Pufi (222) LMA Mara, Bucura, Vladimir, Plateea!
Raspunsuri - Pagina 3
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Nikole mie dintre parfumurile fresh imi place www.parfumania.ro/parfumuri-ralph-c-1_2_212.html" target="_blank">Ralph. De la un timp imi plac mai dulci, nu stiu de ce mi-am schimbat asa mult gusturile, inainte le preferam pe cele fresh. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mersi mult miremia, suna excelent! Nu stiu ce sa zic cu schimbarea de gusturi, poate o avea legatura cu sarcina & alaptarea, zic si eu... Eu am constatat schimbari de gusturi in sarcina, dar dupa nastere mi-am revenit, alaptarea vad ca nu ma "strica" prea tare.
lorex
Beatrice1982 spune:
hai sa scriu si eu ca inca nu dorm..........
mie imi place de la Yves Rocher-Pour desir de lilas...........
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mor dupa ellllllllll
am avut unul de la oriflame, tot ceva de liliac, dar imi place fffffffff
mulllllllllllllllllllltttttttttttttttttt
na bine ma bag la somn..........
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
nyny spune:
citat din mesajul lui Nik0le Despre parfumuri... a mai fost o discutie candva la care din cate imi amintesc nu am participat, mi-a fost rusine sa spun ca n-am niciunul. Motivul nu e legat neaparat de aspectul financiar, ci mai mult de faptul ca in ultimii patru ani si ceva am fost ba gravida, ba am alaptat si n-am suportat parfumurile. Acum sunt hotarata sa-mi iau unul, cu ocazia zilelor de 1 si 8 martie , dar n-am idee dupa ce sa ma uit. Imi plac parfumurile fresh, eventual cu note de citrice, imi dati si mie va rog un sfat spre ce parfum sa ma orientez? de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Si eu in ultimii 4 ani am avut cam aceleasi ocupatii si chiar ieri mi-am cumparat parfum CAROLINA HERRERA 212VIP . Si eu prefer parfumurile fresh. Asta e mai mult dulce dar imi place. L-am ales dupa ce am mirosit vreo 15 feluri. Ametisem acolo.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui elefantica Lucia imi pare rau ca nu se mai fabrica parfumul tau ...(care e ala???), dar poate gasesti altceva care sa-ti placa...piata e destul de bogata Alex ..hmmm...interesant job......dar tot mai bine e acasa cu isabela momentan ...din toamna cine stie poate chiar ajung pe la tine pe la interviuri Mamica mandra de odorul ei |
Magie Noire de la Lancome
nyny spune:
Nikole uite, l-am gasit www.parfumuri.joo.ro/parfumuri-dama/carolina-herrera/212-vip.html" target="_blank"> aici
Povestea Marei
arwen92 spune:
citat din mesajul lui nyny Nikole uite, l-am gasit www.parfumuri.joo.ro/parfumuri-dama/carolina-herrera/212-vip.html" target="_blank"> aici Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Povestea Marei |
dragut
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
gratiana77 spune:
MIREMIA, stai linistita!Finuta prietenei mele e mult mai mare si de-abia i-a iesit al doilea. Si la noi primul a iesit dupa 11 luni doar ca restul au venit unul dupa altul. Si nu sunt iesiti complet decat 3 jos. Cei de sus, unul are 1 mm si celalalt vreo 2-3 mm.
gratiana77 spune:
Si vorbind de parfumuri, mie imi place Versace-Cristal noir. Preferatul meu e, de fapt, Givency-My couture dar nu se mai face.
nyny spune:
Buna Arwen. Ce mai faceti?
Povestea Marei
nyny spune:
Am vazut si eu poze cu Ivan care in scurt timp o sa rontaie la bomboane. Mama ce de dinti si de masele...are gurita plina
iar BbTeo s-a imbracat el asa pentru Iris, dar si pentru mami ca doar vine ziua ei si trebuie sa fie elegant, nu? Tare dragalas este
Povestea Marei