prietene la bine si la greu 106
Raspunsuri - Pagina 18
magdaz_ina spune:
Many, multumesc; chiar de un asemenea plic era vorba !![]()
Magda, mami de
Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
na_bo spune:
LUMI- sa ti zic si programul nostru, care insa nu e batutu in cuie
7.30 trezirea, 8-lapticul, 9-10 -micul dejun, 12-12.30 amiaza, somnul intre 12.30 si 13.30 in jur de 1 ora jumate,
15.30.-16 fructe
18- mancarica
20.30 lapte si somn
Ancutza- sa se rezolve toate necazurile cat mai repede
Monis- cum esti?
Diana-acomodare rapida si sa ne mai pove de voi
raluci_b spune:
Diana ma bucur ca ati ajuns cu bine, va doresc adaptare rapida
mami de 1 An pt. Remus Andrei
(8 nov '09)
in asteptarea lui
cu trandafirul in gura
monis5 spune:
oau!!!
multumesc de grija, nu mi-a trecut, dar nu mai sunt in agonie. Maine spre sa fiu mai bine. Multumesc tuturor de gandurile bune 

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
many_bani spune:
Diana, ma bucur ca ai scos nasucul
, acomodare rapida. Sa ne pove cum sunt strumfii, ce zic(cei mari) de schimbare 
mami de
Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la 
grigore_tina spune:
Diana ma bucur ca a-ti ajuns langa tati.Acomodare usoara.
sarcina usoara Smara ,Licurici! 
Lumi_Richard spune:
Fetelor,va multumesc foarte frumos de raspunsuri
Ramonika,eu am dat niste ore aproximative,nu inseamna ca o hranesc sau culc dupa ceas,ci atunci cand da ea semne. Problema mea este ca ea da semne ca ar vrea sa doarma de pe la 18-18:30,si mi se pare prea devreme sa o culc.
Nu sunt exigenta cu mine insami,dar e foarte derutant si pt mine,ca nu mai stiu cand sa o culc si cand sa o las
Si,cum comportamentul si programul copiilor pot fi corectate sau influentate de catre parinti,ma gandesc ca pe undeva oi fi gresit...
Am avut o perioada cand stateam si eu cu ea in dormitor,ca si Miany,incercand sa o tin sa se odihneasca,chiar daca nu dormea,doar ca seara aveam aceleasi reactii.
In seara asta am taraganat-o pana la 19:50,am iesit pe scara la urcat si coborat scarile
,dar tot la 21 a adormit....
Diana,ma bucur mult pt voi si va doresc sa vi se indeplineasca toate visele in "noua casa"!
Monis,ma bucur ca te simti mai bine
Lidia74 spune:
Monis interesant filmuletzul. Nu mi-ar fi trecut niciod prin cap ca bebeii pot sa planga in burtica mamei

Dozz spune:
am pus cartea de Anne Bacus (doar partea de la 1 la 2 ani, adica 16 pagini) pe contul comun, la documente. Sper sa va ajute cu idei de jocuri!
eu sunt franta, am citit repede, repede, ma bucur ca Diana e bine in Germania.