prietene la bine si la greu 106
Raspunsuri - Pagina 19
laurairina13 spune:
vin si eu catinel catinel..
Magda, plicuri de alea cu bule se gasesc de cumparat la posta, costa undeva la 2-3 ron/buc, poate mai mult, depinde de dimensiuni.
Monis, Tina, primit coletele? sa nu stau cu griji..
Lumi, asa e si la noi programul cam asemanator cu cel al pisicoasei:
-trezirea la 7-7.20
-mananca un iaurt la trezire, la 9-10 fructe
-pranz la 12
-somn de pranz la 13 pana la 14.30 maxim 15
- pe la 6-7 seara pica lata de oboseala, isi ia scutecul si suge la el ,se intinde pe jos, o mai luam in brate o mai dragalim si se mai linisteste putin
-o lalaim asa pana la 20.30-21.
Orele sunt cu aprox, nu iti imagina de ex ca fix la ora13 doarme..![]()
Diana
, acomodare usoara la Germanica, stiu sigur ca o sa aud numai lucruri minunate despre voi de acolo!!
Ionela, cum mai stai cu productia de geluri/spumante/sapunuri homemade?
cam atata pot, fug sa incerc cumva sa adorm inainte de 12..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si
11+ cu Iris/ul![]()
Firefly's shop
BLOGUL MEU ![]()
laurairina13 spune:
ashea..vine tuta, eu cum fac sa downloadez paginutele puse de Dozz pe gmail? ca am citit asa pe diagonala si cu gatu stramb si mi se par tare interesante![]()
edit, am reusit, da sper sa nu fi facut nimic pe acolo..
, ca gmailul asta tare mi se pare alambicat, mai ales la docs
11+ cu Iris/ul![]()
Firefly's shop
BLOGUL MEU ![]()
laurairina13 spune:
tot la capitolul ..intarziata si uituca, am incercat sa intru pe transfer si sa descarc cutiuta muzicala da bineinteles ca au trecut alea 10 zile de cand a incarcat-o Magda.
Magda
, care cutiuta muzicala e? eu am una cu vreo 40cantecele-vine vine primavara, un motan cat un pisoi, rata si nu mai stiu cum, vreo doua de nani, bate vantu frunzele, asa ca exemple poate iti dai seama.., e tot cutiuta aia muzicala??
11+ cu Iris/ul![]()
Firefly's shop
BLOGUL MEU ![]()
Ancutza_Bro spune:
'mna seara 
bah, unii romani chiar au talent, imi place emisiunea asta mai mult decat Dansez pt tine ![]()
![]()
Lumi nu poti incarca pozicile pt ca nu mai este spatiu pe contul comun , cred ca trebuie sa facem prietenelabinesilagreu2![]()

Dozz saru'mana pt carte 
Diana asa ma bucur pt voi, lasa ca scapati voi si de cutii si vi le asezati pe toate in timp, important e ca sunteti deja impreuna, va urez numai bine 
Monis hai ca te asteptam maine sa intri sa spui ca a trecut de tot , impresionant filmuletul 
Lyly si Miany hai ca se vede lumina unui far, ma apropii usor de tarm ![]()

fetele
va pup si va urez noapte buna 

Anca, mamica fericita de
capitolul 107