prietene la bine si la greu 106
Raspunsuri - Pagina 17
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
asa e, doar ca inca sunt prinsa in valtoarea furtunii ![]() |
tine-te bine, trimit barca de salvare!!!

miany75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
asa e, doar ca inca sunt prinsa in valtoarea furtunii ![]() |
hai ca trimit un vant puternic de la pupa sa treaca furtuna cat mai repejor!!!!
DianaR spune:
Salutare fete dragi!
Dau si eu un semn de viata din noua noastra casa! Deocamdata suntem aici cu totii de 2 saptamani, nu e usor, dar suntem toti din nou impreuna si asta e minunat. A fost tare greu fara tati o luna si si lui i-a fost taare greu fara noi. Deocamdata ne adaptam, mare lucru n-am in casa in afara de un munte de cutii pe care le folosesc pe post de dulapuri. In plus Teo a fost vreo 3 zile bleaga cu febra si apoi cu bubitele clasice dupa Priorix.
Drumul pana aici n-a fost chiar asa de groaznic cum ma asteptam. Habar n-am ce sa scriu... Am net deci sper sa pot fi mai activa. Va imbratisez pe toate cu mult drag!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor! 
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianaR Salutare fete dragi! ![]() Dau si eu un semn de viata din noua noastra casa! Deocamdata suntem aici cu totii de 2 saptamani, nu e usor, dar suntem toti din nou impreuna si asta e minunat. A fost tare greu fara tati o luna si si lui i-a fost taare greu fara noi. Deocamdata ne adaptam, mare lucru n-am in casa in afara de un munte de cutii pe care le folosesc pe post de dulapuri. In plus Teo a fost vreo 3 zile bleaga cu febra si apoi cu bubitele clasice dupa Priorix. Drumul pana aici n-a fost chiar asa de groaznic cum ma asteptam. Habar n-am ce sa scriu... Am net deci sper sa pot fi mai activa. Va imbratisez pe toate cu mult drag! Diana cu Vlad (16.05.04) & Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor! ![]() |
ne bucuram ca te vedem..
ce bine ca ati reusit sa va reuniti cu totii in asa de scurt timp!!!! sa va acomodati cat mai uosr cu totii!!!
gabitza35 spune:
cat inca se mai doarme,sa scriu si eu repejor programul de somn al mucosilor
-7.30/8 trezirea
-10 mic dejun
- 12- 1.30 (eva) si 12-14.30 (dragos) somn
- 15 masa de pranz (uneori eva,daca e fomista rau,o papa inaintea lui dragos)
- pe la 18 ii apuca somnul,se culca pe jos,etc... ii pun in patut : eva doarme pana la 19,Dragos sta culcat,pe intuneric,cam 15-20 min, se odihneste un pic si apoi striga sa-l iau la joaca.
- 19 papam iaurt,cereale,etc
- 20.30 demaram operatiunea nani : baita(o zi da,una ba),schimbat in pijamale,pusi in patuturi,fiecare isi primeste biberonul cu lapte si culcarea...pana la 21.30(asta e pragul maxim) se adoarme pe ambele fronturi.
La inceput evitam sa o culc pe Eva la 18 ,gandindu-ma ca nu va mai adormi repede seara si cam trageam de ea pana la 20,se pare ca ma inselam in presupuneri,pt ca,desi doarme pana la 19,seara tot ea adoarme prima.
Eva doarme toata noaptea,trezire de papa 6-6.30 apoi in continuare somn. Dragos avea pana acum cateva nopti trezire pe la 2-4 pt papa, acum a mutat-o pe la 5,apoi somn (sper ca a renuntat la masa de noapte , nu ca e doar o faza...cum am mai avut
)
Incet observ la Eva tentinta de lungire a somnului de peste zi... probabil va trece la un somn si ea
Acum dorm amandoi al doilea somn (de la 16.15) pt ca primul a fost repede si scurt 11-12.30...s-au trezit si asta a fost
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
poze
lylyana.ion spune:
Di, mult mult succes!!! 
asteptam povesti cu cei 3 muschetari, reactiile lor fata de casuta cea noua si pozici 
many_bani spune:
Ramonika, testul de betaHCG il am undeva pe 7-8 martie, adica bem de cei 40 de mucenici.
mami de
Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la 
many_bani spune:
Magda se gasesc plicuri cu protectie, adica sunt captusite cu folie cu bule. Eu zic ca indiferent cu ce trimiti CD-ul este bine sa-l pui intr-un astfel de plic. 
mami de
Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la 

Anca, mamica fericita de
Diana cu
Timeea (18.05.06) &