prietene la bine si la greu 106

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui angi_san

Buna ziua, fete dragi!
Lumi, pe repede inainte: Ana doarme un singur somnic pe zi cam asa: se trezeste in jur de 08.30 dimi, adoarme dupa masa de legume de la 13-13.30 si doarme intre 1.30 si 3 ore (rar ). Indiferent cat doarme seara la culcare intre 21.30-22.00 (dupa bibe). Stiu ca pare tarziu, dar ea asa se culca de ceva timp si asa a ramas. Lapticul de dimi il are in jur de 06-06.30 si adorme la loc dupa.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Lumi acelasi program il avem si noi, identic cu al Anei
fetele

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui na_bo

Neata!

Ancutza- zi-ne si noua secretul somnului fara trezire,tanjesc dupa o asemenea noapte

Natalia, nu am nici un secret, si-a schimbat singurica programul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Lumi david doarme in general de la 13-14 ...nu e batuta in cuie ora ptr. ca el se trezeste cand cum (ma refer dimineata), ca idee incerc sa pastrez intervalul de 5 maxim 6 ore de la trezire,in functie de acesta ne culcam de amiaza...

apropo de trecerea la un singur somn...in perioada respectiva,david dadea semne de oboseala intr-un anume interval de timp , incercam sa il adorm si nu reuseam...asa ca am procedat altfel,in fazele de mataiala ,cand dadea ,vadit,semne de oboseala, il tineam un pic in brate ,ii cantam sau ne uitam pe carticele (chestii care presupun un efort minim-zic eu) si intr-o jumatate de ora era fresh!!! apoi adormea linistit seara in jur de ora 9-9.30..

va

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Felicit mamicile care isi alaptau puii la 1 an

Ancutz, uf, bine ca ati scapat de viermisori, saracuta Sabinuta! 8 ore somn continuu ha?!? sper ca ai parasit si butoiul cu asa "performanta"!

Lyly, daca ti-as spune ca am parasit butoiul si am dat in dileala, ma crezi? sunt intr-o stare tragi-comica, stii tu vorba aia ca un necaz nu vine niciodata singur? ei, la noi s-a adeverit cu varf si indesat in ultimele zile si parca ce pot sa fac? sper ca timpul sa le rezolve, ca doar nu mi-oi lua gatul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ali762000

Miany,Andre nu uitati si de mine ... si eu sunt Clujeanca, si noi avem pastile tot in 24 aprilie.

ALI mama lui MIHAI

n-am uitat...asa cum ii ziceam si Cristinei,oricine e binevenit...am si scris in mesaj 'aviz doritoarelor'..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Am aflat ca a mai trimis cineva CD prin posta, ca scrisoare, in plic cu bule si a costat 5-6 lei. Trebuie sa intrebam la posta, pare prea mare diferenta fata de prioripost care costa 150 lei.

Multumesc mult pentru informatii si implicare !

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

si maica-mea i-a trimis lui frate-miu niste acte in State tot prin posta si nu a platit mult....sper sa gasiti varianta cea mai sigura si mai convenabila ptr. voi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Felicit mamicile care isi alaptau puii la 1 an

Ancutz, uf, bine ca ati scapat de viermisori, saracuta Sabinuta! 8 ore somn continuu ha?!? sper ca ai parasit si butoiul cu asa "performanta"!

Lyly, daca ti-as spune ca am parasit butoiul si am dat in dileala, ma crezi? sunt intr-o stare tragi-comica, stii tu vorba aia ca un necaz nu vine niciodata singur? ei, la noi s-a adeverit cu varf si indesat in ultimele zile si parca ce pot sa fac? sper ca timpul sa le rezolve, ca doar nu mi-oi lua gatul

hai,Ancutz cheer up!!!! dupa furtuna ,vine si soarele...

Mergi la inceput

ma duc sa termmin curatenia,ca vad ca monopolizez forumul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lumi - exact acelasi program are si cretulina (cu exceptia faptului ca acum seara adoarme mai repede, cam in 15-20 min, nu o ora, cat era inainte), insa nu mi-a trecut prin cap sa ma stresez, sau sa gandesc ca eu gresesc cu ceva. esti prea exigenta cu tine insati. daca ii e somn fetei, e normal s-o pui la culcare.
Ruxi se trezeste intre 7 si 7.30. ieri si azi a adormit la 11,30, pt. ca efectiv i se inchideau ochii. a adormit pana pe la 1 si un pic, deci mai putin de 2 ore. seara pe la 6-7 bineinteles ca o apuca somnul, e mai irascibila, dar o lalaim pana pe la 8 cand o culc si adoarme in jur de 8.15 - 8.30.
cred ca si ei sunt derutati putin de schimbarea asta de la doua somnuri la unul, insa eu o las in legea ei, ea oricum nu doarme "la comanda", asa ca ii respect programul pe care-l cere singura.

ionela - de ce in butoi?

smara felicitari pt.

many cand aflam daca e cu ochi?

magda ma bucur pt. progresele feciorasului.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

hai,Ancutz cheer up!!!! dupa furtuna ,vine si soarele...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

asa e, doar ca inca sunt prinsa in valtoarea furtunii

Mergi la inceput