.Tu ce mai faci?Au trecut 7 luni?Ce spune Ancar?
Gabi si Simonica de 2 anisori .
denisa73 spune:
LA MULTI ANI,GABI! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata, de Simonica si de cei ce vor urma!
gabid spune:
Multumesc fetele mele,sunteti niste dulcele!
sila toate!!!!
PS:Maine sa auzim numai vesti bune!
vali02 spune:
Salut fetelor, viitoare burtici si mamici. La multi ani Gabi si mult noroc la anu'.
Urmaresc forumul de un an si ceva, dar pana acum nu am simtit nevoia sa ma exprim (eu de felul meu sunt cam "mutulica" cu persoanele pe care nu le cunosc direct, zice sotu'). De regula sectiunea acesta, a aspirantelor, este ultima pe care o vizitez la forum, pentru ca am asa, o strangere de inima, cand vad cat suferiti din dorinta de a avea un copil. Va inteleg foarte bine fiindca si eu am trecut prin asta 3 ani (tratamente, spital, operatie, asteptare ...)dar sunt o mare norocoasa - am ramas insarcinata la prima incercare FIV si am acum o minune de fetita de 7 luni. Am crezut ca dupa ce voi avea un copil voi uita durerea stransa in cei 3 ani, dar nu e asa. Cand intru aici pe forum simt ca ma intorc in timp si imi doresc si mai mult al doilea copil. In vara - toamna urmatoare vreau sa mai incerc o data un ET (mai am 4 embrioni crioconservati). Sunt deci si mamica si aspiranta. Daca vreti sa va mai spun ceva, cu placere va raspund.
Sanatate tuturor si nu incetati nici o clipa sa va asteptati copilul. Va veni!
Vali si Alexandra
gabid spune:
Salut Vali!
Unde ai reusit FIV?In Romania?
Eu am reusit la al doilea FIV cu embrioni congelati.Acum o iau de la capat pt al treilea FIv si al doilea bb.
Bine ca mai apar reusite FIv pt ca multe fete de pe forum numai credeau in reusita FIV.pana nu demult eram singura...acum mai este Cleo si tu!
karula spune:
Vali, ma bucur enorm ca ai rupt tacerea tocmai acum cand pentru trei dintre noi emotiile sunt maxime (maine Cored, Anemona si eu facem beta HcG). Vrem detalii!!!! Si poze cu Alexandra
Eu sunt in a 29 zi de ciclu, in mod normal imi vine la 27-28... Nu am simptome de ciclu! Sa nu ma intrebati de emotii insa... Ce vreau sa va intreb pe toate care ati facut fiv cu reusite sau fara: la cate zile ati facut testul de la ET? (la mine e a 15-a zi), iar pt cele care au trecut printr-un esec, la cate zile a venit ciclul de la ET?!
Am si eu dreptul la un dram de paranoia, nu???
vali02 spune:
Multumesc pentru primire. Cunosteam caldura cu care ii intampinati pe noii veniti, dar nu ma asteptam sa fiti asa de prompte.
Am facut FIV la Giulesti cu dr. Dracea si Cocei. Mi s-au recoltat 11 ovocite din care au rezultat 7 embrioni. Eu a-si fi vrut sa-mi transfere 4, dr. au spus 2 ca sunt "buni" (nu stiu ce inseamna, or vedea ele ceva la microscop, stiu doar ca la trei zile de la fecundare, adica in ziua embriotransferului, embrionii aveau 8 celule)si dupa "negocierea" noastra mi s-au pus 3 embrionasi.
Karula, din pacate nu pot sa te ajut cu informatii despre testul de dupa ET (beta HCG in sange)pentru ca eu nu am reusit sa-l fac. Am facut ET exact inainte de a intra in concediu tot personalul de la sectia de FIV din spital, pe 1 august anul trecut (perioada de stimulare la mine a fost mai lunga decat cea standard - foliculii s-au maturat abia dupa 17 zile de puregon si menogon) si ar fi trebuit sa fac testul pe 15 august. Nu am dat telefon din timp pentru a chema pe cineva din concediu, asa ca nu a fost nimeni la laborator. Eu mi-am vazut copilul la 5 saptamani de la ET, la ecograf. Stiu ce inseamna asteptarea... Din fericire pe la 3 saptamani au aparut simptomele de sarcina si eram aproape sigura ca sunt insarcinata cand m-am dus la ecograf.
Vali si Alexandra
P.s. Din pacate nu am poze scanate, dar am sa fac, sa vedeti ce copii frumosi face FIV-ul.
gabid spune:
Ralu,din cauza utrogestanului mie nu mi-a venit ciclul la primul FIV.Cand asistenta mi-a dat rezulatul Bhcg valoaare 0 chiar i-am spus ca mie nu mi-a venit ciclul si s-a mirat f.tare.Asta nu inseamna ca la tine nu s-a prins.Daca burtica este bine,adica umflatica,daca ai greturi...eu zic ca'i OK.Nu te poti lua dupa ce am simtit eu...
Vali,am o intrebare pt tine.Cum e dr Dracea?Lumea o descrie destul de urat pe forum.
Tu cum ai ajuns la FIv?Ai facut FIV simplu sau si ICSI?
Eu am ceva probleme dar problema mare vine de la sotul meu cu oligospermie.